Някой спомена за пробиотик,не съм запозната с това и не съм наясно,но може ли някой да ми каже и без диета мога ли да го купя на малкия или не е нужно
Имам и друг въпрос,за да направя каквито и да било изследвания в България,но не при личен лекар,а в друг град,защото няма да имаме възможност пак да идем до Ловеч,а някъде по-близо,трябва да отида при частен педиатър и да говоря с него,той да ми напише нещо,за да отидем на изследвания или как изобщо не съм наясно,до лаборатория ли да ида.Много въпросителни ми станаха вече
Ивелина виждам, че живееш в Солун, ако ще ти е от полза препоръчвам ти да се свържеш с лекар, педиатър, който е българин, но живее и работи от години в Гърция. Става въпрос за доктор Бърди, който консултира мамите от Зачатие. Давам ти линк към Зачатие, а ти му напиши проблемите на дететце и му разкажи опасенията си, сигурна съм че ще измисли нещо...
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=34.0
ника се изписва Birdie
Искам само да ти изкажа подкрепата си, защото мога да си представя колко си объркана. Извинявай, че те питам, но никой от семейството и близките ти ли не споделя твоите страхове? В смисъл имаш ли подкрепа на поне един човек около теб?
Успех и много кураж!
Намира си много дребни камъчета по двора,лапа ги и веднъж го глътна
. Никола е киселяк, защото му растат вторите два кучешки зъба наведнъж и не го приема най-добре.

За съжаление никъде не си в безопасност освен в къщи, но това не може да се случи. Стискам палци да не ни споходи нищо лошо..... Сега когато си майка разбираш колко е сложно и колко много страхове са имали и нашите родители, макар че сега са повече. Отделно на това, колкото си по зряла когато ставаш майка толкова повече се притесняваш.
Да не се обидят младите майки, но си е факт.
Наскоро махнах и нощното хранене. Давах вода и биберон и гушкане разбира се, когато се събуди и постепенно вече не ме търсеше за сукане. За около 2 седмици се отказа напълно. Сега суче вечер и сутрин, не че имам кой знае колко мляко де. Признавам си без бой
Тя говореше и осъзнаваше абсолютно всичко, което и казваме. Докато този малък мъж
и аз за това се чудя какво да им взема и май няма да е от тук. 
Драсни някой ред, де!
WithinTemptation, има накъде да се развивате