Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 481
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Честит ден на детето!Нека всички дечица растат здрави и имат безгрижно детство!Аз да похваля Мартина ,че вече си показва когато има нужда да седне на гърнето без аз да съм я учила.Тези опити ги прави от месец,но в началото не постоянно,а когато се сети.И като й се пишка или ака се хваща за памперса и започва да го дърпа надолу или ако е с анцунг се опитва да си го свали .Е естествено има понякога пропуски,но като цяло са рядкост.И още една новост :днес откри пясъчника .До сега не проявяваше интерес ,но днес се заигра с едни деца там и й хареса.Аз чак не можах да повярвам,че се заседяхме и двете на 1 ,място 15-20 мин.Обикновенно снове като ударен електрон. Laughing
Язди пони и много й хареса. Като се отдалечи от мен, като се размаха и дава целувки,смее се,абе много забавно беше.Иначе ние сме им редовни посетители и все не мога да я извадя от там,но си мислех ,че ще я е страх да ги язди,но явно съм грешала.Иначе тя им вика"бау-бау" не мога да я науча ,че има и други животни освен кучетата ,на които е голяма фенка. Laughing

# 166
ДА НИ Е ЧЕСТИТ ДЕНЯТ НА НАШИТЕ СЛЪНЧОВЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, БУДНИ, УМНИ И ДОБРИ     Animal Tropical Fish smile3535 newsm19 baloni 261uu  newsm57

# 167
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЛЧУГАНИ  Grinning
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ, БЛАГОСЛОВЕНИ, С ПРИКАЗНО ДЕТСТВО И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!!!

сиренце, ходихте ли на кожен? Май всички тук ти препоръчахме една лекарка.....дано ви помогне  Hug

С нашите болежки пак ви изпуснах ........ smile3529

# 168
  • Франция
Честит първи юни на дечицата, да са ни живи и здрави   bouquet
Следя ви отдавна и тук и във фейсбук и ми е много интересно да видя как се развиват дечицата ни. Не трябва да замира темата, даже много се радвам, че напоследък така се съживи  Grinning

Ani4ka за нас пък всички животни са "мяу" . По едно време се научи да казва бау-бау, но откакто се запозна отблизо с едно коте е само на мяу. Сочи кучетата навън и вика  силно "мау, мау"  Laughing Има една реклама по телевизията с една мечка, и тя е "мау" Simple Smile

Гърне не съм купила още, смятам да изчакам още. Просто не съм купувала още, иначе бих дала.

Вода пие от чаша или от шише с биберон, каквото имам в наличност.

Череши и ягоди не съм давала още  Embarassed

# 169
Искам да ви покажа едно гърне където ни го подариха от Джъмбо е, много е хубаво и хич не е скъпо. Хубаво е защото после седалката може да се ползва за тоалетната, но най вече защото е удобно за дупето със кожена мекичка седалка, също много лесно се почиства, с капак е и може да ви сиди и в хола защото изглежда като кошче, не можеш да разбереш че е гърне.
Искам да ви го покажа но ме мързи да снимам а никъде в нета не го намирам, ако не намеря ще снимам.
Марката е Getty, поне това пише на гърнето.

P.S НАМЕРИХ СНИМКА

P.P.S НАШЕТО ЕТО ТАКОВА

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 11:22 от г-жа Стихийно бедствие

# 170
Кирил пие вода от чаша на чико, когато сме навън, пие вода и от чаша, но толкова обича да го прави, че дори и да не е жаден само пие и плюе, целия става вир вода и следва преобличане. Не показва когато му се ходи по някаква нужда, аз и не съм го учила. Слагам на гърне когато се събуди и когато го видя, че се напъва, понеже той много трудно се изхожда и му е зор. Кътниците трябва да излизат и е голям зор, през ноща е неспокоен и аз също недоспивам, вече се чудя кога ще се наспя....

П.П. Стихия, колко струва гърнето, ако не е тайна?

# 171
  • Франция

Гърне не съм купила още, смятам да изчакам още. Просто не съм купувала още, иначе бих дала.

Да се поправя, това последното се отнасяше за черешите, не знам как се е озовало до гърнето. Иначе комбинацията гърне и седалка ми изглежда доста добре  Peace

# 172
Гърнето е наистина добро  - може и ние да си вземем! Мерси, Стихия!

Атанасова, пожелавам ви да минава този ваш период - явно ти е напрежение, щом два пъти думата "зор" си употребила в поста си Wink

Не мога да кажа още за Пловдив за 10.06, но ще държим връзка.

Лориан, видях, че си чувствителна към грешките в езика Wink Пиши повече тук  (ама  не за грешките, ей  Wink  - просто така...,  за децата, за живота  Hug

Маринелката е опаснааааа      bouquet  Хей сега ще ни покани на откриване на някакъв шик офис, защо не  и само виртуален - така всички фенки ще се съберем вътре  Wink  bowuu

Благодаря на всички за препоръката за д-р Ангелова (Зина, благодаря, че попита  Hug), и ще я имам предвид, ако ми потрябва второ мнение, но понеже имах направление, което скоро изтича, а и имаше часове за събота  - да сме с таткото,  отидохме на дерматолог в "Детско здраве" при Христева. Хемангиомче се оказа, и засега само ще го наблюдаваме (ама то е една точка, дано най-добре да се разсее). Доволна съм, обясни нещата добре жената.

Лъки, играчката-робот става и за езиково развитие (ако целите са различни букви), но е най-вече за развиване на уменията за ориентиране, броене и планиране на маршрут. Най-просто казано - задава се някаква цел (например някаква животинка, предмет и т.н.), целта се поставя на oпределен квадрат от специално разграфена квадратна мрежа (продава се, но може и сам да си я направи човек, ако знае размерите). На роботчето има просто подредени копчета за напред, вляво, вдясно и назад. Едно натискане на копчето е равно на точно едно придвижване на роботчето, а то запомня десетки ходове напред. Аз ще си го поръчам, иска ми се да е по-скоро, макар че сме малки още. На мен много ми е интересно.

Мигео    bouquet За Бобо  Hug  Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 16:27 от sirence

# 173
 sirence, зор е голям  Laughing , че не си доспивам и ми е трудно.

Имам впрос към кърмещите майки: Вашите бебета как си искат да цокат?  Моя син се е изтарикатил и дърпа деколтето, ако няма деколте се сърди и започва да дърпа блузата с която съм. Ако ми види цицката така се захилва и отваря уста да я почва.

Все забравяммм  Embarassed да пиша и за Емо на Стихия и Емо на Ена, да са виживи и здрави  Hug
Ена свекърва ти сигурно си е такава, не си го слагай  Wink

# 174
zina_, как сте? Аз съм изпуснала, че имате някакви болежки.
loriane, добре дошла в темичката.
sirence, нещо не успявам да се "влюбя" в тази играчка, но пак ще й прочета функциите и реценциите щом си толкова впечатлена, а и награда е спечелила.

# 175
Здравейте момичета!Следя ви от доста време,но не се решавах да пиша  Embarassed Надявам се да мога да се включа в темичката ви  Hug Дъщеря ми е родена на 08.03.През времето докато ви следях ми помогнахте по много въпроси дори без да ви пиша,за което ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!  Hug
По въпроса на p.atanassova Ани иска да суче само когато я приспивам иначе не се сеща за мен  Grinning Като легнем да се приспиваме ме хваща за блузата и започва да дърпа и мрънка  Laughing

# 176
  • Варна
WithinTemptation, loriane, добре дошли  Hug

Добър вечер на всички

Все не сварвам да ви изчета, но да се включа по няколко въпроса:

Аслан вече се сеща за сукане само нощно време и сутринта, през останалото време ако ме види гола ще си поиска Simple Smile Той обаче пак започна да си смуче палеца и този път лака не помага, даже му хареса. Доста се рових из интернет, говорих с няколко души и реших засега да не пробягвам до драстични мерки, а когато мога да му отвличам вниманието от пръста. Странното е, че понякога само като ме види и го лапа и не мога да разбера какво му е в главата. Не е мляко, пробвах с това първо... За справка, не го прави като види някой друг, само мен.

Аз получих виза за Канада.  Crazy Получих си паспорта по DHL, но за жалост паспорта на Аслан още го няма. Изпратих всички документи в един плик, но те разглеждат молбите ни отделно, и явно за неговата ще им е нужно повече време. Гадното е, че се канех да пътуваме края на следващата седмица, но едва ли ще успеем... Вече ме тресе от нетърпение, но все още се притеснявам за пътуването. Оказа се, че засега няма удобни нощни полети на отиване и ще пътуваме цял ден... само аз и той  ooooh!

Аз и преди бях споменала за чашата на Аслан, ама и сега да кажа: ползва червената

Видях я от едно друго детенце на възрастта на Аслан, мислих, че ще е излишен разход на пари, но сега много се радвам, че му я купих. Пие от нея с лекота, не се разлива, не се и дави, защото е с дозатор. Освен това има дръжки, но той вече я държи и без тях и пие сам. Пластмасова е, така че няма опасност от счупване  Peace Малко прозвуча като реклама  Laughing

Вие мажете ли децата против кърлежи и комари, и ако да, с какво? някак не ми допада идеята да го мажа против слънце, комари и кърлежи едновременно, както почти всеки ден се налага, но отделно мисля, че си е редно.

Пожелавам ви лека и спокойна нощ Simple Smile

# 177
Благодаря на всички мами,които се включиха с предложения за чаши/шишета за пиене! HugЗа сега на почит е шишето от мин.вода 0.5. Мартина доста добре се справя с него.
Атанасова,Мартина си проси да цока само нощем,през деня аз й предлагам след съня.Иначе си иска така: сяда на дупето си /на нашето легло /и се доближава до мен и ми вика "маме"/аз така й викам понякога и тя повтаря/и започва да мрънка и да ми повдига края на тениската в момента ,в който си вдигна блузката хвърля бибата като тапа и цока. Laughing
Ставам ,че ме дърпат.

# 178
Добре дошли на новите мами  Hug

Миналата седмица ходихме на консултация
Алекс е 8260 гр., и 76 см.
Имаме и лека хрема и при прегледа педката каза че нищо му няма
В момента му избиват и четирите кътника едновременно и може би е от това
Вечер също се буди  по често от обикновенно
Явно докато излязат ще е така

Незнам как е при вас, но Алекс вече се качва на всякъде и ми настръхват косите по няколко пъти на ден. Трябва да съм постоянно край него, че имаме вече няколко бързи слизания

Алекс има от шишетата на Чико с мек накрайник и си пие от него
Тази чашка която VSD е паказала също много ми допадна
Къде ги прадават?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт