Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 163
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Атанасова,благодаря и си много права,че и ние понякога сме деца. Hug
Жени,не си ме разбрала правилно за доктора.Той е мой лекар откакто се помня и ми е направо като баща.И не ми го каза като новина,а по-скоро като болка/ и той се притесняваше/защото имах проблемно забременяване и износване.И искаше да каже как някои хора не искат дете и не им пука за него ,а ние толкова го искаме а все още не бяхме сигурни дали ще го има.Така,че човека си пази лекарската тайна. Peace

# 616
Привет сладурки  Hug

Сиренце Ауууу как можах да забравя Марио.  ooooh! Много здрав да бъде и да е все така лъчезарен. Много целувки.
Точно щях да питам какво става с пътуването  Grinning Стискам палци всичко да се уреди.  Hug

Аз се оправих от този гаден вирус, но толкова много глава никога не ме е боляла.  ooooh! СЕга привършваме с ремонта, който уж "козметичен" си е много работа  Grinning

За чувствителността Вики беше по чувствителен като по малък, не даваше на му се скарам и почваше да плаче. Сега се е  "поутемерутчил"  Laughing и вече не му пука много, много. И той се плашеше от викове, силен смях и т.н. но покрай "врескливата" си кака  hahaha бързо минахме този период.
За взимането на играчките преди ги даваше, сега си ги стиска и крещи, но не винаги, за сега не съм имала кой знае какви проблеми. На морето си даваше играчките и съответно взимаше на другите деца. Даже си трампиха с едно друго момченце играчките. Нашия взе тракора му с ремаркето а момченцето неговия камион.  Grinning  Така всички бяха доволни.
За родителите в градинките за съжаление винаги има такива, които се чудят как да се отърват от децата си и там ги пускат да правят каквото си искат. Другите да се оправят.

И Вики си бърбори на неговия си език, не иска да повтаря след мен.  Joy  Но ме разбира прекрасно, лошото е че като си науми нещо и няма отърване. 

Хайде стига толкова, че чистене ме чака.  Hug

# 617
  • България моята родина
Здравейте на всички,да се похваля ходихме при специалист на Плевен,малкия няма проблем с глутена .Проблема  е от храната,която приема и явно бързото започване на прием на нова храна,от това идва и разстройството,изписаха ни хапченца и прахчета за храносмилането и витамини да пие.Та всичко ще е наред.Да ви кажа камък ми падна от сърцето,мога да съм спокойна вече. Praynig

# 618
  • Варна
Ивелина, чудесни новини! Искрено се радвам за вас  Hug Добре че сте случили на лекар!

Моето мило детенце е с гнойна ангина Sad Цяла седмица държа Т 37 и леко червено гърло, но с ангин хил и коластра си беше ок. Спрях ангин хил-а и след два дни се влоши Sad Като видях налепа в гърлото и веднага ми стана ясно какво му е... Сега ще си стоим у дома и ще се лекуваме. Тъкмо времето се оправи и става за плаж, а аз от кога чакам удобен момент... Ама нищо, поне Аслан да се оправи скоро, пък майната му на плажа.

# 619
Милия Аслан  Cry  гуш

# 620
VSD, да се оправя бързо Аслан  Hug За Ади не знам аз ли си внушавам, но ми се струва, че е "куча марка". Нос й протича, разстройство има, постоянно гола и боса ходи, през зимата все спеше отвита, но не се разболява. Скоро и на двамата мъници им текнаха носовете, при Дени се разви и стигна до спазъм, при нея си отшумя без никакви лекарства. Все си мисля, че кърменето си казва думата. Друго обяснение не намирам.
Бета, купи ли билети за 1-ви?

# 621
Здравейте на всички ранобудни мами. На моят син вчера му сложиха и последната задължителна имунизация и лекарката беше предупредила майка ми, че може да вдигне температура, което се е случвало само веднъж след имунизация досега. Снощи имахме 37.3, след панадола обаче не ми се успокои и през нощта вече я беше повишил и пак пихме панадол. Сега като се наспи мисля да идем пак до лекарката, за да го види, а и да си взема болнични, защото ми писна, когато детето ми не е добре, аз винаги да съм на работа. Дано да се окаже нещо не толкова сериозно. Освен това от памперси ли е, не знам, Митко има един ужасен обрив по дупето, който се налага да се лекува с крем (не помня името) , съдържащ антибиотик. Ако някой скоро е слагал имунизацията да сподели дали е имало подобни проблеми с детенцето. Хубав ден на всички ВИ!!!

# 622
Здравейте на всички ранобудни мами. На моят син вчера му сложиха и последната задължителна имунизация и лекарката беше предупредила майка ми, че може да вдигне температура, което се е случвало само веднъж след имунизация досега. Снощи имахме 37.3, след панадола обаче не ми се успокои и през нощта вече я беше повишил и пак пихме панадол. Сега като се наспи мисля да идем пак до лекарката, за да го види, а и да си взема болнични, защото ми писна, когато детето ми не е добре, аз винаги да съм на работа. Дано да се окаже нещо не толкова сериозно. Освен това от памперси ли е, не знам, Митко има един ужасен обрив по дупето, който се налага да се лекува с крем (не помня името) , съдържащ антибиотик. Ако някой скоро е слагал имунизацията да сподели дали е имало подобни проблеми с детенцето. Хубав ден на всички ВИ!!!

Ние вчера също поставихме, тази която е за 16 месеца, много мрънка през ноща, но не е вдигал температура, за разлика от последното поставяне на пентаксина, мисля че беше, тогава беше с температура.

# 623
  • София
Каква е тази за 16 месеца? На Митко последната му е, която се слага на 13 месеца(и която отказах да слагам на Никола).

# 624
На 13 месеца в бг мисля,че е ваксината за шарките.

Каква е тази за 16 месеца? На Митко последната му е, която се слага на 13 месеца(и която отказах да слагам на Никола).
Може ли да кажеш защо си отказала да я слагат на Никола?
Тук имат практика да слагат наведнъж няколко...Разбира се аз никога не бих позволила това...Но ако решиш да отложиш някоя няма никакви проблеми за когато решиш.
Доколкото си спомням имаше една мама,която беше отложила ваксината за шарките до 2.5 годинки на детенце...Това не е ли по-добър вариант?
На 16 е: Първа реимунизация против
дифтерия,тетанус,коклюш,полиомиелит и хемофилус инфлуенце (IV прием)

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 18:06 от WithinTemptation

# 625
Ивелина, много хубави новини  Peace Макар че не те разбрах с това за бързото приемане на храна, ама стискам палци след хапчетата да се оправят вече нещата при Александър  Praynig

Милия Аслан, аз едно време много правех гнойни ангини, представям си на малкото дребосъче какво му е  Cry Гуш

# 626
ВСД, по-добре ли сте? Спомням си и моите заболявания, като  малка много страдах от гнойна ангина и помня, как вънка беше 40 градуса, а аз болна с 40 градуса. Беше ад! Дано сте се пооправили вече.

На 16 месеца е реимунизация за Дифтерия, Тетанус, Коклюш, Полиомиелит, Хемуфилус Инфлуенце тип В.

# 627
  • София
 На Митко му е слагана само тази на 1г1м и от там нататък няма нищо(без изрично да съм настоявала. Може би това е по някакъв стар календар за имунизации).
 WithinTemptation, да, аз преди време май бях разказвала. Ами след тази реимунизация на Митко рязко му се срина имунната система(макар другите вксини да ги понасяше добре) и колабира. Такъв стрес преживяхме, такива проблеми със здравето, такива семейни скандали и прочие преки и косвени последствия, че втори път главата в торбата не слагам за нещо недоказано полезно, но доказано рисково.

# 628
  • Варна
Благодаря ви, че ни мислите!  Hug

Не, не сме по-добре. Вчера му включиха система, понеже се обезводни, а през нея започнаха да дават и втори АБ. Сега два пъти на ден ходим да ни вливат АБ през абокат и паралелно аз му дават през устата. Днес абоката се оказа, че се е измъкнал, ръчичката му надута, на другата му спукаха вената в опит да му поставят нов и накрая мускулно му биха АБ. Да не говорим, че очите му са с оток и мислят да не е нещо от бъбреците, та утре ще пускаме изследвания. И днес имам РД, най-ужастния в живота ми. Мъжът ми го няма и не може да дойде, а аз цял ден се разправям с лекари и мед.сестри. Иде ми да крещя вече, горкото ми мъниче, не знам колко стрес му докарахме за последните два дни. Дай боже всичко скоро да свърши, отиваме в Турция на почивка и всичко ще направя така, че да си почина не само аз, но и той, и да е заобиколен от всички любящи хора, за да изстрия всичката тая пoмия, която се струпа. Децата не се травмират за дълго на тази възраст, нали? Само се моля да няма усложнения, днес исках и второ мнение и предполагам, че щом не са ни вкарали в болница, все пак не е ужасно зле, колкото аз си го представям. Ще се моля и изследванията утре да са добри  Praynig

Излях си мъката, сега ще си пййна едно за мое здраве и за здравето на Аслан Simple Smile Спокойна нощ на всички  Hug

# 629
Ех, ВСД, страшен РД няма що! Въпреки това ти пожелавам всичко лошо скоро да е зад гърба ви и дано почивката се окаже поне толкова релаксираща, колкото ти искаш  Hug
Много мъчно ми стана за Асланчо, сещам се като се роди Сияна нали беше малко недоносена, на ръцете, на краката, на главата, навсякъде беше с дупки от игли и синя, като се прибрахме от болницата ММ се хвана за главата като я видя...
Но всичко минава и се забравя, стискам палци скоро да сте ок!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт