Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 282
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
А Сашо Диков е пратил екип на летището да чака инж. Лазаров Simple Smile. Очакваме включване Simple Smile. Момичета, като не можете да гледате мача, поне Канал 3 си пуснете, Сашо е в Арена и предава на живо нещо за "пожара".

# 601
  • София
9:8 за нас във втория гейм

# 602
  • MJF
 Mr. Green оператора какви погледи лови на чеха към нашия треньор. Гледам го и аз внимателно. Гърка да не ни прави забележки а да си гледа работата.
Добра идея за Канал 3 щом и те се занимават с волей темата в момента.
16/11

# 603
Не знам дали работи - http://onlinetv.inbulgaria.info/

# 604
Благодаря на всички момичета!!!!Аз от Италия не го хванах, ама гледам точките и си пуснах и канал 3, той поне се отваря.Виждам, че вече сме на Олимпиада!!!!! Трябват ни само 2 гейма, не победа!!!!
Айде наштеееееее!!!!!! Долу данчо!!!!!!!На съдията във устата!!!!!

# 605
  • София
Камомила, взехме и вторият гейм - вече можеш да отваряш шампанското  Simple Smile

# 606
ЧЕСТИТА  ОЛИМПИАДА, ДАМИ И ГОСПОДА!!!!!!!!!!!!!!!!

bg bg bg bg bg bg

Сега един олимпийски гейм искам!

# 607
  • София
Дам, честито!

Ама лиготиите започнаха - 2:5

# 608
  • MJF
 cheers за Лондон.  bg  Браво на целия отбор и екип  newsm20

# 609
Аз само щракам по каналите - ту мача, ту Канал 3. Дебнат инж. на летището, до 10 минути трябвало да кацне. Коментират също, че не се знае с кой треньор ще летят във вторник за Лигата, защото ако Радо откаже, Камило Плачи имал здравословни проблеми и не се знае дали ще може да води отбора.

# 610
Лошо тръгна гейма 7:3 за Египет.

# 611
Какво шампанско, то е за безалкохолно. Твърдо гориво, твърдо гориво, джин, уиски, абе аз съм сериозна баба бе LaughingСега чакам и канал 3
Не се ядосвайте за резултата, да не се напрягат много де

# 612
# 613
  • София
Хич не се напрягат 14:6 за египтяните

# 614
Абе и египтяните са хора, не се косете бе хора! А дебелогъзестия данчо май се е скрил, Киро не може да го хване.
Аз като гледам как се радват италианците, че завършиха на равно с Испания (футбол), направо все едно са спечелили вече Европейското.Направо тая нощ няма да се спи, ще има след малко и голям купон, ама и аз имам за какво да празнувам.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 21:53 от Camomilla1

Общи условия

Активация на акаунт