Не е честно!

• 2 732
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Sad  Sad  Sad  Милата ти!!! Ужасно съжалявам! Разбирам как се чувстваш! Горе главата, повече положителни мисли и ще видиш как всичко ще се нареди!!! И следващия път всичко, ама всичко ще бъде наред!!! Вярвай го и ще стане!
Чао и до писане от мен!!!

# 16
Миличка КараБела, много, много съжалявам за случилото се с теб. Много добре знам как се чувстваш и това, че природата си е знаела работата не е утеха, но е самата истина. Бъди много силна и не се отчайвай. Следващият път всичко ще е наред. Знай, че всички тук страдаме и се молим за теб. Прегращам те!

# 17
  • Sofia
Цитат на: CaraBella
Аз съм тук с отвратителни новини.
Отново не съм бременна, никой не казва защо е станало, природата си знаела работата...
Криво ми е много, не ми се живее...

Не се притеснявай CaraBella,
 Cry и аз пропуснах септември, а уж изчислявах и пресмятах....Но този месец пак ще се пробваме, какво да се прави....
Не се отчайвай, вдигни глава и напред! Ще стане ще видиш, стига да не се притесняваш излишно Simple Smile

# 18
Миличка това е ужасна новина. Бъди силна и вярвай , че другият път ще се получи. Flowers Four Leaf Clover

# 19
  • Sofia
Съжалявам най-искрено за това което ти се е случило.  Tired Face Пожелавам ти бързо да се възстановиш и всичко да е наред от тук нататък.
Стискаме палци, ти си силна и ние вярваме в теб  Praynig

# 20
  • София
Мила, искрено ти съчуствам. Сега гледай напред! За да заченеш здраво, хубаво бебе най- важното е да си спокойна и само хубави мисли да ти минават през главата. Ще стане! И аз вече съм много нетърпелива и се ядосвах, че не е станало и този месец, но като се замислих - вземах аналгин. Може и да е за добро. Опитвай се на всичко да гледаш и откъм добрата страна. Знам, че понякога е трудно, но... такъв е животът. Горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт