Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 765
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Ето една снимка на симпатягите, само че е извън филма.

Така така.... знам че ви липсвах Embarassed. Да ви се похваля присъствах на откриването на изложбата и поздравих Симеон Лютаков лично. Беше страхотно. Иначе много благодаря за линковете към сериите. Макар и от чужбина успях да си ги сваля и да ги гледам на телефона си и нямаше как да се сдържа като знаех, че има сцена с Таня и Иван. И форума не съм изпускала от поглед, така че ще се включа малко по - късно.Simple Smile

# 601

Ето и клипчето, което обещавам вече 2 седмици

http://vbox7.com/play:996f5d7554

Теди, много благодаря! Страхотно се е получило! На това отгоре има страхотен кадър, на който могат да се изучават ръцете на Пол... Simple Smile Пасват ми, въпреки че не мисля, че  е той. Продължавам да си мисля, че все пак е Коцев. Пръстите не са чак толкова слаби. По-скоро е слаба самата ръка, за разлика от тази на Коцев. Но със сигурност е мъж, и то не особено млад.

taxidy, липсваше ни и още как! Simple Smile Чакаме включване с нетърпение!

# 602
Скрит текст:
Здравейте! Гледайки промото към последните епизоди, аз си мисля, че човекът зад маската може да е Слав. Може и той да е убил брат си в хотела, ако съдя по татуйровката, която показва пред камерата. А ако някой е изцинирал обаче смъртта на Миро и той е  жив може да се представя за Слав, затова на места да има тату, а на други да няма. Може би иска да си отмъсти на Слав за нещо и да разбере за кого работи.Вие какво мислите за необичайното ми хрумване?

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 21:40 от edni4ka

# 603
Вече съм в очакване на финала  atwork и категорично отказвам да гадая каквото и да е.

Запасила съм се с  достатъчно количество пуканки и съм напълно готова за:

1. Последните словесни престрелки между героите -  #Bad Talk
2. Юмручните и други схватки -  box   bash newsm66
3. Любовните двубои - подготвена съм и за двата варианта -  kiss или  ritnik

И все пак, най-важното е дали накрая пистолетите ще гръмнат  #2gunfire

# 604
  • Ню Йорк
Вече съм в очакване на финала  atwork и категорично отказвам да гадая каквото и да е.

Запасила съм се с  достатъчно количество пуканки и съм напълно готова за:

1. Последните словесни престрелки между героите -  #Bad Talk
2. Юмручните и други схватки -  box   bash newsm66
3. Любовните двубои - подготвена съм и за двата варианта -  kiss или  ritnik

И все пак, най-важното е дали накрая пистолетите ще гръмнат  #2gunfire

Що ми се струва, че ще разберем на есен Wink

# 605
Скрит текст:
Дойде ми нещо наум относно разминаването в думите на камериерката и в думите на собственика на хотела, относно това кой е взел записите от камерите. Камериерката каза елегантен, добре изглеждащ мъж приятел на шефа и всички го оприличихме на Коцев. Собственика на хотела пък каза на Слав, че е дал записите на Лука Карлов.

Какво мислите за възможността записите да са взети реално от Коцев, но да кажем че той е подозирал, че рано или късно прокуратурата или някой друг ще стигне до тези записи и тъй като е приятел на собственика на хотела се е уговорил с него, в случай че някой разпитва за записите, той да натопи Лука Карлов

# 606
Скрит текст:
Ние дори не видяхме, че собственикът на хотела как споменава името на Лука. Може дори да се е разприказвал за кого са записите, ако Слав му е приложил своите методи. А може и да е прикрил Коцев както предполагаш. Май дори едно просто действие като вземането на една касета е толкова объркано...

