Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 357
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
  • Манчестър
Както изглежда финала ще е доста интересен. За тези като мен дето нямат достъп до voyo, финала е в сряда от 19 часа, поне няма да це налага да чакаме до неделя.

Самп едно нещо не можах да се светна,а именно цитата,че Коцев е отблъснат и като баща и като мъж......за второто знаем,ама да не би той да е бащата на Мая...???

# 646
  • Манчестър
Както изглежда финала ще е доста интересен. За тези като мен дето нямат достъп до voyo, финала е в сряда от 19 часа, поне няма да це налага да чакаме до неделя.

Самп едно нещо не можах да се светна,а именно цитата,че Коцев е отблъснат и като баща и като мъж......за второто знаем,ама да не би той да е бащата на Мая...???

Едно момиче ми писа на лична как така финала е в сряда? Почнах и аз да се чудя кога е,защото в програмата за сряда го няма, а пък по време на филма дадоха в долния ляв ъгъл - финала в сряда от 19 часа....

# 647
      Винаги съм мислела,че единият нападател над Мая е Слав,то си му личи че е жесток и особен.Подозирах Гончев,но с течение на филма,се колебая... Embarassed  А Распутин май през цялото време си играеше и с Нина.Аги при Васил ли си остана?Бай Юнал осинови ли хлапенцето на българката Христина?
Скрит текст:
Моля за финалните епизоди  на лични ,с dox.  Благодаря Ви !

# 648
daniela.qnkova,  

Скрит текст:
Не знам дали осъзнаваш, но ти си героят на темата!   bouquet  bouquet  bouquet

Доста добре сглоби нещата около Коцев и като гледам, май излязоха верни почти на 100%.
И разбира се, няма как да се измъкнеш - ще трябва да  "почерпиш" по случая с новата тема  Laughing

Още ми е рано да давам предложения за заглавие - реално не съм изгледала финала все още. Но откакто гледах Иванов и Неделчев да говорят за шахмат  hahaha не ми излиза от главата -  "Голямата игра продължава..."  

Това с Коцев и мотивите му, колкото и странно да звучеше, излезе вярно. Наистина, той отговаря на всички изисквания - човек на ДС - подмолен, груб, жесток, живял в техните среди, човек, който ги познава добре двамата - Таня и Милото, който има причини да таи някакви чувства към тях. И все пак дълго време не можехме да схванем защо постъпва точно така и защо отмъщението му е толкова жестоко...  Коцев със сигурност е искал да им натрие носовете на тия двамата - мислеха се за голяма сила (нали точно Милото каза, че са "глутница от двама"), а Таня беше още по самонадеяна... Тя се мислеше за по-силна и умна и от Милото. Макар че то, горкото, се видя, че умът му не е от най-силните му страни. Ревността му обаче удря тавана. Според мен Таня направи голяма грешка като го унизи пред Иванов с тия показания... Това си беше не защита от нейна страна, а направо предизвикателство към него. Милото уби момичетата не за друго, а точно за да й отмъсти... И Гончев иска да убие пак по тая причина...  Съмнявам се някога отношенията на двамата да влязат в релси. Дори да имат някакъв общ интерес (в областта на оцеляването, разбира се),  те ще продължат да се дебнат като куче и котка и да се подозират ... Тази игра при тях май няма да се свърши никога. А Милото не е никаква екстрасистола  hahaha, това е много меко казано, той направо си е фибрилация (за справка - http://arsmedica.bg/bg/mdictionary/c_id/763/alpha/212.html).

Убийството на момичетата беше наказателно за Таня, и с него Милото даде зелена светлина на  Иванов да действа срещу Таня... Дали е целял това или омразата към нея съвсем му е замъглила съзнанието? Във всички случаи Иванов получи своя златен шанс да я арестува - нещо, към което се стремеше още от момента, в който дойде в съзнание (а може би и преди това)... Дано сега вече е по-спокоен за нея. Арестът ще й гарантира живота, а останалото ще бъде въпрос на шанс - при нашата съдебна система това дело може да се точи още един-два сезона  hahaha пък може и повече...

По всичко личи, че в трети сезон действието ще се развива в обятията на Темида... Laughing Време е да видим как действа системата отвътре. Най-после правосъдието в България ще има шанса да получи своята реабилитация. Досега гледахме само нападения и престрелки.  Ще ми бъде интересно да видя в действие и Пол. Съмнявам се, че той ще замине обратно в Америка, дори и да иска. Ако не заради Таня, то заради Мая трябва да остане в БГ.  

Не можах да схвана много намесата на Гончев в ситуацията, но предполагам, че се е свързал с Иванов и е решил наистина да се предаде. До колкото разбрах арестувани са само Таня и Гончев.  За Милото - нито дума... Коцев разбрахме, че е излязал сух. Липсата на Лука ще му даде възможност успешно покрие следите си.

По всичко личи, че ни очаква интересен нов сезон - наесен. Peace

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 08:14 от simpatikonia

# 649
Интересно ще бъде на кого ще повярва Милото - на Коцев или на Таня. Дали Павел ще се върне в Ню Йорк или все пак ще намери начин да остане. Участвал ли е Слав в нападението над Тео и Мая или татуировката го свързва по друг начин с хората на Коцев. Защо Гончев рискува да бъде заловен, след като знаеше предварително как ще се развият нещата в ресторанта на Милото. С една дума ... интригата се запазва.
Скрит текст:
И за мен интригата определено се запазва. Аз най-малкото чакам с нетърпение да видя мотивацията на Иванов. Той в крайна сметка спаси Таня от това да извърши още по-голяма глупост, дали обаче го беше предвидил,  и това целеше, или наистина вече всякакво убийство, което се случи го приписва на Таня?
Междудруото, беше ми забавно кога успяха толкова скоростно да действат - ставаше въпрос за час или два от посещението на Таня в прокуратурата до сцената в ресторанта. Едва по средата на това установиха,
е Лука е мъртъв. Иванов успя да намери доказателства, за да издаде заповед за арест, да събере баретите, да се преоблече и да отиде в ресторанта, уау!
А Гончев поне за момента е ясен - влизането му в ресторанта е абсолютно в образа му. Предан, готов да се саможертва за Таня, ясно е, че ще влезе там.

Не стана ясна наистина нищо покрай татуираните и най-вече, кой е Слав и каква игра играе?! Ако той е изнасилил Мая, трябва да е наясно с доста от нещата, които се "опитва" да открие. Не е ясно и кой е Христов - не знам защо, но не ми се струва ,че козирува пред Коцев - донесе му информация, но някакси го раздава с твърде голямо самочувствие.

Милото хвърляше много изучаващи погледи. Според мен той се усъмни в Коцев още когато видя реакцията на Таня, която беше готова да го убие.

За това че е отхвърлен като баща и като мъж Коцев, имах предвид, че Лука първо каза, че е много озлобен към Таня и Милото, защото повече нямат нужда от него, в такъв смисъл като "баща"

# 650
Скрит текст:
По всичко личи, че в трети сезон действието ще се развива в обятията на Темида... Laughing Време е да видим как действа системата отвътре. Най-после правосъдието в България ще има шанса да получи своята реабилитация. Досега гледахме само нападения и престрелки.  Ще ми бъде интересно да видя в действие и Пол. Съмнявам се, че той ще замине обратно в Америка, доли и да иска. Ако не заради Таня, то заради Мая трябва да остане в БГ.  

Не можах да схвана много намесата на Гончев в ситуацията, но предполагам, че се е свързал с Иванов и е решил наистина да се предаде. До колкото разбрах арестувани са само Таня и Гончев.  За Милото - нито дума... Коцев разбрахме, че е излязал сух. Липсата на Лука ще му даде възможност успешно покрие следите си.

По всичко личи, че ни очаква интересен нов сезон - наесен. Peace

Скрит текст:
Никой друг не е арестуван, освен Таня, при това по обвинение в убийство на Лука Карлов. Гончев аз не знам защо останах с впечатление, че е бил с нея в колата, ама може и да не съм обърнала внмание

За трети сезон наистина съм съгласна, че е крайно време да реабилитират малко съдебната система. Досега в нея май виждам само корумпирани или мишки, които се въртят в тъмните си мрачни кабинети и никаква не я свършват, докато навън вилнеят и се разиграват всякакви чудесии. Главните злосторници отвън имат своите хора в съдебната система, които им пазят гърбовете, а останалите или са прекалено плахи (Неделчев), или вманиачени в това да преборят тази съдебна система до степен на неадекватни действия (Иванов). Няма нищо, ама абсолютно нищо до момента, което е открила съдебната система, нито едно, дори и косвено доказателство, по нито едно от престъпленията. Има два ареста, включително финалния, на хора, които са невинни, и това е всичко.
Вярно, че няма да е много реалистично, ако ни покажат една идеална съдебна система,  ама нека мъъъничко поне се задейства.

[/quote]

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 08:26 от Lulu25

# 651
  • Den Haag
Моля и аз ако излезнат някъде новите серии, да ми ги пратите на на лични. Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 652
и за мен новите серии на лични, моля

# 653
и на мен

# 654
Скрит текст:
Тия сценаристи направо ме съсипаха. Определено беше интересен финал, за разлика от трагедиите на Аги и Васко в края на първи сезон. Имаше много действие и динамика, само им се чудя защо цял сезон ни занимаваха с глупости,а накрая в 4-5 епизода събраха есенцията. Адмирации за разследващия ни екип. Въобще не се учудих когато зад маската се появи Коцев.

Аз съм потресена най - вече от действията на любимия ни чичко прокурор Shocked Shocked Shocked Shocked. Сценаристите го направиха егати коня с капаци. То бива бива, ама неговото е прекалено вече. Само дебне да се закачи за нещо, каквото и да е, независимо дали е подкрепено от доказателства само и само да прибере Танчето. Това с убийството на Лука Карлов беше много плоско. Сега какво искат да ми кажат, че в "Елитната" болница Лозенец няма камери в коридорите и не може да се види кой е влизал последно при Лука, айде бе. Ако не бях на работа, щях да отида лично да проверя.  CrazyИ в тази т.н. елитна болница всеки си влиза както си иска, задушава си хора с възглавници на воля, мутрата Милото си слага хората да не пускат никого, докато той е вътре, нещо съвсем издишат нещата.

По - лошото, което като фен на двойката Таня - Иван си мисля, че реабилитация на тяхната любов ще бъде трудна, да не кажа невъзможна. Колкото и голяма любов да е все пак "Любовта е доверие" - думи на прокурора Иванов, и някой ден вероятно в края на трети сезон като се разбере истината, не го виждам просто Иванчо как ще се извинява, няма да му е лесно.

# 655
И аз не съм гледала финала и не мога да го коментирам, но от прочетеното в темата разбрах , че

Скрит текст:
Голямата игра продължава....

simpatikonia,  Peace мисля , че предложението ти за заглавие е много подходящо!

Скрит текст:
Доста добре сглоби нещата около Коцев и като гледам, май излязоха верни почти на 100%.

Скрит текст:
Не мога да отрека, че съм доволна съм от себе си. Simple Smile
 Коцев ми беше много съмнителен с това, че се познава с почти всички, информиран е за всичко и изниква винаги точно навреме , за да " помогне" или , по- точно ,да проконтролира дали нещата вървят по план .
Вероятно в трети сезон той ще продължава да мъти водата .
Очаквам още някой да е свързан с него ( освен Лука )...Някой от другата страна на океана...

Скрит текст:
Във всички случаи Иванов получи своя златен шанс да я арестува - нещо, към което се стремеше още от момента, в който дойде в съзнание (а може би и преди това)... Дано сега вече е по-спокоен за нея. Арестът ще й гарантира живота, а останалото ще бъде въпрос на шанс - при нашата съдебна система това дело може да се точи още един-два сезона  hahaha пък може и повече...

Скрит текст:
Може би, точно това дело ще се окаже " делото на живота му" .  Иванов ,всъщност,  отдавна   арестува.... сърцето й.  Heart Eyes
Надявам се,че сега ще имат достатъчно време да поговорят и прокуратурата ( Иванов) да бъде сезирана за действията на Коцев.

Скрит текст:
За трети сезон наистина съм съгласна, че е крайно време да реабилитират малко съдебната система. Досега в нея май виждам само корумпирани или мишки, които се въртят в тъмните си мрачни кабинети и никаква не я свършват, докато навън вилнеят и се разиграват всякакви чудесии. Главните злосторници отвън имат своите хора в съдебната система, които им пазят гърбовете, а останалите или са прекалено плахи (Неделчев), или вманиачени в това да преборят тази съдебна система до степен на неадекватни действия (Иванов). Няма нищо, ама абсолютно нищо до момента, което е открила съдебната система, нито едно, дори и косвено доказателство, по нито едно от престъпленията. Има два ареста, включително финалния, на хора, които са невинни, и това е всичко.
Вярно, че няма да е много реалистично, ако ни покажат една идеална съдебна система,  ама нека мъъъничко поне се задейства.

[/quote]

Lulu25, хубаво   ще е да видим поне малко действаща съдебна система - виновните да бъдат наказани по закон, а не по методите на Распутин, но...да не забравяме,че "сериала е направен по действителни случаи" . Един филм не трябва да агитира, а да показва нещата такива, каквито са, а който има очи да види истината и воля да промени нещата, сам ще си направи изводите  - визирам съдебната система.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 11:38 от daniela.qnkova

# 656
И аз искам новите епизоди  на лично ако може  Hug

# 657
  • Бургас

Излишно е вече да казвам, че и аз ги искам, нали? Mr. Green Благодаря   bouquet

# 658

Излишно е вече да казвам, че и аз ги искам, нали? Mr. Green Благодаря   bouquet

И аз Praynig

# 659
Публикувана от: daniela.qnkova
Скрит текст:
Може би, точно това дело ще се окаже " делото на живота му" .  Иванов ,всъщност,  отдавна   арестува.... сърцето й. 
Надявам се,че сега ще имат достатъчно време да поговорят и прокуратурата ( Иванов) да бъде сезирана за действията на Коцев.

Скрит текст:
Да се надяваме наистина той най - после да я изслуша и да се опита да и повярва. Ако за момент спре да бъде заслепяван от наранената си мъжка гордост, ще свърже 2 и 2 и ще разбере, че Таня в случая не е престъпник, а жертва. Иначе съм склонна да се съглася, че като се появи навреме и я арестува, той я измъкна от забъркване в истински проблеми.

Продължавам да се чудя коя е тази любов, която ще промени съдбите на всички. Аз продължавам да твърдя, че това е любовта на Таня и Иван. Вече се разбра, че така наречената любов между Мая и Тео не е била катализатор на събитията.
Друг вариант може да бъде извратената любов на Коцев към Таня, ама нещо не мис е вярва.

Общи условия

Активация на акаунт