СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 842
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Започнах със Слим пама, но се побрквам с тази тоалетна. Направо няма излизане Confused Не знам моят стомах ли е проблемен или на мен така ми действа, но е кошмарно. Иначе ефект има. 2 кила съм надолу. Истината е и, че не съм много гладна. Обаче мизерията с тоалетната едва я издържам. Днес бях на ръба да спирам. Само кантарът надолу ме стимулира да продължа.
Някой имал ли е такъв драстичен проблем или само аз съм с толкова чувствителен стомах  Rolling Eyes

И при мен го има този ефект, особено в началото беше много силен и затова от кабинета ме посъветваха да го пия през ден. За колко време свали 2-те кила?

# 121
Привет момичета,
Прегледах сайтовете на Лечител и Ремедиум, но не намерих Слим Пам. Има ли друго място за закупуване, освен кабинета в София? За предпочитане on-line Simple Smile Предварително благодаря!

# 122
Привет момичета,
Прегледах сайтовете на Лечител и Ремедиум, но не намерих Слим Пам. Има ли друго място за закупуване, освен кабинета в София? За предпочитане on-line Simple Smile Предварително благодаря!

Ако не сте от София, от клиниката могат да Ви го пратят с куриер. Така ми каза една любезна дама, когато се обаждах преди време да попитам за Слим Пам Клиника.  Peace

# 123
Аmelie ,
влязох само да ти отговоря, защото нямам много време сега, после ще пиша повече. За 10 дни съм с близо 5 кила надолу, но истината е, че много съм ограничила храната. Просто нещо съм във фаза, някаква депресия ме гони, не съм в настроение ли какво и избивам така. Самонаказвам се с глад Rolling Eyes Иначе съм адска чревоугодничка. Видимо съм свалила кила, но и това с тоалетната.
Разбрах обаче, че проблемът е, че много пиех прясно изцеден сок от портокал, а той явно не ми е действал добре на стомаха. Сега го спрях и съм по-добре. Пак си ходя до 00, но не чак толкова драстично.
Вчера обаче ме хванаха лудите и изядох купа сладолед  ooooh! абе и моята не е добре. Но определено се сваля. Мисля да ги пия още 2 седмици, защото след това заминавам на почивка и не смятам да се тормозя на морето с непрекъснато тичане до тоалетната. Колкото сваля, толкова.
Това са моите резултати досега.
Ако има друг, ще се радвам да пише

# 124
В чудене съм дали да си поръчам от онлайн  сайта  на Памуков СлимПамКлиника  newsm78, но от няколко дни сайта му не се отваря, та ще имам още време да събирам мнения за този продукт. Има ли доволни от този продукт или да си купа Слим Пам за жени който се продава в аптеките?

# 125
Аmelie ,
влязох само да ти отговоря, защото нямам много време сега, после ще пиша повече. За 10 дни съм с близо 5 кила надолу, но истината е, че много съм ограничила храната. Просто нещо съм във фаза, някаква депресия ме гони, не съм в настроение ли какво и избивам така. Самонаказвам се с глад Rolling Eyes Иначе съм адска чревоугодничка. Видимо съм свалила кила, но и това с тоалетната.
Разбрах обаче, че проблемът е, че много пиех прясно изцеден сок от портокал, а той явно не ми е действал добре на стомаха. Сега го спрях и съм по-добре. Пак си ходя до 00, но не чак толкова драстично.
Вчера обаче ме хванаха лудите и изядох купа сладолед  ooooh! абе и моята не е добре. Но определено се сваля. Мисля да ги пия още 2 седмици, защото след това заминавам на почивка и не смятам да се тормозя на морето с непрекъснато тичане до тоалетната. Колкото сваля, толкова.
Това са моите резултати досега.

Ако има друг, ще се радвам да пише

Много ти благодаря за отговора Сладка рибка     bouquet

И аз пия портокалов сок за целулитите и виждам, че има видим добър ефект в комбинация със Слим Пам клиника, но ще го намаля до 1 чашка заради ефекта с тоалетната, както ти ми подсказа. Мисля, че витамин В комплекс ще се отрази добре на настроението ти и ще помогне за депресията, а и подпомага обмяната на веществата. Пила съм го с много добър ефект.

# 126
Съставът на Слим Пам някаква тайна ли е?
Не мога да намеря какво съдържа, а е нормално да знам какво ще консумирам?!

Имате ли инфо, аз не намирам?

# 127
Отслабнах 5 кг. за 3 седмици без добавки, просто ограничих купените десерти и хлебни изделия!
Обаче искам да продължа с намаляването на теглото  Hug

# 128
Съставът на Слим Пам някаква тайна ли е?
Не мога да намеря какво съдържа, а е нормално да знам какво ще консумирам?!

Имате ли инфо, аз не намирам?

Съставът е написан на опаковката и е билков. Спомням си, че Слим Пам  за жени съдържаше глухарче, ленено семе, маслодайни рози и др.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 12:45 от Аmelie

# 129
Аmelie, витамините от група В не увеличават ли апетита? Rolling Eyes Не ми е нужно това изобщо. Иначе депресията нещо не ме пуска напълно. Ама това е за друг подфорум.
Аз не бих направила комбинацията сокове със Слим Пам, защото иначе........ просто ми се вижда издевателство над организма и страшна дехидратация или поне при мен е така.

Magnifique, съставът мисля, че е написан на опаковката, едва ли е някаква тайна.

# 130
  • София
Хмм озни ден гледах този продукт в аптека на Лечител, но не го взех. Досега не бях чувала за тях newsm78 Може пък да си го взема след като се прибера Wink

# 131
Аmelie, витамините от група В не увеличават ли апетита? Rolling Eyes Не ми е нужно това изобщо. Иначе депресията нещо не ме пуска напълно. Ама това е за друг подфорум.
Аз не бих направила комбинацията сокове със Слим Пам, защото иначе........ просто ми се вижда издевателство над организма и страшна дехидратация или поне при мен е така.

Magnifique, съставът мисля, че е написан на опаковката, едва ли е някаква тайна.

Здравей миличка, аз не съм забелязала да имам увеличаване на апетита по време на приема на витамин В комплекс. До колкото знам дори витамините от групата В са полезни за регулирането на метаболизма и кръвната захар, освен депресията, което е полезно и за процеса на отслабване.

Например, Витамин В6 е изключително важен не само за разграждането на приетите протеини, но и за правилното използване на аминокиселините. Тези, които приемат голямо количество протеини, което е често явление сред мъжете, които се занимават с бодибилдинг, трябва да се опитват да повишат приема точно на този В витамин, защото им е нужен в по-големи количества, за да може да обработи голямата доза протеини, вкарани в тялото.

Витамин В6 също помага за стабилизирането на нивото на кръвна захар, което е много важно за хората, които имат известни проблеми с нивото на инсулин - диабет или хипогликемия, например.

Когато приемът ти на калории е нисък, витамин В6 би бил от полза, за да ти помогне да си набавиш нужната енергия от въглехидратите, които поемаш. Така че, зa да не чувстваш умора, когато си на диета, трябва да се опитваш да си набавяш достатъчно витамин В6.

Като допълнение, В витамините също помагат за преодоляването на депресия и могат да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания.

Във витамин B-комплекс влизат още:

Фолиева киселина – тя заедно с другите витамини във Витамин B-комплекс взема участие в изграждането на червените кръвни телца и подобрява абсорбцията на желязото. Подобрява метаболизма на някои аминокиселини, както и синтеза на нуклеиновите киселини. Използва се при лечение на анемия. Според изследванията неговият недостиг в ранните периоди на бременността може да доведе до вродени малформации

Витамин B1 (Тиамин) - има важна роля в метаболизма на въглехидратите и е необходим за функционирането на мускулната и нервната система. Естествени източници са житните семена и дрождите. Недостигът на този витамин предизвиква болестта бери-бери. Смята се за „интелектуален” витамин, защото има положително действие върху централната нервна система и подобрява умствената работоспособност. Витамин B1 има известен диуретичен ефект. Необходимостта от този витамин е повишена при хората, които приемат много захари, при физически натоварвания и при стрес. Той осигурява поддържането на нормален тонус на гладката мускулатура.

Витамин B2 (Рибофлавин) - играе важна роля в асимилацията на желязото (синтеза на хемоглобина), белтъците, в метаболизма на въглехидрати и мазнини. Подобрява зрението (чрез увеличаване чувствителността на ретината) и подпомага растежа. Недостигът на този витамин предизвиква забавяне на растежа и дерматологични заболявания. Метаболизмът на белтъците се затруднява, ако в организма няма достатъчни количества витамин B2. За спортистите е много важно да приемат достатъчни количества витамин B2. Той е необходим при тренировки и стресови ситуации. В храната се среща заедно с витамин B1.

Витамин B3 (Ниацианамид, амид на никотиновата киселина, PP-фактор) – има важна роля в биологичното окисление, производството на енергия, както и в метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати. Витамин B3 е необходим за нормалното функциониране на храносмилателните органи, нервната система, кожата, както и за синтеза на някои хормони (като тестостерон, естроген и инсулин). Помага за предотвратяване и намаляване на мигренозните пристъпи. Подобрява кръвната циркулация и намалява повишеното кръвно налягане и нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта.

Успех!

# 132
  • София, Лагера
Ха здравейте Simple Smile И аз в групата на отслабващите Simple Smile
Днес ми е трети ден на Слим пам. Не съм се мерила, защото бях в цикъл, а тогава по принцип се задържа вода и данните няма да са реални. Но ще се премеря утре и ще следя теглото в края на всяка седмица... и ще давам отчет. Иначе целта ми е да сваля 2 кг (от 56 някъде до към 54).
Иначе вече забелязвам ефекта, че хода до ВЦ по 2-3 пъти. Преди също не съм имала проблем в това отношение, но сега е осезаемо по-често.
Успех ви желая, дами!  Hug

# 133
Момичета, изчетох тази тема. Искам да споделя, че бях в аптека Ремедиум и разгледах съставките на Слим Пам. Таблетките съдържат цвят от маслодайна роза и корен от глухарче. Чаят е от същите две съставки + мляно ленено семе.
Бих искала да ви информирам, че първите две съставки се продават във всяка билкова аптека. Казвате колко грама ви трябват (примерно по 25 или 50) от билката. Ленено семе има във всяка аптека, 200 г. за около лев опаковката. Мели се идеално с кафемелачка. По принцип се продава и мляно, но е по-добре да е прясно смляно у дома. Можете да си смелите и от розовите листа и глухарчето в мелачка или робот.
Според мен една чаена лъжица от такива смлени билки ще е около 2 капсули Слим Пам.
Т.е., за около 2 лева ще имате дозата за 18 лв., ако последвате горната рецепта.
Успех с отслабването!

# 134
Ха здравейте Simple Smile И аз в групата на отслабващите Simple Smile
Днес ми е трети ден на Слим пам. Не съм се мерила, защото бях в цикъл, а тогава по принцип се задържа вода и данните няма да са реални. Но ще се премеря утре и ще следя теглото в края на всяка седмица... и ще давам отчет. Иначе целта ми е да сваля 2 кг (от 56 някъде до към 54).
Иначе вече забелязвам ефекта, че хода до ВЦ по 2-3 пъти. Преди също не съм имала проблем в това отношение, но сега е осезаемо по-често.
Успех ви желая, дами!  Hug

Чувала съм, че по-бавно се свалят килограмите, когато човек е приближил идеалното си тегло и май е вярно.

При мен основните килограми и най-вече талията и паласките се стопиха, а и целулитчетата се позаличиха със Слим Пам и масажи, но още не напълно. Остана да сваля последния 1 кг., който ме дразни и ту изчезва, ту се появява през последния месец. Може би съм достигнала някаква точка на равновесие, не знам. Взела съм Слим Пам клиника да видя дали ще мина и тази критична точка.  Лошото е, че като се разваля времето се обездвижвам и това потенциално би се отразило, както и безсънието.

Ще докладвам какво става. Дръж ме в течение с прогреса си и успех!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 07:17 от Аmelie

Общи условия

Активация на акаунт