Присъединявам се към думите на една от авторките по-горе: на героите им липса хитрост и съобразителност като в латиносериал. Как трима прокурори не се сетиха да изискат камерите от хотела или да обвинят собственика, че ги крие? Иванов като види, че има снимки, очевидно правени от камера, още в първи сезон, защо бърза да арестува Таня, а не разкатае фамилията на шефа на хотела? Същото можеха да направят и Неделчев и Христов.
Скрит текст:
Пол ръси ценна информация по телефона на отвлечен човек. Роки 20 години не се е сетил да пита баща си коя е майка му и не притиска гузната Таня да му разкаже. Лука не познава участниците в нападението над Мая и Тео, не е настоявал пред посредника си да знае кои са, но знае, че са с татуировки. За какво му е било на посредника да го информира? На всичкото отгоре татуировка може да се прикрие или нарисува в зависимост от нуждата на престъпника.

Американците не падат по-долу. Всички в Хоремага мразят Чушката да ги подслушва, но поверително си говорят на съседната маса или стол в бара. Аги 20 години "имала да си оправя едни неща в България", ама трябваше да се появи от нищото Васко, за да се сети да се прибере да види Арменския културен дом. Боян разбра, че планът му да натопи Распутин не успя, ама не се се и поинтересува какво се е случило с Дебелия, предал ли го е, трябва ли да го е страх и т.н. Вярно, онзи е в ареста, ама със сигурност има начин да се свърже човек с него през подземния свят.

Скрит текст:
Знам, че пак тегля към много мътна нишка в тоя филм, но Васко отново ми стана подозрителен. В болницата Васко отново каза версията си, че е търпял Лука заради Стефан. Която Лука посрещна с презрителното: "добро извинение си измислил". Нещо много гнило има там... Друг дребен детайл, който ми се стори интересен, беше: когато Пол обясни на секретарката си какво да прави в негово отсъствие, ѝ каза да се погрижи да делото за детето на Нанси Ернандес или някакво подобно испанско име. Защо ни го казаха???
В първия сезон пък се появи председателят на църковното настоятелство и хвалеше Пол колко добър християнин е. Каква беше ролята на тоя човек?

# 607
Скрит текст:
Ние дори не видяхме, че собственикът на хотела как споменава името на Лука. Може дори да се е разприказвал за кого са записите, ако Слав му е приложил своите методи. А може и да е прикрил Коцев както предполагаш. Май дори едно просто действие като вземането на една касета е толкова объркано...

Присъединявам се към думите на една от авторките по-горе: на героите им липса хитрост и съобразителност като в латиносериал. Как трима прокурори не се сетиха да изискат камерите от хотела или да обвинят собственика, че ги крие? Иванов като види, че има снимки, очевидно правени от камера, още в първи сезон, защо бърза да арестува Таня, а не разкатае фамилията на шефа на хотела? Същото можеха да направят и Неделчев и Христов.
Скрит текст:
Пол ръси ценна информация по телефона на отвлечен човек. Роки 20 години не се е сетил да пита баща си коя е майка му и не притиска гузната Таня да му разкаже. Лука не познава участниците в нападението над Мая и Тео, не е настоявал пред посредника си да знае кои са, но знае, че са с татуировки. За какво му е било на посредника да го информира? На всичкото отгоре татуировка може да се прикрие или нарисува в зависимост от нуждата на престъпника.

Американците не падат по-долу. Всички в Хоремага мразят Чушката да ги подслушва, но поверително си говорят на съседната маса или стол в бара. Аги 20 години "имала да си оправя едни неща в България", ама трябваше да се появи от нищото Васко, за да се сети да се прибере да види Арменския културен дом. Боян разбра, че планът му да натопи Распутин не успя, ама не се се и поинтересува какво се е случило с Дебелия, предал ли го е, трябва ли да го е страх и т.н. Вярно, онзи е в ареста, ама със сигурност има начин да се свърже човек с него през подземния свят.

Скрит текст:
Знам, че пак тегля към много мътна нишка в тоя филм, но Васко отново ми стана подозрителен. В болницата Васко отново каза версията си, че е търпял Лука заради Стефан. Която Лука посрещна с презрителното: "добро извинение си измислил". Нещо много гнило има там... Друг дребен детайл, който ми се стори интересен, беше: когато Пол обясни на секретарката си какво да прави в негово отсъствие, ѝ каза да се погрижи да делото за детето на Нанси Ернандес или някакво подобно испанско име. Защо ни го казаха???
В първия сезон пък се появи председателят на църковното настоятелство и хвалеше Пол колко добър християнин е. Каква беше ролята на тоя човек?

Склонна съм да се съглася с Венко, че има много недомислици и в БГ и в Щатите. Но все пак "Седем часа" си остава един от най - добрите български сериали. Аз лично ги преглъщам, заради интересния сюжет и прекрастната игра на повечето актьори и удоволствието да ги гледам.

# 608
  • Ню Йорк
Искрено се надявам довечера в 22 часа БТВ да ни пусне финалния епизод, иначе ми се струва, че ще останат без абонати. Той епизода двоен ли ще е?

# 609
Искрено се надявам довечера в 22 часа БТВ да ни пусне финалния епизод, иначе ми се струва, че ще останат без абонати. Той епизода двоен ли ще е?

Галактическа принцеса, последният епизод би трябвало да е двоен (1 ч. 30 м) както е било винаги досега. Пожелавам  ви да гледате безпроблемно финала довечера. Още повече, че ще  очаквам с нетърпение първите отзиви.

Скрит текст:
Засега съм сигурна само в едно - лицето зад маската няма да е на Лука. Промото сякаш внушава точно него, но ние не сме вчерашни Wink

Предвид, че наближаваме края на темата, някой ще се ангажира ли с пускането на нова тема? Заглавието й ще зависи от събитията на последния епизод, затова нека тези, които го гледат да дават предложения. Струва ми се ще приключим темата  доста по-бързо, отколкото очакваме, затова е добре да сме готови навреме, нали? Laughing

# 610

Предвид, че наближаваме края на темата, някой ще се ангажира ли с пускането на нова тема? Заглавието й ще зависи от събитията на последния епизод, затова нека тези, които го гледат да дават предложения. Струва ми се ще приключим темата  доста по-бързо, отколкото очакваме, затова е добре да сме готови навреме, нали? Laughing

Аз ще подготвя новата тема. Сегашната главна страница, направена от Теди, е много хубава, но някои от въпросите вече не са актуални .  Искате ли да остане така или да я променим ,според събитията, които очакваме да се случат в трети сезон. Очаквам предложения за анкета, заглавие и т. н. след финалния епизод. Имаме още 9 страници да дописваме, така че имаме време.

# 611
Аз ще подготвя новата тема. Сегашната главна страница, направена от Теди, е много хубава, но някои от въпросите вече не са актуални .  Искате ли да остане така или да я променим ,според събитията, които очакваме да се случат в трети сезон. Очаквам предложения за анкета, заглавие и т. н. след финалния епизод. Имаме още 9 страници да дописваме, така че имаме време.

Чудесно е, че ще се заемеш с темата, daniela.qnkovaPeace

Така както го казваш, излиза че почти всички въпроси, които сме поставили, вече са намерили своя отговор.  hahaha Сега като ни разкрият и главните загадки във финалния епизод... съвсем ще олекнем от към въпроси  Laughing Така или иначе - финалът ще реши всичко. Ще изчакаме, за да видим! Нещата може да се променят и на 180 градуса  newsm78.

# 612
  • Sofia
Дано да има и трети сезон.

# 613
Скрит текст:
Дойде ми нещо наум относно разминаването в думите на камериерката и в думите на собственика на хотела, относно това кой е взел записите от камерите. Камериерката каза елегантен, добре изглеждащ мъж приятел на шефа и всички го оприличихме на Коцев. Собственика на хотела пък каза на Слав, че е дал записите на Лука Карлов.

Какво мислите за възможността записите да са взети реално от Коцев, но да кажем че той е подозирал, че рано или късно прокуратурата или някой друг ще стигне до тези записи и тъй като е приятел на собственика на хотела се е уговорил с него, в случай че някой разпитва за записите, той да натопи Лука Карлов

Това е и моето мнение- Коцев се е застраховал!

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 21:43 от sosko

# 614
Музиката на филма е невероятна, все забравям да споделя.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 20:29 от ani27

Общи условия

Активация на акаунт