Любители на Котки Тема 61

• 46 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
То тва коте само очи! Shocked Heart Eyes

# 631
Чарли вчера го загубих в къщата ooooh! Сигурна съм , че ви се е случвало -  викаш го , търсиш го под завивки , върху мебели , няма го , и да го има - не се обажда. Обаче не се уплаших , защото всичко ни е обезопасено с мрежи - и прозорци , и тераса , та съм сигурна че е вкъщи. След час го открих в шкафа за обувки , легнал върху един чехъл  ooooh!
Редовния номер на Шери Simple Smile
  И ново откритие- моето коте обича водата.Аз се къпя , а тя  се кисне във водата и играе с пяната.Или сяда на ваната да ме почака.После и от сешоара не се боим, даже се кефим. И спи в коша при прането, ако  я затворим без да  искаме в банята.не на  килимчето, а в коша Shocked
  Сега , това за водата е хубаво  през лятото, ама на зима ще я видя, като стане бахарник в банята, как ще й зъзне опашката Joy

Таня, това все едно е наща Маца, майката на Шери Simple SmileИ тя така се  кокори и има  огромни жълти очи.Ето я   http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/415402_3554857944 … 9_397631754_o.jpg
   Данък за седмицата:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/465842_3850414215 … _1305794825_o.jpg
  Моя вика да и поспра зобта- търчи като кон и расте на бързи обороти.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 15:02 от Lei@

# 632
  • на брега на морето
След час го открих в шкафа за обувки , легнал върху един чехъл  ooooh!

Аз моя съм го намирала в шкафа за тенджерите, легнал в една тенджера и заспал.

# 633
Ай, тази котка какви очища има! И каква в мърлявичка, милата...

Много смешни изчезващи и дебнещи котараци  Laughing

# 634
Всички котки така не се обаждат.
Аз съм имала куче, но то винаги идваше.
Посвикнах малко, но все пак се плаша.

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз всеки ден си имам отделЕн час за търсене на Силвестърчо!  hahaha Сега е вече голям, не напира сам да отваря шкафове, пък и сегашните не могат да се отворят от котешка лапа, но пред години всички вратички в къщи бяха добре завързани. hahaha Колко хора са се стряскали "Защо си държите секциите така омотани #Crazy ?!"!  Joy "Ами, имам котарак-отварач  hahaha." Е, винаги си намира скришно местенце!  И как успява така да се маскира, че да не мога да го видя newsm78 ?!

Котинката с очищата е страааашна!  Heart Eyes

# 636
След час го открих в шкафа за обувки , легнал върху един чехъл  ooooh!

Аз моя съм го намирала в шкафа за тенджерите, легнал в една тенджера и заспал.
hahaha hahaha

# 637
  • Варна
Малко снимки от днес  Grinning

Скрит текст:

# 638
kikaha1, голям сладур! И как си играе с балоните! Heart Eyes

Показвам ви играта на две мъничета, живеещи в двора на съседа Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=bUQRkcsJgCY

И Мъри с дупе на радиатора и предни лапи на фотьойла:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 21:07 от Сънчи - Пънчи

# 639
kikaha1 , ах този зеленоочко Грей! Heart Eyes Нали си знаеш - да го нагушиш от мен! Hug Hug Hug

Сънчи - ПънчиJoy ами дупето трябва да е на топличко! Мъри е много е пухен и подходящ за гушене и мачкане! Grinning Heart Eyes Hug

# 640
  • Costa Rica
Добре се забавлява Грейчони. Гушни го и от бандата на фон Ю. Hug Hug Hug

# 641
  • Варна
Знаем си ние!  Hug Нагушкан е зверски от всички!  Heart Eyes
Щерката днес го е играла фотограф и доста снимки нащракала. Още по телефона бях уведомена, че днес има много материал за данък  Laughing

На Мъри му е мнооого пухкаво дупето!  Crazy Heart Eyes

# 642
  • На остров
Разкошни снимки  Heart Eyes..

Идеята с звънчето ми хареса много и мисля да пробваме. В момента си правя списък на най необходимите неща, които е редно да закупим. Искам всичко да е готово до началото на другата седмица, защото от летището директно отиваме да си я вземем.
-клетка за транспорт с отделение за вода
- тоалетна и гранули за тоалетна
- играчка
- храна
- нагръдник и повод за разходка
Ако някой се сеща нещо друго супер важно да сподели  Simple Smile. Пакет храна и одеялце което мирише на мама ще получим и при взимането.

# 643
Купички за храна и вода, четка за козинката, легълце  newsm78

# 644
  • На остров
Мерси да как можах да забравя купички за храна. Обсъждахме го по рано ама се отнесох и забравих. Според вас ниски купички на земята или на стойка? И четката има ли особености или просто, която ми хареса? За легълце много мисля също, но не знам дали е нужно от самото начало. В моя краткосрочен опит с коте беше без легълце.

Общи условия

Активация на акаунт