Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 358
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Teди, simpatikonia,
Скрит текст:
убедихте ме за Таня и Иван. Гледах още няколко пъти на стоп кадър, ръката й прави "обратно" движение - като че ли тя се опитва да го докосне по лицето, а той я хваща и я смъква надолу. (леле, какви детайли гледам Simple Smile ) Сещам се обаче, че май Теди имаше проект за подобна сцена  на тяхната среща в неговия офис Simple Smile Е, не е първата им среща, а втората, и вероятно по друго повод, но... Simple Smile

Скрит текст:
Ххахахах  hahaha , много мило, че се сети. Аз точно това казва на simpatikonia, че се сетих за този си сценарии и как тя ще отиде в кабинета му, той да я разпитва и ще се награбят върху бюрото, е няма да е в първата, а във втората сцена, но ще го преживея....  hahaha

# 586
И аз се извинявам, че пиша в скрит текст и ...  само за Таня и Иванов  hahaha
Както се вижда за цял сезон двамата ще имат само тези 2 сцени. Вярвам, че и втората ще бъде също на ниво. Peace

Скрит текст:
Рядко сме виждали Таня Стоева да моли за нещо ... Сцената обещава да бъде интересна дори само заради това. Таня Стоева умолява Иван и му посяга  hahaha.  Изглежда  това ще бъде продължение на разговора им от финала на първи сезон. Отдавна чакаме този момент - да си поговорят на четири  очи ( и по възможност без компанията на Милото). Ще бъде много трудно Таня да си възвърне доверието му, но все пак трябва да опита. В предишните епизоди я видяхме на колене пред Роки. Беше много искрена тогава и Роки й повярва. Защо и с Иванов да не е така? Мисля, че му трябва съвсем малко, за да й прости. Само трябва да го убеди, че не го лъже.

Не знам защо, но ми се струва, че тя няма да успее съвсем да го спечели. Не и в този сезон.
Но знае ли се? В предишния финал ги скараха, сега може да са решили да ги сдобрят - така де, да ни оставят по-спокойни през ваканцията.  Hug

Във всеки случай сцената ще бъде умерена... не очаквам много горещи сцени. Не случайно са ги срещнали в прокуратурата. Има си хас да се награбят на обществено място.  Naughty

# 587
Скрит текст:
Някъде из скритите текстове се питаше към кого е насочила пистолет Таня. На този стоп кадър се вижда ... голата главичка на Кирил...А и у фейса някакво момиче си е сложила снимка с Ваня и Максим и Ваня е точно с това шалче, значи може да предположим, че е същата сцена и това наистина е Кирил

# 588
Така,така.. пак за новото промо:
Скрит текст:
На Слав лошо му се пише в ръцете на Милото; Распутин е приготвил серумче за Нинчето; дедо Лука ,вероятно, предава Богу дух; дори човека с маската най- после ще ни разкриват.....а вие тука само  Иван и Таня гледате и то как- под лупа hahaha Joy Joy Joy  Добре де, съгласна съм , че на първо време Иван ще спре ръката й, но само на първо време   Naughty и само в този сезон   hahaha Не можете да отречете,обаче, че   преминаха флуиди  помежду  им ... Heart Eyes
Добре е , че и толкова видяхме в този сезон.

Теди, май наистина срещу  Коцев е насочила пистолета Таня ...защо ли? Вероятно , защото е разбрала вече за участието му в схемата с нападението. Милото ,обаче, май още не е разбрал какво точно се случва и си мисли, че Таня играе игричките... newsm78

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 08:31 от daniela.qnkova

# 589

По повод подозренията, които паднаха днес върху Милото за организиране нападението над Мая и Тео Laughing Милото е подозрителен от край време, но мисля, че твърде много неща го оневиняват по отношение на това престъпление. Само ще ги маркирам... респектът към Таня,... уважението му към родителското чувство, което виждаме, че и у него все пак присъства... и нещо много важно - интересите му Таня да е на негова страна за Странджа... (спомняме си как "съветваше" сина си - "точно сега Таня ми е много важна"). И не на последно място - извратената му привързаност към Таня, която най-ясно пролича при сцената в халето. Милото държи да държи Таня при себе си, а не да влиза в конфликти с нея. Милото е дипломат, грубата игра при него е само в краен случай - всъщност за това негово качество Таня използва синонимна дума - "изпечен лъжец"  hahaha С две думи, Милото не би подходил така към Таня, колкото и да я ревнува.

Бих допълнила - реакцията на Милото,когато Таня му каза, че Мая е била изнасилена -  първо му трябваше време да го осмисли, после направо изтрещя, беше бесен,  събори всичко от масата....и това се случи след като Таня си тръгна , беше сам и нямаше пред кого да разиграва театър...

# 590
Теди, мерси за кадъра!
Скрит текст:
Аз бях убедена, че е Коцев - пасва най-много смислово. Сцената е в ресторанта на Милото, а и Таня първо е насочила пистолета си към него, а не към Милото. Няма много логика да е Гончев.

# 591
И още един детайл от промото
Скрит текст:
Камерата от хотела - убиецът не размахва ли каскета на Гончев?! Доколкото си спомням, той шапка нямаше??

# 592

Бих допълнила - реакцията на Милото,когато Таня му каза, че Мая е била изнасилена -  първо му трябваше време да го осмисли, после направо изтрещя, беше бесен,  събори всичко от масата....и това се случи след като Таня си тръгна , беше сам и нямаше пред кого да разиграва театър...

Иван му го каза. Не че има голямо значение, просто да сме точни  bowuu

И още едно колажче на тема Таня (и Иван)

# 593
Скрит текст:
Според мен Таня душеше Лука. А кой беше Христов?  newsm78

# 594
Скрит текст:
Според мен Таня душеше Лука. А кой беше Христов?  newsm78

Скрит текст:
Христов е младия прокурор/полицай не го знам какъв е, дето се появи след като Велин изчезна мистериозно. 
Ама как ще е Таня. Тази ръка е на мъж!!!

# 595

Бих допълнила - реакцията на Милото,когато Таня му каза, че Мая е била изнасилена -  първо му трябваше време да го осмисли, после направо изтрещя, беше бесен,  събори всичко от масата....и това се случи след като Таня си тръгна , беше сам и нямаше пред кого да разиграва театър...

Иван му го каза. Не че има голямо значение, просто да сме точни  bowuu

И още едно колажче на тема Таня (и Иван)

Правилно, Теди! Иван му го каза. Благодаря за уточнението!  Hug
Колажчето ти е страхотно, както винаги! Peace

Ама как ще е Таня. Тази ръка е на мъж!!! [/spoiler]
Скрит текст:
Аз също помислих , че е Таня, но не е....  Няколко пъти го гледах на стоп- кадър този момент - ръката е мъжка,но някак фина , с тънки пръсти, на мъж със слабо телосложение....Не е Гончев, защото в последно време не ходи облечен в костюми. Може да е Христов  newsm78 Това момче досега не го забелязвахме някак newsm78,  но точно тези , на пръв поглед незабележимите, които се чудим защо изобщо са в сериала  -  точно те ще се окажат скритите лимонки.
Когато се убедих, че въпросната ръка е мъжка, първата ми асоциация беше -Пол... newsm78
Не знам защо, просто спонтанно си представих него.  Отхвърлих го веднага ,защото ми се стори глупаво  ...Сигурно, защото  няма нищо общо с образа, който познаваме,  но...

# 596

Скрит текст:

Когато се убедих, че въпросната ръка е мъжка, първата ми асоциация беше -Пол... newsm78
Не знам защо, просто спонтанно си представих него.  Отхвърлих го веднага ,защото ми се стори глупаво  ...Сигурно, защото  няма нищо общо с образа, който познаваме,  но...

Благодаря

Скрит текст:
Е, чак Пол... кво ще прави Пол при Лука. Пък и нали охраната на Милото го сгащи в такси ли е, кола ли е...
То ясно, че понякога спонтанно ни идват някакви предположения. Както аз като видях Таня и Михаил с насочени оръжия и си викам - ей сега на края ще се избият...и после- бе чакай бе, то има трети сезон  hahaha

# 597

Скрит текст:

Не знам защо, просто спонтанно си представих него.  Отхвърлих го веднага ,защото ми се стори глупаво  ...Сигурно, защото  няма нищо общо с образа, който познаваме,  но...

Благодаря

Скрит текст:
Е, чак Пол... кво ще прави Пол при Лука. Пък и нали охраната на Милото го сгащи в такси ли е, кола ли е...
То ясно, че понякога спонтанно ни идват някакви предположения. Както аз като видях Таня и Михаил с насочени оръжия и си викам - ей сега на края ще се избият...и после- бе чакай бе, то има трети сезон  hahaha

Ето и клипчето, което обещавам вече 2 седмици

http://vbox7.com/play:996f5d7554

# 598

Скрит текст:
Е, чак Пол... кво ще прави Пол при Лука.
Скрит текст:
Точно такава беше втората ми мисъл hahaha  - Глупости, Пол...
Може би , защото Пол най-често го виждаме  в тъмни костюми с бяла риза, а точно това се вижда в промото.
Ако знаете какво разследване на мъжки ръце направих....не е истина просто...но до никакъв отговор на въпросите : Чия е ръката ,която сваля маската? Чии са ръцете, душащи Лука?  ,не съм стигнала  newsm78

Теди, благодаря за клипчето! Супер е! Имахме нужда от подобен  емоционален заряд . Подбрала си  много силни сцени  - най-любимите ми .  newsm51

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 15:48 от daniela.qnkova

# 599
  • Ню Йорк

Правилно, Теди! Иван му го каза. Благодаря за уточнението!  Hug

Скрит текст:
Ама как ще е Таня. Тази ръка е на мъж!!!
Скрит текст:
Аз също помислих , че е Таня, но не е....  Няколко пъти го гледах на стоп- кадър този момент - ръката е мъжка,но някак фина , с тънки пръсти, на мъж със слабо телосложение....Не е Гончев, защото в последно време не ходи облечен в костюми. Може да е Христов  newsm78 Това момче досега не го забелязвахме някак newsm78,  но точно тези , на пръв поглед незабележимите, които се чудим защо изобщо са в сериала  -  точно те ще се окажат скритите лимонки.
Не знам защо, просто спонтанно си представих него.  Отхвърлих го веднага ,защото ми се стори глупаво  ...Сигурно, защото  няма нищо общо с образа, който познаваме,  но...

Скрит текст:
И на ръката на Распутин пасва добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт