Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 358
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
  Щях да пиша друго, но като видях трейлъра ...
 bgnetko, благодаря ,че го постна!   bouquet

И аз да кажа туй- онуй...

Скрит текст:
Убиецът на Миро, помахва на камерата и ясно се вижда  татуировката на дясната му ръка.
Бях готова да реша,че това може да е Христов,но....в следващия кадър Христов говори по телефона и татуировката му е на лявата ръка  Thinking  
 И аз съм на мнение, че човекът зад маската  е този, който ги следеше и  снимаше .

Чудя се,към кого Таня е насочила пистолет  newsm78 Кого е заварила при Милото? Коцев? Христов?

Распи май ще "свитне "  Ниночка....Какво ли й мисли   newsm78

Този, който  размахва пистолет на Пол е един от горилите на Милото!

# 571
И един гаф, пресен - пресен... от промото
Скрит текст:
А някой успя ли да види на стоп-кадър датата от камерата в хотела - 28.03.2012  Joy Това съвсем ме разсмя....

# 572
  • Манчестър
 Grinning

# 573
Скрит текст:
Освен разликата лява-дясна ръка, не мога да преценя съвсем, но ми се струва, че на записа от камерата е същата якичка космата ръка, а на Христов не е такава (въпреки че не съм си направила труда да сравня гласовете...)

Мая и Слав не ги коментирам, за мен е почти ясно, че Слав е изнасилвачът й, а у нея се прояви стокхолмския синдром, както някой беше писал. Явно обаче ще й дойде ума в главата.

Пол също не съм изненадана, че го посрещат горилите на Милото.

simpatikonia, Иванов е с каменно изражение, но все пак я погалва по ръката? newsm78 (айде, този път да сменим ролите Simple Smile )

Ръката, която души Лука, не е на Таня, определено. Може би все пак е Коцев.

За гафа - ми може предния сезон да сме гледали бъдещето Simple Smile май досега не са ни споменавали в коя година се случва действието Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 22:02 от Lulu25

# 574
И един гаф, пресен - пресен... от промото
Скрит текст:
А някой успя ли да види на стоп-кадър датата от камерата в хотела - 28.03.2012  Joy Това съвсем ме разсмя....
Grinning  Дали е гаф  или пак нещата не са такива , каквито изглеждат...
Сценаристите  от толкова време ни баламосват , акъла ни взеха вече да мислим...сега и това hahaha  Joy

Скрит текст:
Таня и Иван - както каза и Lulu25 - каменна физиономия прави Иван, но пък леко и нежно стисна пръстите й ...Определено имаше  топлина в тази сцена.Въздейства ми ...

Мисля, че Милото казва:" Идвам" на онзи от охраната , който е открил Слав във фургона.

# 575
  • Ню Йорк
Моля да ме подсетите, че нещо тоя момент много ми се губи:
Скрит текст:
Кога Таня разбра и как, че Лука седи зад всичко?

# 576

За гафа - ми може предния сезон да сме гледали бъдещето Simple Smile май досега не са ни споменавали в коя година се случва действието Simple Smile

Вероятно е било миналата година по това време  Laughing Поне да бяха редактирали годината на 2011-та, за по-голям реализъм. Никакво въображение нямат тия хора .... Изложиха се и с телефонните номера... Пробутват не само един и същ мобилен оператор, ами и един и същ номер. За имената на героите пък да не говорим....  (щото веднъж вече говорихме за тях) - Иван Иванов, Михаил Михайлов, Стефан Стефанаков, прокурорите са им все Ивановци (сигурно с конкурс ги избират или на "случаен принцип"  hahaha ... (и Иванов и Неделчев са Ивановци), Славомировци също имаше двама...

Скрит текст:
Lulu25, за Иванов и Таня ще си говорим после. Аз все още поддържам моята си теза. Така или иначе - сега е ред на Иванов да се държи хладно...  Сто на сто той й отблъсква леко ръката, но тоя път е пропуснал да й каже "Не ме докосвай!" и то съвсем умишлено - щото много му се иска... hahaha

Между другото радвам се, че срещата и разговорът им имат продължение толкова скоро..
Никак, ама никак не ми се чакаше чак до трети сезон.

# 577
Добър вечер от мен  Wink Отскоро ви чета,гледам сериала... и определено мога да кажа,че вашите разсъждения са ми доста по интересни отколкото самия сериал... Калин Сърменов за мен играе най-добре от всички ..та не съм толкова веща както сте вие,но реших да изкоментирам промото за 28 епизод
Скрит текст:
Според мен Мая извика, не защото си е спомнила нещо от вечерта на нападението ,а защото е видяла Слав пребит ако се загледате ще видите, че фона зад нея е същия,като този от сцената, в която Милото бие Слав(най-вероятно за да му каже къде е Гончев)...но може и да греша...Мисля си ,че и Роки е казал на Таня за записа и кой го е взел,но определено няма да е тя последното нещо което е видял Лука,определено е бил Коцев.Таня е положителен герой малко или много няма да я видим да убива някого

# 578
Моля да ме подсетите, че нещо тоя момент много ми се губи:
Скрит текст:
Кога Таня разбра и как, че Лука седи зад всичко?

Скрит текст:
Таня трябва да е разбрала от Мая, а Мая разбра от Слав, че Лука Карлов е взел записа от камерите в хотела... Тя се обади на Милото, за да му каже, че най-после ще разберат кой го е извършил. Малко пресилихме нещата, защото Таня едва ли го подозира. Подозираме го ние. Тя сигурно е отивала в болницата само за да говори с него. Ще видим съвсем скоро какво точно се случва там и в какъв ред.

# 579
Скрит текст:
Тук като цяло остана нещо доста неясно - защо собственикът на хотела каза на Слав, че Лука Карлов е взел записите, при положение, че знаем, че ги е взел Коцев?  newsm78 Явно е обаче, че въпросните записи са на компютъра на Лука. Самата Таня към края на 27ми епизод не подозира Лука - въпреки че е логично да усъмни, веднага щом разбере, че той притежава въпросните записи -от къде на къде?

sasii, на мен ми се струва, че писъкът е кадър от изнасилването, който подсказва какво тя си спомня, а фонът е бялата стена на спалнята в апартамента на Таня. Иначе Милото тормози Слав във фургона. Мисля, че Мая не е е там.

simpatikonia, за Таня и Иванов си права, че не можем да разгадаем от промото. Подбрали са много двусмислен кадър - и на мен ми се струва, че я хваща, за да не го докосне, но пък видимо не само, че иска да го докосне, а и той иска да я докосне Simple Smile Ще си чакаме епизода - поне знаем, че имат обща сцена Simple Smile
Извинявам се, че пиша само скрит текст.

# 580
За Таня и Иван (за кой друг)

Скрит текст:
Все си мисля за трейлъра на 14 епизод, 1 сезон (с китайското). Показаха точно секундата, когато се целуват и когато си помислихме, че ето ти любовната сцена се оказа, че тя го изгони. И сега този кадър ми мяза на същото ...тя посяга, той видимо хваща ръцете ѝ, ама вече чувам как в следващия момент ще каже - "Тва нема да го бъде!" (е, не точно с тея думи, ама със същия смисъл)...

Затова за успокоение ето и едно колажче

Скрит текст:

# 581
Скрит текст:
Тук като цяло остана нещо доста неясно - защо собственикът на хотела каза на Слав, че Лука Карлов е взел записите, при положение, че знаем, че ги е взел Коцев?  newsm78 Явно е обаче, че въпросните записи са на компютъра на Лука. Самата Таня към края на 27ми епизод не подозира Лука - въпреки че е логично да усъмни, веднага щом разбере, че той притежава въпросните записи -от къде на къде?

sasii, на мен ми се струва, че писъкът е кадър от изнасилването, който подсказва какво тя си спомня, а фонът е бялата стена на спалнята в апартамента на Таня. Иначе Милото тормози Слав във фургона. Мисля, че Мая не е е там.

simpatikonia, за Таня и Иванов си права, че не можем да разгадаем от промото. Подбрали са много двусмислен кадър - и на мен ми се струва, че я хваща, за да не го докосне, но пък видимо не само, че иска да го докосне, а и той иска да я докосне Simple Smile Ще си чакаме епизода - поне знаем, че имат обща сцена Simple Smile

Скрит текст:
Според описанието на камериерката ,човекът , взел записа от камерата, трябва да е бил Коцев - висок, много елегантен ...Според собственика на хотела , обаче, е Лука ... newsm78  
Сигурно има някакъв смисъл в това разминаване, едва ли е случайно.  Ако не друго,поне подсказва, че двамата работят заедно. Мисля, че досега открито не са ни го заявили ,а ние само подразбираме от срещите и разговорите им . Или греша.... newsm78

# 582
Скрит текст:

Скрит текст:
Lulu25 Може би си права,се обмислих този вариант,че ще покажат кадър от минал епизод  Wink

# 583
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Скрит текст:
Според описанието на камериерката ,човекът , взел записа от камерата, трябва да е бил Коцев - висок, много елегантен ...Според собственика на хотела , обаче, е Лука ... newsm78 
Сигурно има някакъв смисъл в това разминаване, едва ли е случайно.  Ако не друго,поне подсказва, че двамата работят заедно. Мисля, че досега открито не са ни го заявили ,а ние само подразбираме от срещите и разговорите им . Или греша.... newsm78

Скрит текст:
Това веднага ми направи впечатление, разминаването между описанието на камериерката и това което каза собственика.  Мисля, че Коцев спомена, че работят с Лука по някакъв проект на Светла, когато отиде да търси компютъра.

# 584
Скрит текст:
Това веднага ми направи впечатление, разминаването между описанието на камериерката и това което каза собственика.  Мисля, че Коцев спомена, че работят с Лука по някакъв проект на Светла, когато отиде да търси компютъра.
Скрит текст:
Имаше предвид вероятно Странжда като проект, по който работят. Вероятно все пак Коцев е отишъл да вземе камерата "от името на Лука", но пък и самият Лука трябва да е достатъчно наясно със случая, щом има запис на компютъра си  newsm78

Teди, simpatikonia,
Скрит текст:
убедихте ме за Таня и Иван. Гледах още няколко пъти на стоп кадър, ръката й прави "обратно" движение - като че ли тя се опитва да го докосне по лицето, а той я хваща и я смъква надолу. (леле, какви детайли гледам Simple Smile ) Сещам се обаче, че май Теди имаше проект за подобна сцена  на тяхната среща в неговия офис Simple Smile Е, не е първата им среща, а втората, и вероятно по друго повод, но... Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 23:19 от Lulu25

Общи условия

Активация на акаунт