Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Аз го питах във Фейса, той не ми е отговорил лично, другите ми се сучат. Сега ще ги изтипосам. Месри на всички. Пратиха ми някакъв преразказ, в който (от бТВ е) пише, че човекът е казал, че днешното решение е достойно, а предишното - емоционално. Утре ще имам запис.

# 166
Не може да са го изрязали. Нали е било на живо. Просто всичко е било режисирано, което за пореден път ми доказва колко продажна и манипулативна телевизия е БТВ.

# 167
Точно това каза, аз го гледах после в сайта им Wink

# 168
Уф, сега пък тия от фенклуба са в някаква смехотворна истерия, че съм им разследвала председателя. Понякога имам чувството, че Господ ме пази като не членувам в никакви масовки. Кукумицин до кукумицина (прощавайте нормалните, които сте там, но тия са тотално изперкали).  Crazy

# 169
Симпли, не знам какво очакваш при положение, че на  фенклубa му бяха осигурени най-хубавите билети при това на не много високи цени, та от къде мислиш, че са дошли. Така, че не се очудвам, че бързо сближа отношението с "достойната" федерация Wink

# 170
Аз пък имам чувството, че някой плаща на нашата Федерация да проваля участията ни на Олимпиади  Mr. Green

# 171
Симпли, не знам какво очакваш при положение, че на  фенклубa му бяха осигурени най-хубавите билети при това на не много високи цени, та от къде мислиш, че са дошли. Така, че не се очудвам, че бързо сближа отношението с "достойната" федерация Wink

Да, да, това мии е ясно, но че някои ги гони критическата не бях взела предвид.  Mr. Green Има и готини хорица и там, тези са просто извадка.  Laughing

# 172
Aaa, те четат тук и преразказват там.  Joy Не е лесно.  Laughing

# 173
Aaa, те четат тук и преразказват там.  Joy Не е лесно.  Laughing

Посмях се с тях за лека нощ. Чудя се как може да има такива хора. Уж са се събрали с една цел "Любовта към волейбола", а се държат по този грозен начин. Все пак всеки си има мнение и е свободен да го изкаже.

# 174
Как да ви кажа... Като прочета израз от типа "гнили п.тки" и някак целият имидж на фенклуба тотално ми се разби. Това зад гърба на авторката на възмущението от този репортаж, тя изобщо не знае как я коментират там. Та... Оттук насетне този фенклуб на мен ми става персона нон грата.

# 175
Цветана Божурина Heart Eyes според нея Радо не би приел ако не се махнат Wink

# 176
Тези, които гледахте бТВ тази вечер, това вярно ли е:

"Георги Христов - председателя на нациобалния волейболен фен клуб говори от наше име неща, които никой от нас събралите се там не мислеше. Той каза, че решението на федерацията да върне Радо било "достойно". Никой от нас не беше съгласен с това! Той ни убеди, че не трябва да споменава нищо за федерацията и че трябва да бъдем позитивни и просрто да го подкрепим. А той вместо това, подкрепи федерацията и на няколко пъти натърти, че радо трябвало да остане до Олимпиадата! Никой от над 3000 души направили он-лайн петицията не изразява тази позиция! "

Много ми е важно.

Да каза че поведението на федерацията е достойно http://btvnews.bg/bulgaria/federatsiyata-vrna-stoichev-nachelo-n … alniya-otbor.html #Cussing out

# 177
Не съм член на този фенклуб, но донякъде съм информиран за дейността му. На практика те очакват от федерацията съдействие за всичко. Не знам защо не разбират, че може да очакват повече от нов управителен съвет.

# 178
Не съм гледала снощи БТВ, но от това, което казвате, за сетен път се убеждавам, че винаги ще се намери някой, да провали усилията на хората за промяна.
пп какво му е "достойно" на решението на федерацията. Не стига, че се оляха с прибързаното си решение и след това притиснати от обстоятелствата, бяха принудени да го променят. Не стига, че така величаемият се инж.лазаров обиди феновете, че били шайка негодници. Не стига, че Любо се върти като фурнаджийска лопата и яд ме хваща като му слушам изказванията, че си и вярва. и накрая "достойно" решение, как ли пък не. С голямата метла -  и навън.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 06:26 от саламандър

# 179
Не ми се коментира, аз приключих с тях, той зе извини във фейса, но коментарите им бяха толкова грозни, пък и какво като се извиняваш във фейса? Той не бил говорил пред медии. Ми питай, бе. Ще те подготвим.  Whistling

Браво на Божурина, явно днес ще е денят Х.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт