Неприлично предложение , или ...

• 17 231
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
В съзнателния ми кратък път мъж с подобни терзания не срещнах, няма го, не съществува, обаче се нагледах на безотговорни и егоистични индивиди, зарязали семейство заради едната похот. Даже най-чувствителният и съвестен мисли за задника си, защото ако не мисли той, няма кой друг.

Пълна глупост е, че само родният ти баща може да ти даде любов, историята познава много такива примери.

Ако ще рева от изтръпнали чувства и дотегнал ми мъж, по-добре да рева във Версаче.

Няма идеално решение, защото няма идеална среда и идеални хора, всяко решение носи дадени социални последствия, това е изкуството на живота, лавирането между всички заинтересовани групи, като личният интерес и този на потомството ти е приоритетен. Децата са адаптивни, а бъдещият му/й милионер втори баща може да даде такава алтернатива в живота на детето, че бързо да успокоя изтерзаната си съвест, че видите ли, баща му ще го вижда през седмица.

Това ми хареса!  smile3521

# 211
  Мене особено ме интригува този детайл - милионерът не ще жената за любовница, иска я за съпруга... Поради що е тая претенция, като излязла от мокрия сън на някоя домакинА?
  И не е ли съмнителен подобен субект, който без да е правил секс с някоя желае да се обвърже с нея трайно и евентуално да я затвори в златната си клетка?

СетИх се кой филм е гледало момичето, един с Уилям Болдуин в който той разнасяше нощницата на починалата си майка и искаше да напъха терзаещата се съпруга в нея...

# 212
  • Kопенхаген
vili, в зададения казус тук не става въпрос за съпруг изверг, а за:

Цитат
Съпругът ви ви обича много - хубав е , добър , помага за детето ...

На този какво да му сменяш? Какво повече да искаш от такъв за да си щастлива?

argun, какво да ти кажа, аз все още вярвам в дълготрайността на семейството до гроб.
Имам разбира се предвид едни съвсем нормални човешки взаимоотношения, които с времето са позациклили малко и имат нужда от промяна, нещо ново за да се възстановят.

Бърди, да приличаме си  Hug

Цитат
но аз съм най-верия, позитивен оптимист на земното кълбо. Винаги си намирам начин да напълня емоционалните резервоари и да съм щастлива

Пожелавам ти дълги години щастие с него  Heart Eyes  За останалото бих искала да замълча...

Но, ако се придържаме към историята тук ще разберем, че авторката се опитва да ни вмени следното, че въпреки наличието на прекрасен и обичащ съпруг, жената е нещастна защото той не може да и осигури охолен живот  Grinning

# 213
  Мене особено ме интригува този детайл - милионерът не ще жената за любовница, иска я за съпруга... Поради що е тая претенция, като излязла от мокрия сън на някоя домакинА?
  И не е ли съмнителен подобен субект, който без да е правил секс с някоя желае да се обвърже с нея трайно и евентуално да я затвори в златната си клетка?

Цинизмът понякога е лош съветник. Laughing

Нищо де, поразсъждавай си хипотетично.

# 214
  • София
Може да изглежда, че е добър и помага само отстрани.
И изобщо сърдечните неща не са толкова прости - понеже някой е добър, непременно да го обичаме. Понякога преставаш да обичаш някого просто така, знаеш ли защо, и сега какво, да се самоубиеш ли или да се обречеш на вечна саможертва? Ами ако въпреки, че го оценяваш, не искаш да те докосва и при мисълта за интимност с него ти прилошава? Наистина ли никога не ви се е случвало да престанете да обичате някого просто така, неусетно?

# 215

Цитат

[

Laughing Възможно е за някои явно - само да бъдат обичани. За мен не е, трябва и аз да обичам. А обичта не зависи само от фактите дали мъжът е добър баща и ме обича.

# 216
  • Бургас
Наистина ли никога не ви се е случвало да престанете да обичате някого просто така, неусетно?

На мен не - винаги е имало причина: разочаровал ме е и т.н. Но така от нищото... не. Но аз обичам с разума - не съм се влюбвала от пръв поглед никога, винаги чувствата ми към човек са се зараждали с времето и са били плод на някакви негови прояви. Затова и са умирали също в следствие на някакви негативни изцепки.
Но разбирам какво искаш да кажеш и наистина, предполагам, е неприятно, особено при млади хора - все пак тялото си иска своето, имаш нужда от страст, от човек, когото да желаеш, а не да си принуден да живееш и спиш с човек, който те отблъсква, макар и напълно невиновен за това.

# 217
  • Kопенхаген

Цитат

[

Laughing Възможно е за някои явно - само да бъдат обичани. За мен не е, трябва и аз да обичам. А обичта не зависи само от фактите дали мъжът е добър баща и ме обича.

Ей vili ти си типичен пример за: На жена угодия няма  Laughing

Вие с твоя обичате ли се, щастливи ли сте, финансово обезпечени ли сте, какво друго ти трябва?  Grinning

# 218
Ема виж, ти самата изписваш обич, щастие, финанси - в едно  Laughing
Замисли се обаче - ако едното липсва? Не е задължително да липсва само ако има издевателства, скандали и непреодолими проблеми...

# 219
Мислех да изчета цялата тема и тогава да се изкажа, но нещо ми мина мотивацията и ако повторям нечие мнение, моля за извинение. Та...
Нека се разведе въпросната женица, да се ожени за милионера, да си вземе петте пари, както е приказката. Покрай петте пари да не забравя да не подписва предбрачно споразумение, нали я искат, значи може да диктува условията, и като се почувства пак недостатъчно щастлива, което ще стане, понеже явно хубавото бързо й омръзва, да се върне при бившия и детето, понеже нали той... хем добър, хем влюбен, няма как да не я приеме обратно. А тя ще е обогатена и душевно, че старата любов ръжда не хваща, и  материално, понеже нали ще се е развела с милионер.

Край на сценария. Mr. Green

# 220
Мислех да изчета цялата тема и тогава да се изкажа, но нещо ми мина мотивацията и ако повторям нечие мнение, моля за извинение. Та...
Нека се разведе въпросната женица, да се ожени за милионера, да си вземе петте пари, както е приказката. Покрай петте пари да не забравя да не подписва предбрачно споразумение, нали я искат, значи може да диктува условията, и като се почувства пак недостатъчно щастлива, което ще стане, понеже явно хубавото бързо й омръзва, да се върне при бившия и детето, понеже нали той... хем добър, хем влюбен, няма как да не я приеме обратно. А тя ще е обогатена и душевно, че старата любов ръжда не хваща, и  материално, понеже нали ще се е развела с милионер.

Край на сценария. Mr. Green

Да се разведеш с милионер - новата мечта на ССФ! Mr. Green

# 221
  • София
Ами, мечта е. Тук половината теми са за трудно забременяване, другата половина за това колко е сложно да се омъжиш, а таз „оправна” жена – не стига, че се е омъжила за добър мъж, който я обича, успяла е да роди дете, ами сега и милионер иска да се ожени за нея. Как да не и „завидиш”. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 20:45 от desy_net

# 222

това е само при условие, че си с едно дете. ако си с две - разводът  е само с милиардер.

--------

и по темата -  пак не схванах- неприличното предложение какво е точно newsm78, и какво му е неприличното  Thinking

# 223

това е само при условие, че си с едно дете. ако си с две - разводът  е само с милиардер.

--------

и по темата -  пак не схванах- неприличното предложение какво е точно newsm78, и какво му е неприличното  Thinking

Гледала ли си филма с Деми Мур и Робърт Редфорд?

# 224

Гледала ли си филма с Деми Мур и Робърт Редфорд?

Wink как мислиш

само  че тук сценаристката не е дала пойнт  Laughing какво точно неприлично търгуваме - пита брак или да  Laughing. няма нищо неприлично, или поне няма,  ако се търси препратка с филма Laughing

Общи условия

Активация на акаунт