Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Парис  Хилтън

Даян  Крюгер, Черил  Коул на премиерата на "Amour" в Кан

Мила  Йовович, 1, 2, 3 и Каролина  Куркова на Life Ball благотворителна кампания за СПИН

Риана, Гуинет Полтроу, Ким и Кейни, Рита Ора на афтър партито на 'Watch the Throne'

Мик  Джагър

Хилари  Дъф

Мадона

Ники  Рийд

Шер на 2002 Fox Billboard Music Awards – Show

# 331
.......ами аз въобще не излизах, като родих, имах си други приоритети

А е трябвало! Може би е щяло да ти се отрази добре. Wink
И знай, че снимките са само секунди от нечий живот, прекалено кратко време за да издаваш присъди  за това, кой става за родител и кой не!
Не издавам присъди, просто споделям лично мнение и впечатление. Това може да са секунди от нечии живот, но въпросните особи искат да ни натрапят тези секунди, и по този начин оставят публиката с впечатление, че това е основното и най-важното в живота им Mr. Green
Хич, не съжалявам, че не съм излизала.....и в настоящето задимени помещения пълни със самовлюбени същества+ с оглушителни децибели не ме привличат.....прекалено обичам себе си, за да си го причинявам доброволно Mr. Green
Със сигурност, не желая синът ми да си общува някой ден с щерката на тези позьори.........

# 332
Дали четохте това от родния елит или съм закъсняла

АЛБЕНА ТОДОРОВА*: ДЪЩЕРЯТА НА ФАТИК ПРЕБИ ЩЕРКАТА НА ГЛОРИЯ!

# 333

Абсолютни измишльотини  Joy

# 334
Да, ужасно жълто е, да го махна ли?

# 335

Риана сякаш е заскубала умишлено косата на жената пред нея или поне така изглежда на снимката Crazy, а ужасения поглед на тази, която е застанала до нея подсилва ефекта.

# 336

Риана сякаш е заскубала умишлено косата на жената пред нея или поне така изглежда на снимката Crazy, а ужасения поглед на тази, която е застанала до нея подсилва ефекта.
Joy Joy Joy

# 337

Joy Joy Joy

http://celebrity-gossip.net/party-pics/photo/rihanna-1  Mr. Green

# 338

Joy Joy Joy

http://celebrity-gossip.net/party-pics/photo/rihanna-1  Mr. Green
Щом е after party, ясна е раб'тата, дето вика дъщеря ми... Mr. Green

# 339
# 340
Дейвид Бекъм

# 341
Cheryl Cole    __2__   __3__    __4__    __5__

Много е красива, но не ми харесва роклята..

# 342
# 343
# 344
.......ами аз въобще не излизах, като родих, имах си други приоритети

А е трябвало! Може би е щяло да ти се отрази добре. Wink
И знай, че снимките са само секунди от нечий живот, прекалено кратко време за да издаваш присъди  за това, кой става за родител и кой не!
Не издавам присъди, просто споделям лично мнение и впечатление. Това може да са секунди от нечии живот, но въпросните особи искат да ни натрапят тези секунди, и по този начин оставят публиката с впечатление, че това е основното и най-важното в живота им Mr. Green

именно, това исках да кажа и аз. Не е проблем, че някой излязъл на заведение, въпросът е че станаха май два месеца откак се роди това бебе и нищо не се чу вече за него. Като не иска да пуска снимки, да не пуска ама що не даде едно интервю например да каже как се чувства като майка например? Като бяха скандалите с Валери и Алисия всеки ден имаше официални изявления, последната една година все приказваше как иска да става майка, съпруга дъра бъра, а то пак същите изцепки - на участие на Алисия, после с Ванко 1 и Азис...къде е майката Николета в цялата работа не е ясно. Всъщност става ясно, че на Николета не и достига нито акъл, поне да си поддържа коректно медийния образ, нито има желание за това.

Общи условия

Активация на акаунт