Любители на Котки Тема 61

• 48 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ако не, ще поръчам да ми го донесат от БГ. Лошото е, че чак на 28 ще успея да го получа и не знам какво ще правя до тази дата.
Ако при теб няма, дано в БГ го има поне! Бих ти пратила от тук, но със сигурност ще се забави доста повече.

# 181
  • София
Ако не, ще поръчам да ми го донесат от БГ. Лошото е, че чак на 28 ще успея да го получа и не знам какво ще правя до тази дата.
Ако при теб няма, дано в БГ го има поне! Бих ти пратила от тук, но със сигурност ще се забави доста повече.

А не може ли да се купи онлайн? Поръчаното лекарство за орхидеи пристигна от Калифорния за 1 седмица. В пратката не беше обявено, че е лекарство  Wink.

# 182
ИКСИ,Господ да е с теб и в най-скоро време да те дари с най-чаканото от теб същество Praynig Praynig Praynig
tanch,стискам палци и за вас,да се оправяте бързо Praynig  Hug

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=4104999465810&set … ype=1&theater
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бу,за теб  Grinning

# 183
А не може ли да се купи онлайн? Поръчаното лекарство за орхидеи пристигна от Калифорния за 1 седмица. В пратката не беше обявено, че е лекарство  Wink.
О, разбира се, че може. В Амазон го има.

Хахахаха! Съншайн! Щайга с бебета!

# 184
И още едни сивушковци  Peace
Две сиви и две сиво-черни котенца търсят спешно постоянен или временен дом. Намират се в София.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4104999465810&set=o. … ype=1&theater

# 185
  • До хладилника, който обичам
Ооо, щайгата с бебета е върхът!
Благодаря, Съншайн! Втората обява я преслушах още като я пуснаха, но бяха взети бебетата Simple Smile

# 186
  • Costa Rica
За децата изродчета... да ви кажа, невинаги семейството е виновно. Наскоро четох една много тъжна статия за психопатията при децата, която представлява просто различна структура на мозъка при която липсва способността за емпатия, и това не може да се преодолее с възпитание. Може да се посмекчи, но...
Вярно е. Според една статистика, хората с асоциално разстройство на личносттс са 4 пъти повече от шизофрениците и 40 пъти повече от страдащите от рак на дебелото черво. 4 от всеки 100 човека са такива. Цифрите са за Щатите, но според автора са универсални и не зависят от културата. Подобни хора не винаги свършват на топло, повечето стават политици, бизнесмени и тъ нъ, изобщо - намират начин да си упражняват социопатията в голям мащаб ooooh! Идиотът в подписа ми е жив пример, че ТЕ са сред нас Mr. Green

Като прибавим и че в БГ масовата нагласа поощрява такива жестокости и няма начин да се пресекат - картинката е ясна.

ИКСИ,  Flowers Four Leaf Clover този път ТРЯБВА да стане.

Не мога да се нагледам на Изината прелест. Прекрасна Иза, прекрасна txtloves

На котешкия фронт при нас няма нищо ново, за съжаление Sad

# 187
Делфина фон Ю. Praynig Hug
tanch, бързо да се оправя сладкишчо... Praynig
Всички бебета и порастнали такива са страхотнииии! Heart Eyes
ние днес се мерихме и обезпаразитявахме Simple Smile 3кг - засега няма поражения на стройната й фигура след кастрацията Simple Smile))
ето снимка и на дзверо с разтопяващо благ поглед Simple Smile

# 188
Децата, колкото и ангелоподобни да изглеждат си носят  доста дяволско у себе си.То се проявява не само в отношението към животните, но и към околните.Рядкост са само добрите деца.Аз умирам за  животни и от дете  ги  събирах.Но...съм имала срамни периоди от детството си, когато съм връзвала котки за опашката и съм ги пускала в кладенец.Сух , за щастие на котките и с излаз в  полето.Правила съм и по-лоши неща , или съм участвала в тях и то на възраст не повече от 7-8 г. Същевременно събирах  всякакви гадинки и им спасявах живота с цената на мноооого усилия за детските ми възможности.А спомените за  гадостите, които съм правила са ме преследвали с години.Децата не могат да различават добро и зло като възрастните.Затова  е изключително важно да се настоява и възпитава, въпреки крайния резултат.като  голяма   изпитвам състрадание и  се грижа за животните.ето , че все пак  човек намира  себе си, просто преминава през периоди. сега  се опитвам да разговарям със съседските момчета /само момчета са около нас, хей/  и да ги уча да  различават точно добро от зло.Да се отнасят  с  доброта  към  другите деца и гадинки.Защото и  тук има  много, ама много  лоши деца, които   вътре в себе си са  просто деца, с крехка психика и  жажда  за внимание.Възможно е и затова да ги избива на агресия Confused

# 189
  • До хладилника, който обичам
Ох, една тема сте подхваналиии  ooooh! истина е, че винаги е имало и ще има деца, агресивни към животните и впоследствие могат да пренесат агресията към други хора. Понякога тези деца са зле възпитани - никой не им обръща внимание; друг път агресията е нормата, с която са израсли (татко бие мама и мен, мама бие мен, аз бия котки, понеже не мога да бия мама и татко). Рядко е агресия просто така, без причина.

Да ви покажа нещо по-ведро

тази малка кипра, която беше запазена, е от-пазена и изглежда ще е нашето коте, като порасте достатъчно  Heart Eyes
(знам, че не е светлосива на раета  Joy ама какво да се прави, много е симпатична!)

# 190
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Оууу щайга с бонбони  Crazy
И тази малка мацка е голям сладур ...много манекенски стойка и поглед вади  Laughing

# 191
Делфина, къде ли е тоз калпазанин?  Sad

Бу, "кипрата" е разкошна! Радвам се, че нещата се наредиха Simple Smile

# 192
ИКСИfingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  Hug

Бу, прекрасна е кипрата, взимайте я  Heart Eyes

Благодаря на всички за стиснатите палци! След малко препятствия и ядове покрай много некоректните собственици, вчера най-после подписахме и къщата вече е сигурна!  newsm44 Живот и здраве след месец и нещо се нанасяме. Ще показвам снимки от новото котешко царство  Laughing

# 193
ИКСИfingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  Hug

Бу, прекрасна е кипрата, взимайте я  Heart Eyes

Благодаря на всички за стиснатите палци! След малко препятствия и ядове покрай много некоректните собственици, вчера най-после подписахме и къщата вече е сигурна!  newsm44 Живот и здраве след месец и нещо се нанасяме. Ще показвам снимки от новото котешко царство  Laughing

Честито!!!! Дано ви донесе щастие,сплотеност и уют !  Simple Smile

# 194
  • Costa Rica
Уф, черната серия продължава ooooh!

Току-що Зайцефф си изкърти долните зъбки в опит да скочи на леглото, който завърши с челен удар в дървенията. Естествено, в неделя следобед, няма да избере работен ден, я Rage Писна ми от самоубийствени изпълнения, какъв е тоя късмет беееееее!

Общи условия

Активация на акаунт