Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са дискусиите относно писмата и имейлите?
Какво се споменава за Радостин Стоичев във връзка с националния отбор по волейбол?
Какво се казва за петицията и подписите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са дискусиите относно писмата и имейлите?
-
Какво се споменава за Радостин Стоичев във връзка с националния отбор по волейбол?
-
Какво се казва за петицията и подписите?
-
Каква беше целта на срещата между Радостин Стоичев и Бойко Борисов?
-
Какво се казва за Матей Казийски във връзка с връщането на Радостин Стойчев?
изпуснем ли го всички горим. А сега в реме плужекът и тулупът да напуснат българската федерация и да се крият по дупките. Толкова дебелокожи и безочливи хора скоро не бях виждала. излагат се като кифладжии пред всички медии и пред цялата страна. Омърсиха целия спорт вече, долно, мръсно.........абе ужас.Срам ме е! ганев беше легенда, сега е посмешище. Никога повече няма да кажа добро за него. Много се моля радостин да остане, но БЕЗ тези управници. Иначе всичко губи смисъл.Твърдо съм зад Него и МОМЧЕТАТА.евала, че се показаха, че го подкрепиха. поянкога е важен отбора, но личностите и отношенията също. не може всичко да е през къра.

ама все пак здраво ги подкрепяме. утре мисля да спретна няколко мейла от сърце. Сега ви желая лека вечер
Дано има промяна 

Някой пише ли в онази група, която искаше Радо да се върне за треньор?