Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 389
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
http://www.monitor.bg/article?id=340206

Цитат от статията:

Изложбата беше открита от Любен Дилов-син, който е и сценарист на „Седем часа разлика”. Без да иска, той издаде важна част от следващия сезон на кримката. Става дума за реплика, която героят на Лютаков изрича. Прокурор Иванов се обръща към съдия Таня Стоева (изиграна от Ваня Цветкова) със следните думи: „Таня, има един-единствен начин престъпниците в тази държава да си платят и това е ти да станеш адвокат.” 
 newsm78

# 556
Daniela.qnkova, много свеж полъх в темата.  Хубава е крайната цел на изложбата
на Лютаков.
Идеята Стоева да стане адвокат- не знам как ще го приеме Стоева, но използвам репликата
на ЛДС за доказателство, че ще видим на бял свят трети сезон.

# 557
  • Варна
Ееее браво...ще се изкефя на такава врътка в сценария.

# 558
ЗВучи много свежо наистина, и обнадеждаващо, че Таня и Иван ще наказват престъпниците заедно Simple Smile Вече търся под вола теле Simple Smile

# 559
Скрит текст:
Анонс 28 епизод http://dox.bg/files/dw?a=e82103d335

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 19:26 от bgnetko

# 560
ЗВучи много свежо наистина, и обнадеждаващо, че Таня и Иван ще наказват престъпниците заедно Simple Smile

А защо ли на мен ми звучи по-скоро като задълбочаване на "професионалния конфликт" между тях двамата? newsm78 Струва ми се Иванов иска да каже, че за да получат престъпниците възмездие, Таня Стоева трябва да престане да бъде съдия...

Конфликтът между тях двамата е настина на чисто професионална основа. Иванов вижда нещата черно и бяло. Той отказва да прави компромиси със съвестта и професионалната етика. Не го направи дори и заради Таня. ... Докато тя така се е срастнала с компромисите, че те са станали за нея начин на живот. Смятам, че това ще една от главните сюжетни линии в трети сезон - Таня и Иванов ще имат шанс да се срещнат "професионално" и да премерят сили... От разрешаването на този им конфликт, ще зависи и общото им бъдеще. Това обещава много интересни моменти в новия сезон, които ще очаквам с инетерес ...  Peace

# 561
И анонсът е много обещаващ!
Скрит текст:
Маската ще падне...?!
Казах ли ви аз за Христов? Simple Smile Ама никой не ме взе насериозно!

Конфликтът между тях двамата е настина на чисто професионална основа. Иванов вижда нещата черно и бяло. Той отказва да прави компромиси със съвестта и професионалната етика. Не го направи дори и заради Таня. ... Докато тя така се е срастнала с компромисите, че те са станали за нея начин на живот.

Напълно съм съгласна. Иванов трябва да приеме, че нещата могат да имат и цвят, да бъдат по средата между черното и бялото. А Таня пък трябва да почне да отличава черното от бялото. Да видим обаче дали са им отредели такова развитие.... Ех... ще се чака пак с месеци Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 19:43 от Lulu25

# 562
Скрит текст:
Маската ще падне...?!

Да не се опитват да ни кажат, че ще научим всички загадки на финала...  newsm78
Ако не ги познавах толкова добре, като нищо щях да им повярвам.  hahaha

Маската ще падне... такава гореща новина не трябва да остава в тайна! Затова и на своя глава откривам малко от спойлера на Lulu25  Laughing 
А съвсем скоро ще паднат и спойлерите от нашата тема Laughing  - финалът е толкова близо!  Peace

# 563
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Маската ще падне...?!

Да не се опитват да ни кажат, че ще научим всички загадки на финала...  newsm78
Ако не ги познавах толкова добре, като нищо щях да им повярвам.  hahaha

Маската ще падне... такава гореща новина не трябва да остава в тайна! Затова и на своя глава откривам малко от спойлера на Lulu25  Laughing 
А съвсем скоро ще паднат и спойлерите от нашата тема Laughing  - финалът е толкова близо!  Peace

Скрит текст:
Така както го представят излиза, че ще научим всички отговори в този епизод.  Този Христов хубаво има татуировка, но на чия страна играе? И на кого се обади по телефона той?

# 564
Така като го гледам това промо, добре, че daniela.qnkova по-рано цитира реплика от трети сезон, че щях да го подложа на сериозно съмнение. Възможно е пък и да разкрият основната интрига, с оглед познатия ни конфликт и това, че май не е сигурно дали трети сезон ще бъде заедно с БТВ.
Не мога да се сдържа да не го разчопля в детайли Simple Smile
Скрит текст:
Христов според мен е втория нападател на Неделчев - още като му показаха брадичката, веднага ми напомни на брадичката, която се виждаше изпод качулката. Само малко не съм сигурна как точно физиономиста Неделчев го е разпознал като много красив мъж, но не го е разпознал като колегата си...  
Този зад маската ми изглежда нещо с много рошава и стърчаща коса.... пък такъв има само един във филма newsm78 Има и една много специфична дебела космата ръка... и съм почти сигурна, че същата изучавахме в първи епизод на първи сезон - този, който следеше Иванов?!
Таня явно все пак ще се озове на разпит.... и ще премине от "Иванов" на "Иване"  Mr. Green Дали ни заблуждават с този кадър или ще пречупят леда? Praynig
И докато Лука го души ръка в костюм (по всяка вероятност Коцев), то ръката, сваляща маската, е в някакъв сиучър...
А в сцената с Таня, Милото и пистолетите, май има и трети?

# 565
  • Ню Йорк
Така като го гледам това промо, добре, че daniela.qnkova по-рано цитира реплика от трети сезон, че щях да го подложа на сериозно съмнение. Възможно е пък и да разкрият основната интрига, с оглед познатия ни конфликт и това, че май не е сигурно дали трети сезон ще бъде заедно с БТВ.
Не мога да се сдържа да не го разчопля в детайли Simple Smile
Скрит текст:
Христов според мен е втория нападател на Неделчев - още като му показаха брадичката, веднага ми напомни на брадичката, която се виждаше изпод качулката. Само малко не съм сигурна как точно физиономиста Неделчев го е разпознал като много красив мъж, но не го е разпознал като колегата си...  
Този зад маската ми изглежда нещо с много рошава и стърчаща коса.... пък такъв има само един във филма newsm78 Има и една много специфична дебела космата ръка... и съм почти сигурна, че същата изучавахме в първи епизод на първи сезон - този, който следеше Иванов?!
Таня явно все пак ще се озове на разпит.... и ще премине от "Иванов" на "Иване"  Mr. Green Дали ни заблуждават с този кадър или ще пречупят леда? Praynig
И докато Лука го души ръка в костюм (по всяка вероятност Коцев), то ръката, сваляща маската, е в някакъв сиучър...А в сцената с Таня, Милото и пистолетите, май има и трети?

Скрит текст:
Ръката душаща Лука ми се вижда доста по нежна от тази на Коцев. А определено в стаята с Таня и Милото има и трети човек, според мен Гончев, когото Таня се опитва да спаси.
Глупавото Майче наистина ще се натиска със Слав  Shocked  Този който държеше Пол в колата не е ли от охраната на Милото?

# 566
  • Казанлък
Скрит текст:
Ох.. абе хич не ми се искаше Слав да е изнасилил Мая и да е участвал в нападението й. Ама това промо.. оооф. Останах с впечатление,че докато Слав се натиска с Мая, тя го разпознава като нападателя си. Дано да се бъркам. Слав за мен има някаква много лична причина да прави всичко, което прави, изобщо не ми се връзва с "пионка". И продължавам да си мисля,че лично към Таня изпитва положителни чувства.

# 567
От всички промо-та досега това ми изглежда най-разплетено или разплитащо загадки.... ама само на пръв поглед вероятно  newsm78.

Скрит текст:
Христов определено е поставен човек... Чудехме се с кого Милото е заместил Къртев, пък взе, че се оказа ...  Христов. А въпросът на кого докладва е съвсем основателен. Кадрите го свързват с Милото, но това със сигурност показва, че нещата не стоят точно така. Мисля си, че той докладва на Кирил Коцев - Таня Стоева е тръгнала към болницата.

Определено нещата около нападението на Мая и Тео ще се поизяснят ... Явор и Роки вече ровят в компа на дядо Лука. Таня хукна да се види с Лука в болницата, но май Коцев ще я изпревари. Лука вече можем да го отпишем от света на живите... Тоя изцъклен поглед не вещае нищо добро. Мисля, че точно Коцев му видя сметката (макар че дадоха в епизода и Таня в черно костюмче). Тоя Коцев почна да го дава много хард.  На промото се вижда, че размахва някакав пистолет пред смаяния поглед на Пол Станкофф, който тамън е пристигнал в БГ... даже още не беше слязъл от таксито. Защо Коцев не иска Пол в БГ? Ще раберем скоро.

Какво ли още има да видим? А, да, щях да забравя - Таня и Иванов, разбира се. Таня почва пак с "Иване..." и  пуска в действие милувките. Само защо ли прокурор Иванов сякаш отблъсква ръката й, а на лицето си има странно ледено изражение. Сто на сто Танчето е почнала с милувките, защото пак се сгазила лука (или пък сега я подозират, че е "сгазила Лука"...).

И кой каза, че може на финала Таня и Милото да застанат с пистолети един срещу друг - е, позна! Peace

И главното - кой е зад маската? Виждам само една мощна космата ръчица... Я да помислим кой от героиите не обича да си прави кола-маска  newsm78    Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 21:23 от simpatikonia

# 568
тъкмо гледам, че в Почивна станция по Нова ще ходят на гости на Маги и Кремена Халваджиян. Познайте къде ще се преместят продукциите... ще видим дали това важи и за нашия сериал Simple Smile За мен лично е без значение, стига да го има Simple Smile

Скрит текст:
Не знам защо, но не ми се струва, че третият при Милото и Таня е Гончев. Кой ли играе игрички?
Тази ръка не ми дава мира - спомням си, че преди няколко епизода я дадоха пак, наред с внушението, че Латиноса има татуировка, и си помислих, че тази ръка не пасва на Латиноса. Не мога обаче в момента да си спомня кадъра, за да го потърся отново. На Христов не е толкова космата, не пасва и на Слав. Струва ми се, че самият човек е по-възрастен. Добре де, а не виждате ли развятите коси иззад маската? Трябва да изровя някой кадър от Хоремага, да проверя колко е космата ръката на Чушката...
Другото, което ми е странно - кой и кога сваля тази маска? Докато Роки и Явор явно гледат запис от камера, то от къде се взима този кадър със свалянето на маската? Ще се появи човекът отново с маска или някой ще разказва?

# 569
  • Варна
Скрит текст:
В промото Слав целуваше Мая?!?!

Общи условия

Активация на акаунт