Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 778
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
И аз на опашката за 26-ти и 27-ми епизод Praynig
може ли и на мен? Praynig
[/quote

и на мен, моля!]

# 376
Ако може и на мен епизодчетата...  Sad Praynig  bouquet

# 377
Ако може и на мен епизодчетата...  Sad Praynig  bouquet
То ти си един от първите, който ги открива в нета. На теб се надяваме да ги споделиш с нас. Така че дерзай  Grinning

# 378
Е, разбира се, но ако някой ги открие преди мен... нека ги сподели! Simple Smile

# 379
Ваня Цветкова взе отличието за главна женска роля за "Седем часа разлика". Сериалът донесе на Пенко Господинов наградата за поддържаща мъжка роля.

http://bnt.bg/bg/news/view/76951/ave_e_naj_dobrijat_igralen_film … filmova_akademija

# 380
Да ви следя коментарите... Нещо не ме кефи да гледам епизодите предварително и после да скучая, докато ги излъчват, но спойлерчета не отказвам.  Flutter

# 381
И аз моля за линкове  bouquet

# 382
Моля да ми дадете и на мен линковете.

Благодаря.  thumbsup

# 383
Може ли и на мен линкове за 26 и 27 епизоди.
Благодаря!

# 384
  • София
Може ли и на мен линкове за 26-ти и 27-ми епизод.

# 385
  • София
Аз също с молба за новите епизоди! Благодаря!

# 386
Ваня Цветкова взе отличието за главна женска роля за "Седем часа разлика". Сериалът донесе на Пенко Господинов наградата за поддържаща мъжка роля.

http://bnt.bg/bg/news/view/76951/ave_e_naj_dobrijat_igralen_film … filmova_akademija
newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

Поздравления за нашите хора!

Утре в 9.30 С. Лютаков по Би Ти Ви! За любовта и фотографията....

Добре момичета, всичко разбрах, само едно още не ми е ясно- вече четири епизода ги свалям от Интернет, а нито Милото, нито Иванов, нито Слав даже са дошли да ми ровят в хладилника....а го заредих и чакааааам.  Thinking

Искрено ме разсмя... Joy Joy Joy Много я харесвам тая реклама. Peace

И аз много се смях на това! Joy Joy

t_tabakova , май в доста хладилници трябва да поровят, не само в твоя.....  hahaha  Joy

По този повод, ако някой пусне линкче към новите серии, ще съм мнооого благодарна  Hug

Галактическа принцеса,
Скрит текст:
Заинтригува ме това- Слав и Латиноса са гръмнали  Миро  #Crazy #Crazy
Слав е гръмнал брат си, а сега търси кой го уби  newsm78 така ли ? Или аз не схващам нещо....
И все пак, Слав и Миро двама  ли са или един, че вече съвсем  #Crazy
Иванов беше там,когато оглеждаха трупа  ...толкова да не е разбрал , ако е имало шашма.

За нападенията  над Неделчев и Мая и Тео бях решила за себе си, без да съм на 100% сигурна, че са те двамата. Но това за Миро ми идва  малко в повече, ако е вярно....

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 23:34 от daniela.qnkova

# 387
  • София
Аз също с молба за новите епизоди! Благодаря!
и аз също  Praynig

# 388
  • Пловдив
simpatikonia май Гончев е идвал -  пицата е свършила!  Thinking

Между другото не мисля, че Миро е жив и се представя за свой брат близнак. Коренно различни образи са, това се видя и в кадрите, когато даваха как Таня си спомня за Миро. И браво на Димо Алексиев - страхотно се справя и с двете роли, които са пълни противоположности.

# 389
Voyo  не ми зарежда.Може ли 26 и 27 и на мен,моля Praynig Laughing

Общи условия

Активация на акаунт