Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Имам нямам сили с момчетата съм.моментът е такъв революционен Wink изпуснем ли го всички горим. А сега в реме плужекът и тулупът да напуснат българската федерация и да се крият по дупките. Толкова дебелокожи и безочливи хора скоро не бях виждала. излагат се като кифладжии пред всички медии и пред цялата страна. Омърсиха целия спорт вече, долно, мръсно.........абе ужас.Срам ме е! ганев беше легенда, сега е посмешище. Никога повече няма да кажа добро за него. Много се моля радостин да остане, но БЕЗ тези управници. Иначе всичко губи смисъл.Твърдо съм зад Него и МОМЧЕТАТА.евала, че се показаха, че го подкрепиха. поянкога е важен отбора, но личностите и отношенията също. не може всичко да е през къра.
А на Лазаров мога само да му помогна с куршумите, ако няма кой ooooh! ooooh! ooooh!

# 151
buggy, съжалявам.  Hug

Затишие пред буря, маймунки.  Laughing Няма да ви наричам негодници и негоднички такива.  Laughing Изказването на Радо "не очаквайте магически промени след срещата с ББ" придобива нов смисъл, но аз съм сигурна, че той знае какво прави. Много е важно обаче и да знае какво правим ние и тук се надявам да има кой да го информира! Да знае, че толкова хиляди хора само чакаме знак. Освен това Матей беше споменал някъде "а има и подписка", значи знае, дали има фейсбук не знам, но знае за подписката. Дано четат и имат представа как се пънем до нощите и не люпим семки, де. Трябва да усещат подкрепата.

# 152
Е може и да люпим , че няма време за нор,ално ядене hahaha ама все пак здраво ги подкрепяме. утре мисля да спретна няколко мейла от сърце. Сега ви желая лека вечер Hug и отново ви благодаря за споделения момент!

# 153
Канал 3 пак почнаха с преглед от днес, да видим има ли новини.  Rolling Eyes

# 154
Днеска се скатах от фитнес, само и само да чета кво се случва и даже рецепционистката дойде да види в какво съм толкова потънала да чета, пък то се оказа, че момчетата и те са тренирали веднъж или два пъти там, и направихме една бърза дискусиика върху проблема.
Та това, което каза Радо, мен много ме обнажди, а именно след като го питаха дали би приел и той каза "Темата на разговора бе друга" и някак си ми идва на ум една тема,която може да е била...
Иначе, аз лично имам като приятели поне 10 волейболисти, така че съм обедена, че следят и знаят какво се случва Wink

# 155
Е... Ти сега нищо не каза. Ако така ще криеш инфо, и аз ще крия вече.  Crossing Arms

# 156
Като приятели във фейсбук де, а не съм си довършила изречението, защото пишех на няколко места и за занимавах и с други работи Wink
Мале, това не го бях прочета  
Цитат
- Как си обяснявате любовта на хората към Стойчев?
- Няма никаква любов! Имам над 100 позвънявания, дори от случайни хора. Те даже съзират умисъл в действията на Стойчев (б.а. - при загубата от Германия). Защото това беше липса на професионализъм. Направи такива груби грешки в един решаващ мач. И то за да не играе България на финал срещу Италия.

Не само оставка, този трябва да го пратят на съд!!!!

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 22:59 от svesim

# 157
в едната група във фейсбук публикуваха информация, че Радо е приел да води тренировката утре. Но дали е така и какво означава? https://www.facebook.com/groups/429612977053230/

# 158
ммм, аз съм скептична към всичко, което не съм чула от Радо лично. Тренировка с кого? Кои ще се явят?  Laughing

svesim, човекът е с ясното съзнание, че е безнаказан и над всичко и всички. Тук, ако на Бойко топките все още са наред, би следвало да има удар по канчето.

# 159
Тези, които гледахте бТВ тази вечер, това вярно ли е:

"Георги Христов - председателя на нациобалния волейболен фен клуб говори от наше име неща, които никой от нас събралите се там не мислеше. Той каза, че решението на федерацията да върне Радо било "достойно". Никой от нас не беше съгласен с това! Той ни убеди, че не трябва да споменава нищо за федерацията и че трябва да бъдем позитивни и просрто да го подкрепим. А той вместо това, подкрепи федерацията и на няколко пъти натърти, че радо трябвало да остане до Олимпиадата! Никой от над 3000 души направили он-лайн петицията не изразява тази позиция! "

Много ми е важно.

# 160
Аз не съм гледала, но не съм изненадана  Rolling Eyes

Май все пак сериозно се мъти водата  Party Дано има промяна
  Praynig
http://www.standartnews.com/sport-sport/rado_stoychev_iska_den_r … avata-149157.html

# 161

"Георги Христов - председателя на нациобалния волейболен фен клуб говори от наше име неща, които никой от нас събралите се там не мислеше. Той каза, че решението на федерацията да върне Радо било "достойно". Никой от нас не беше съгласен с това! Той ни убеди, че не трябва да споменава нищо за федерацията и че трябва да бъдем позитивни и просрто да го подкрепим. А той вместо това, подкрепи федерацията и на няколко пъти натърти, че радо трябвало да остане до Олимпиадата! Никой от над 3000 души направили он-лайн петицията не изразява тази позиция! "

Много ми е важно.

Дали ги е убеждавал в нещо, не знам, но със сигурност каза, че решението на федерацията е достойно.

# 162

Много ми е важно.

Симпли, не ми хареса определено какво каза този господин......Нямаше нищо общо с петицията.....И да, нищо не каза против федерацията,  само колко бил радостен от решението Стойчев да се върне.......

# 163

Много ми е важно.

Да,така беше.И на мен ми стана супер странно това изказване.
В смисъл,че борбата на феновете била да се върне Радо като треньор и всичко,едва ли не да си продължи по старому.Нито дума за оставка на Инженера.

# 164
саламандър, екипът и играчите на отбора се викат на лагери с СМС, в който се упоменават мястото и часа, където е сборът. Днес към 19.30ч. СМС все още нямаше. Така че едва ли утре ще имат тренировка  Peace

Дайте да го издирим тоя Георги Христов и да го питаме какво е казал. Може да са го изрязали  newsm78 Някой пише ли в онази група, която искаше Радо да се върне за треньор?

Общи условия

Активация на акаунт