Влизам след няколко дни почивка от интернет и какво да видя...
Сиренце и Вили, много ама много ви гушкам. Да се оправят бързо Аслан и Марио. Такива преживявания... Дори не искам да си помислям...
Хубаво е, че вече децата са по-добре и по повод на това за антипиретиците - аз не чакам 37,4, а камо ли 38, както пише в дебелите книги... Зависи в каква фаза хвана Температурата ВЕДНАГА давам нещо за сваляне и изобщо не я чакам да се качва или спада. Обикновено Теди го усещам към 37-37,3 още по погледа си личи и по телцето. И ние бяхме с ангина цялата фамилия. Забравя се, а децата още по-лесно и от нас.
Бързо възстановяване на всички болнички

Атанасова, не си единствената останала без море тази година. Догодина живи и здрави

Теди 5 дни след боледуването заточи едни сополки и не минават и не минават... Пръскам Тонимер, слагах капките, които имах купени (но той тогава сополки почти нямаше). Сега давам хомеопатия през устата, дано помогне. Ако не - ще се разминем с последната ваксина през септември...
Напред през нослето почти ги няма, но се чуват назад съпроводени с хъркане. Със "сополарничето" като дръпна излиза слузест секрет, който нощем го дави. След като прочетох това
Не исках да пиша за болести а за нещо друго, но как да не споделя...?
Спокойна нощ!

Или твоето дете ще е от тези, които наистина намаляват или спират буденията или не
. Трети пък спят като пънове тъкмо защото усещат майка си.
Чувствах се супер странно, мислейки си как не съм се отделяла от детето си откакто ми го дадоха в болиницата и ми идваше да отида и да си го гушна
Явно съм луда, но се надявам да се оправя скоро. Даже бих казала, че той приема по-лесно промяната в ритуала, отколкото аз