Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 360
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
А кой беше зад зелената маска?
Разбра ли се кой уби Миро и дали Миро и Слав  садвама или един?
Боян дали е мъртъв наистина или е парализиран  само и изглежда мъртъв.... newsm78

Скрит текст:
Боян даже не го дадоха, но Распутин каза на някого по телефона да опакова нецо и да не си личи какво е. Помислих си, че е трупът на Боян? Thinking Иначе зад маската е Кирил. Роки и Явор гледаха нещо на лаптопа на Лука и изведнъж Явор попадна на видео от една от камерите в хотела, за която се видя, че убиецът е с татус. Няма как да е Слав, следователно е помощникът на Гоцев

# 631
  • Sofia
Нещо ми се губи - кой е Гоцев? Кирил е Коцев , нали?

# 632
Егаси измишльотините! И в крайна сметка защо им е на всички тая сложна схема? говоря за финала...

# 633
Изгледах финала. Доволна съм от последния епизод, не съм доволна, че сега има почивка до... кой знае до кого. Малко коментари
Скрит текст:
Боян според мен не е мъртъв. Това за опаковането дето го каза Распутин, може да се отнася за парализирания Боян. А психарията с парализирането на Нина и правенето й на булка хич не я разбрах...

Коцев каза, че тези двамата са му объркали петролните сделки - аз разбрах за Миро и Слав, тоест че Миро и Слав са двама.  Затова и имал толкова много да им отмъщава и щял да ги срине със земята. Другият вариант беше да е за Таня и Милото, но не виждам как те ще му объркат сделките.

Зад маската беше Коцев. Според Лука той мрази Таня и Милото, защото вече не им е нужен и защото Таня го е отблъснала. Хитрецът му обаче пак се измъкна от ситуацията.

Таня и Иванов - първата сцена беше очаквано, че я отблъсна при това много сериозно я отблъсна.

Накрая обаче бяха готови да спретнат рицарския турнир - събраха се всички в ресторанта - Гончев, Милото, Коцев и усетих как просто осезаемо ми липсва Иванов там и той се появи, тъкмо навреме.... за да я арестува Simple Smile Само Пол милият веднага му връчиха билета да се прибира, и не можа да се дореди до ресторанта.

Това, което остана за разнищване - освен Распутин, където не е ясно има ли изобщо някаква идея в неговата лудост или просто си е луд; и бандата на татуираните - тоя Христов влезе като герой накрая, направо останах с усещането, че той ръководи парада.

# 634
Чак се замислих - Гончев виждали ли сме го по къс ръкав   newsm78  Да не се окаже и той.....Божееее,дай ми "търпение" до финала  hahaha  Joy  Joy  Joy

Ее, това ще ми дойде в повече вече  hahaha

И на мен...  hahaha Стана ясно, че Таня почти нищо не знае за Гончев... Пред Неделчев и онзи клоун Велин каза, че не го е виждала с жени и не знае нищо за личния му живот... Още по-малко го е виждала... гол   Joy Joy Joy Леле.... Ще е голяма изненада, ако се окаже и той с тату.  Laughing

И няколко доуточняващи въпроса към тези, които са гледали финалния епизод:
Скрит текст:
Стана ли ясно защо Кирил е поръчал точно изнасилване?
Нещо по-съществено от разговора между Таня и Иванов в кабинета му? За какво го молеше Таня? Дали стана ясно каква е ролята на Гончев в цялата игра - подставено лице или рицар на бял кон?  Laughing

Какви  ги бръщолеви на Таня... матрицата, екстрасистола

Да бе, като го чух това и щях да падна...кви сложни думи използва, не са за мойта главица  Weary   hahaha hahaha

Представям си Милото как ще изтрещи, ако разбере, че Гончев го нарича екстрасистола  hahaha Е, тогава вече куршумът няма да му се размине.  #2gunfire

# 635
Към изгледалите финала на втори сезон

Скрит текст:
Стана ли ясно какви са били мотивите за действията на Кирил Коцев , освен проекта "Странджа"?

Кои  от загадките останаха неразкрити ?
Какво остана неизяснено?

Давайте предложения за заглавие на новата тема!
simpatikonia,писали сме едновременно ! Simple Smile

# 636
[
И няколко доуточняващи въпроса към тези, които са гледали финалния епизод:
Скрит текст:
Стана ли ясно защо Кирил е поръчал точно изнасилване?
Нещо по-съществено от разговора между Таня и Иванов в кабинета му? За какво го молеше Таня? Дали стана ясно каква е ролята на Гончев в цялата игра - подставено лице или рицар на бял кон?  Laughing

[/quote]

Скрит текст:
Мотивите на Коцев според мен не са напълно ясни - Лука каза, че разбира, че го е направил нарочно, но според неговите думи водеща е омразата от това, че е отблъснат - и като баща, и като мъж;

Таня и Иванов - опитаха да проведат някакъв по-сериозен разговор, но този път той беше непреклонен и като кон с капаци не искаше да я чуе. Тя едва ли не в признак на безсилие се обърна към него и се опита да го докосне, но той й хвана ръцете (е с видимо вътрешно усилие Simple Smile ) и й каза, че Иван го няма. Не бих казала, че нещо успяха да изяснят, освен че той я смята за виновна за всичките злини на света и счита за свой дълг тя да бъде наказана.

Гончев продължи да го играе рицар - до Таня във всеки един момент; той я утеши, когато тя разбра за Коцев; той влезе в ресторанта, когато всички вдигнаха мерниците. Чак си викам - айдеее, Иванов отече - той друга роля освен да й измисля престъпления, няма Simple Smile

За напред - не знам; отворените въпроси - Иванов най-накрая все пак арестува Таня, така че тя ще трябва да се изправи пред правосъдието; Мая разпозна Слав като насилника си, не е ясно какво следва от това обаче; Коцев пак излезе победител от цялата ситуация - чист и невредим, вероятно ще се търси начин да бъде наказан.... и май това е. А, нюйоркските истории там - Боян и Нина парализирани и отнесени в неизвестна посока, Цвета - оставена сама.
За мен лично продължава да не е ясно кой точно уби Миро и защо в този момент.
Откровено казано, доста затвориха нещата след този финал. Все си мисля, че може и да се разделят с БТВ и това да е било изискване и на БТВ. При всяко положение обаче за мен това е удачен финал на сезон - има много накъде да развиват и от тук нататък, а влачените въпроси от половин година насам намериха поне някакъв отговор.

# 637
И пак гледах финалната сцена - нямам търпение всички да я гледате, за да коментираме
Скрит текст:
Много ми е забавно как никой не се впечатли от влизането на баретите, особено Таня. Само хвърли един периферен поглед и продължи да държи Коцев под прицел....  Laughing

# 638

Скрит текст:
Мотивите на Коцев според мен не са напълно ясни - Лука каза, че разбира, че го е направил нарочно, но според неговите думи водеща е омразата от това, че е отблъснат - и като баща, и като мъж;

Скрит текст:
Много ми е забавно как никой не се впечатли от влизането на баретите, особено Таня.

Скрит текст:
Разгадала съм личните мотиви на Коцев, значи  !  Wink  Simple Smile
 Ако и Гончев е дошъл  с баретите, направо ще трябва да черпя  hahaha Joy Joy Joy

# 639
Скрит текст:
Разгадала съм личните мотиви на Коцев, значи  !  Wink  Simple Smile
 Ако и Гончев е дошъл  с баретите, направо ще трябва да черпя  hahaha Joy Joy Joy

Скрит текст:
Абсолютно беше права в последните разсъждения за Коцев и мотивите му Naughty На мен все ми се струва малко тъпо това, че ще чака толкова време, за да ги прояви, но то някакси беше леко в по-различен нюанс представено. Поводът е Странджа, а омразата му дава възможност да се стигне до такива ескалации.

Гончев така и не му разбрахме екстрасистола Simple Smile (не че знам и аз какво значи тая дума). Ама баретите бяха под контрола на Иванов Simple Smile

# 640
Финалният епизод отговори частично на някои от въпросите и остави добри "перспективи" за по-нататъшното развитие на сюжета. Интересно ще бъде на кого ще повярва Милото - на Коцев или на Таня. Дали Павел ще се върне в Ню Йорк или все пак ще намери начин да остане. Участвал ли е Слав в нападението над Тео и Мая или татуировката го свързва по друг начин с хората на Коцев. Защо Гончев рискува да бъде заловен, след като знаеше предварително как ще се развият нещата в ресторанта на Милото. С една дума ... интригата се запазва. Не ми се вярва сериалът да "мигрира" в друга телевизия само заради Магърдич Халваджиян ... все пак става дума за сериозни ангажименти и доста пари, а тези неща обикновено охлаждат страстите и връщат към здравия разум продиктуван от интересите. Интересно ще е кога ще стартира следващия сезон. Аз не намерих някаква информация по въпроса, ако някой е намерил, нека да сподели.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 01:08 от dobolina

# 641

Гончев така и не му разбрахме екстрасистола Simple Smile (не че знам и аз какво значи тая дума). [/spoiler]

Скрит текст:
Екстрасистола е мед. термин и е свързан с неритмична работа на сърцето- преждевременно свиване на сърцето и може да се счита за болестно състояние .В нашия случай- с това определение ,както и с ъс "срив в матрицата" ,Гончев ,определя   Милото като аномален , увреден ,болен мозък

# 642
Някой ще прати ли линк към финалните епизоди, благодаря предварително Simple Smile

# 643
Някой ще прати ли линк към финалните епизоди, благодаря предварително Simple Smile

Засега само във войо

# 644

Засега само на www.voyo.bg - с регистрация и платено Sad
След седмица - по бТВ безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт