Дано всичко премине по-бързо и да изкарате една страхотна почивка след това! Много прегръдки от нас!
мога да кажа съвсем истински "разбирам те!" Беше просто ужасно. И на всичкото отгоре той не само че се нуждаеше да бъде приспиван по няколко пъти, за да спи, а да лежа до него. И само леко да помръдна, тои усещаше и се събуждаше. Обикновено ползвах времето за четене на книги(макар в мега неудобна поза) и когато се схващах и исках да се понаместя, той отново се събуждаше и хайде наново приспиване.
Съжалявам за случилото се,все пак добре че всичко е наред накрая.
.
Желая ти бързо да забравиш този ужас и оттук нататък само хубави моменти да има
Целувки за сладък Марио 

Стискам палци всичко да минава бързо и да си изкарате страхотна почивка! Много гуш и за двамка ви

Ако преди съм си мислила, че съм щастлива в някои моменти, то те са нищо в сравнение смеха на детето ми, той ми дава най-голямото щастие, малка усмивка или прегръдка, е няма с какво да го сравня. За да съм и аз малко в черната хроника и ние имахме малък инцидент, но в сравнение с тези на Аслан и Марио е нищо. Кирил леко се попари с вряща вода и може би така като го гледам е втора степен изгаряне. Веднага намазах с лосион за след плаж (че само това се сетих, че имаме) тичах до аптеката за Пантенол и го пръсках. Днес е много по-добре, а ръчичката е леко червенка. 
Дано никой не преживява такава болка и ужас! 
Какво става със всички деца?Бързо да се възстанови и Кирил и дано не е сериозно .Аз затова винаги съм била на мнение,че за да бъде една жена майка,трябва да е готова за това.Едно време и аз като теб не исках да чуя за дете,но ето че дойде момента и се почувствах готова да го имам и както ти каза:да мисля за нея повече отколкото за себе си.Затова
и за двама ви. Бъди силна, макар че е лесно да се дават съвети отстрани. Най-лошото е зад гърба ви, пожелавам ти повече никога да не се сблъскваш с подобно нещо! 

Както сиренце е казала, всеки ден може да е рождения ми ден, не е задължително да е точно един определен в годината 
Наистина е добре да се имат такива препарати при подобни непредвидени ситуации. Иначе Кирил е добре, още е червеничко, но не е болезнено.
за Кирчо на Атанасова, бързо да му мине ръчичката!