...но какво да се прави,никой не е перфектен.Пък и понякога умората ми идва в повече...Все пак се старая винаги да съм спокойна!Благодаря! Обичам постовете ти, в които намирам искреност!

Напоследък съм особено чувствителна, от хормоните ли е, не знам..... Време е да се включа при февруарките 2013 и да си споделяме бременните сладки "несгоди".
За подправките - и аз не давам екзотики.
Атанасова, може и така да е. Има логика. Мисля си, все пак, че кърмата се усвоява най-бързо. А тя вече не е самостоятелна, а с другите храни заедно пребивава в стомаха и би трябвало да спомага храносмилането...
Все още приемам мнения относно възпитанието на децата. Нека сверим часовници и по този въпрос, не по-малко важен от хранене, преобличане, сън и т.н.
Времето тук се захлади, дори стана студено през нощта. Вървим към есента. Диша се по-свободно, но ми е тъжно за лятото...
Много момичета ми се губят... Буб, къде си?

И да те попитам кога ви остава време за толкова игри?Зимата- разбирам ,тогава повече се заседяваме в къщи,но лятото сме по цял ден навън.Ние се прибираме само за да спим и пак на вън.

Сложихме го на дюшека на Дидката и тя го завлече на вътре във водата, обаче пак никаква реакция от негова страна. Много спокойно го прие.
Последните дни на Вики какво му стана не знам, но в един момент, както си играе и хуква на някъде. Взима играчките на децата и започва да си играе, после ги зарязва, където му падне и пак щуква на някъде.
е не и не. Хапне няколко хапки и край.
Единственото, което не отказваше бяха малините
Иначе според мен няма правило, за това колко да е тя. Зависи си от родителите и от детето. Има много спокойни деца и деца фурии
И да не си помислите, че не сме му казвали
Веднага се вижда промяна в малкия всички му говорят на български всеки ден вижда нови лица и все повече си джумоли негови си приказки,но онази сутрин ясно чухме с баща му,че си поиска вода
и се чувствам като пребита.
Надявам се да ми мине до утре, че изоставам с ремонта.
!
.
и на останалите именици!