sirence когато бяхме на България взех от същите памперси на пуфис за които говориш и малкия започна да се обрива,първо помислихме,че е ял нещо и от това се получава,по цял ден като се изака го оставяхме без памперс,но в момента,в които сложех памперса и се наакваше се обриваше отново и не можеше да спи нощем.Взех от тези,които си купувам и няма спомен от обрив.
За дребните неща баща му все вика ако съм забравила нещо някъде и той го налапа,но не мога да прибера всичко около него.А на улицата не яде нито камъни,нито фасове или,защото е запленен от шосето голям мерак да ходи,където са колите,пуска ми ръката и хуква.В паркове го водя в детски площадки,които са оградени и няма достъп до животни и до хора,които пушат.
Много ми е интересен не знам дали някое бебче прави така,като го попитам на някоя книжка за някое животно,той започва да говори нещо на бебешки с някаква въпросително укорителна интонация все едно ми казва няма да ти показвам животни сега,голяма е скица.А когато баща му му се кара,че хлопа вратите той също издава крясъци срещу и него все едно и той му се кара
.
Тя говореше и осъзнаваше абсолютно всичко, което и казваме. Докато този малък мъж
.
! На кой концерт бяхте?
Направо бях учудена от безочието им!
И Мартина я научих.

–ще видим какво ще хвана накрая 
,ние още дори не сме почнали