Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
И хубава семпла рокля Heart Eyes
Да, права си. На какво се нагледах тази година покрай баловете не е истина просто Confused.

# 511
аз се посмях на коментара за тази новина "тези криви и топчести пръсти развалят божествената снимка"  Laughing
http://blife.bg/article-14419

# 512
И хубава семпла рокля Heart Eyes
Да, права си. На какво се нагледах тази година покрай баловете не е истина просто Confused.

Ами повечето момичета плачат за внимание... и как да го привлекат, ако не са полуголи или да приличат на клоуни?  Peace
Обаче не могат да разберат, че в днешно време от толкова циркаджийски истории се забелязват именно такива момичета - със семпли рокли и нормално изглеждащ вид.  Peace

# 513
  • София
Каква хубавица е станала дъщерята на Ивана. GrinningМного хубава абитуриентка, жива и здрава да е.

Ето още снимки - тук

***********************************************************************************

И тука малко снимки на Ивана...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 от изписването на Стояна и бебето, 10

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 15:35 от КАРЧЕВА

# 514
Роклята не ми харесва,но ми харесва факта ,че е семпла ,много прилича на Ивана в усмивката.Тоалета на Ивана също не ми харесва

# 515
  • София
Каква хубавица е станала дъщерята на Ивана. GrinningМного хубава абитуриентка, жива и здрава да е.

Ето още снимки - тук

***********************************************************************************

И тука малко снимки на Ивана...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 от изписването на Стояна и бебето, 10

Момичето изглежда прескрасно!  Flutter
Роклята, сама по себе си не е нещо кой знае какво особено, но цялостното излъчване е чисто и красиво  Flutter

# 516
Много ме впечатли,че роклята е толкова изчистена и стилна...В смисъл,че няма изцепки с бедра и такива чалга елементи..Ама като гледам си е било една малка сватба- с подаръци, с декорация, всичко Wink

# 517
  • Стара Загора
И Богдан Томов водещ на тържеството!!

# 518

Хехе,чак доктора снима с камера Wink

# 519
  • Viena
Много ме впечатли,че роклята е толкова изчистена и стилна...В смисъл,че няма изцепки с бедра и такива чалга елементи..Ама като гледам си е било една малка сватба- с подаръци, с декорация, всичко Wink
  202uu

# 520
# 521
# 522
Още не мога да се обясня какво стана с нежната и семпла Марая.... какви са тези кичове и цигании от нея през последното десетилетие?!-ужас! Sad

# 523
  • София
Още не мога да се обясня какво стана с нежната и семпла Марая.... какви са тези кичове и цигании от нея през последното десетилетие?!-ужас! Sad

Доколкото знам, понякога направо корсевнативният й имидж преди доста години, не е бил нейн избор, а изискване на тогавашния й съпруг и шеф Томи Мотола. Най- яркият ми пръв спомен от нея е как пее Кен Лий, тоест Without Уou, облечена в черно поло и панталон.
Не ми харесва кича, но сега поне се облича както си иска, дори и да е така. Laughing

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 20:48 от Kick In Da Nads

# 524
Не ми харесва кича, но сега поне се обилча както си иска, дори и да е така. Laughing

еее не така с лошо де Simple Smile Всичко й видяхме Wink

Общи условия

Активация на акаунт