Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 363
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
Ох, изтървах първия епизод днес, може ли линк ако има?  Hug

# 616
На второ гледане:

Все повече ме гложди съмнението,че Слав и Миро са един и същ човек  newsm78 ( vvv9  Confused )
Мирослав /Славомир -  огледален,обратен образ на един и същ човек  newsm78
Ако е така,защо толкова рови около случая .... Thinking
Я,ми припомнете ,че ми  се губи - Слав срещал ли се е с Иванов  досега,преди срещата им в клуба?  Rolling Eyes

Лука ,май , наистина не знае нищо около убийството на Миро.....искрен ми се видя ...
В такъв случай , идеята  на taxidy за  това,че Коцев е взел записите и натопява Лука  ,звучи много логично .  Склонна съм да се доверя на камериерката- тя го е видяла и го описа точно - Коцев.

Гончев сериозно е решил да отърве Таня от Милото и ....вероятно себе си след това  Cry

# 617
Това ли беше последният епизод за сезона

# 618
Я,ми припомнете ,че ми  се губи - Слав срещал ли се е с Иванов  досега,преди срещата им в клуба?  Rolling Eyes

Ами и аз това се замислих в първия момент, ама после реших, че Слав е от хората, които би трябвало да знаят кой какъв е що е...

А какво ще кажете, Коцев не се издаде обаче пред Танчето с тоя Пол  hahaha Ама хвана му спатиите ми се струва нащо Танче...

# 619
Сеча изгледах и последния епизод на Войо и само мога да кажа, че не съм очаквала такъв финал! Нямам думи! Всичко се разкрива, а начинът, по който свършва, е толкова непредсказуем!  smile3556

# 620
  • Sofia
Моля качете го някъде.

# 621
Сеча изгледах и последния епизод на Войо и само мога да кажа, че не съм очаквала такъв финал! Нямам думи! Всичко се разкрива, а начинът, по който свършва, е толкова непредсказуем!  smile3556

Е,познахме ли донякъде истините?  Simple Smile

# 622
Ееее,не е честно,дай в бяло или в скрит текст какво се случва  Praynig

# 623
daniela.qnkova, по повод записа на камерите... Сега си спомних какво каза Гончев на Таня, която търсеше записа от камерите при входа на караокето... Гончев й спомена, че и друг е търсил записите - представил се е за полицай. Тогава решихме, че е Лука. А може да се окаже, че пак е бил Коцев. Той явно обича да се представя за полицай. Обаче описанието, дадено от камериерката сочи точно него. Лука колкото и да иска, не може да мине за "елегантен мъж".

Чудя се дали във финалния епизод ще получим някаква яснота за прословутата "банда на татуираните" newsm78 ... Нещо много мътна ми се вижда тая история. А Гончев ми е най-мътен засега... Какви  ги бръщолеви на Таня... матрицата, живота е сън ... Малко ме поуплаши - щото по тази логика събуждането е ... смъртта... Няма да се изненадам, ако всички татуирани бандюги се окажат преминали курс при чичко Распутин. Той може да ги обработил и философски. Ако е така, то Гончев май ще се окаже "най-добрият в класа", по простата причина, че ми изглежда да е най-навътре с материала.  Joy Joy Joy  

# 624
Моля качете някъде новите епизоди от войо, моляя Praynig Praynig Praynig

# 625

Чудя се дали във финалния епизод ще получим някаква яснота за прословутата "банда на татуираните" newsm78 ... Нещо много мътна ми се вижда тая история. А Гончев ми е най-мътен засега... Какви  ги бръщолеви на Таня... матрицата, живота е сън ... Малко ме поуплаши - щото по тази логика събуждането е ... смъртта... Няма да се изненадам, ако всички татуирани бандюги се окажат преминали курс при чичко Распутин. Той може да ги обработил и философски. Ако е така, то Гончев май ще се окаже "най-добрият в класа", по простата причина, че ми изглежда да е най-навътре с материала.  Joy Joy Joy  

Чак се замислих - Гончев виждали ли сме го по къс ръкав   newsm78  Да не се окаже и той.....Божееее,дай ми "търпение" до финала  hahaha  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
По този повод си спомних филма "Извънземни същества в Сен Тропе"  с Луи дьо Фюнес - накрая всички  дрънчаха  като тенекии   Joy Joy Joy

kittie, трябва да почакаме.
Скрит текст:
Аз не плащам за  Voyo, а бързам да гледам финала, защото обещах да подготвя новата тема, вместо Теди. Така, че ,ако някой ги открие някъде , пуснете ми ги на лични ,плийййз!

# 626
изпратих това на едно момиче на лично и понеже не ми се пише пак, копирам направо  Wink

Скрит текст:
ами ще съм кратка, така значи  Simple Smile
-таня разбра, че кирил е поръчал изнасилването на мая
-каза на милото, който отиде в болницата да говори с лука, но беше късно, защото кирил го уби с възглавница и милото го намери мъртъв
-оказа се, че човекът с татусите е помощникът на гоцев, а слав е изнасилил мая (всъщност в  бара на роки имаше някакво парти и тя започна да се целува със слав и после му видя ръката с татуса и озъзна, че той я е нападнал)
-таня и милото извикаха кирил в един ресторант и таня насочи пистолет към него, после пък милото каза, че тя е последната, видяла карлов (не е така,той беше) и следователно тя го е убила, после той насочи пистолет към нея. тя си насочи своя към милото,пояи се гончев, после изведнъж барети с автомати и тъкмо таня да застреля кирил и иванов и стали пистолета. каза и нещо от рода на "всичко свърши,таня стоева арестувам ви за убийството на лука карлов" и така свърши сериалът    Shocked Shocked Shocked
-имаше сцени с распутин и нина,ъмм бяха някакси психарски и дори не ги видях, но стана ясно, че боян е мъртъв.
-аги се върна в НЙ,но магазинът беше празен и юнал го нямаше
-пол пристигна в софия,качи се на 1 такси,но караше 1 от охраната на милото и той му каза, че или се маха от софия(даде му билет за НЙ), или първо мая ще пострада

ами мисля, че това е всичко   Grinning

# 627
Чак се замислих - Гончев виждали ли сме го по къс ръкав   newsm78  Да не се окаже и той.....Божееее,дай ми "търпение" до финала  hahaha  Joy  Joy  Joy

Ее, това ще ми дойде в повече вече  hahaha

Какви  ги бръщолеви на Таня... матрицата, екстрасистола

Да бе, като го чух това и щях да падна...кви сложни думи използва, не са за мойта главица  Weary   hahaha hahaha

# 628
изпратих това на едно момиче на лично и понеже не ми се пише пак, копирам направо  Wink

Скрит текст:
ами ще съм кратка, така значи  Simple Smile
-таня разбра, че кирил е поръчал изнасилването на мая
-каза на милото, който отиде в болницата да говори с лука, но беше късно, защото кирил го уби с възглавница и милото го намери мъртъв
-оказа се, че човекът с татусите е помощникът на гоцев, а слав е изнасилил мая (всъщност в  бара на роки имаше някакво парти и тя започна да се целува със слав и после му видя ръката с татуса и озъзна, че той я е нападнал)
-таня и милото извикаха кирил в един ресторант и таня насочи пистолет към него, после пък милото каза, че тя е последната, видяла карлов (не е така,той беше) и следователно тя го е убила, после той насочи пистолет към нея. тя си насочи своя към милото,пояи се гончев, после изведнъж барети с автомати и тъкмо таня да застреля кирил и иванов и стали пистолета. каза и нещо от рода на "всичко свърши,таня стоева арестувам ви за убийството на лука карлов" и така свърши сериалът    Shocked Shocked Shocked
-имаше сцени с распутин и нина,ъмм бяха някакси психарски и дори не ги видях, но стана ясно, че боян е мъртъв.
-аги се върна в НЙ,но магазинът беше празен и юнал го нямаше
-пол пристигна в софия,качи се на 1 такси,но караше 1 от охраната на милото и той му каза, че или се маха от софия(даде му билет за НЙ), или първо мая ще пострада

ами мисля, че това е всичко   Grinning
smile3530

Скрит текст:
А кой беше зад зелената маска?
Разбра ли се кой уби Миро и дали Миро и Слав  са двама или един?
Боян дали е мъртъв наистина или е парализиран  само и изглежда мъртъв.... newsm78

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 23:35 от daniela.qnkova

# 629
Има ли ги някъде качени новите серии?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт