Радвам се, че сте прекарали добре.
Томасито, благодаря

Гърлото му беше добре, ларинкса не знам доколко е погледнала.
Дано да не се развива наникъде това неразположение, ама и сега е с 38. Дадох Панадол и заспа.
Имахме покана за рожден ден извън града, която бяхме отказали, но се обадих да потвърдя, че всъщност сме вече свободни. Здрави сме засега, сополите на Ади вече не ги броя, влачат се цяла седмица и не спират.
Промушваха се през прозорците, въобще 2 часа не можахме да ги извадим оттам и двамата.
/. Тържеството има чудесно, питката ми се получи много добре. ПО-късно може да пусна снимчица във ФБ.
! Да крачи смело и само напред и нагоре! 
(малко странно ми се струва). 

Но явно толкова много хора трудно се организираме по едно и също време да сме свободни,времето да е хубаво и т.н. Дано все пак я направим някой по-"нетопъл" уикенд.

? иначе, тук срядата по принцип е денят, в който повечето майки на деца в училищнта възраст не работят. Децата не учат в сряда. То е нещо като полу-майчинство, от което и аз реших да се възползвам, защото ми беше много трудно да се разделя със сина ми. Сега така прекарвам повече време с него 
и честити щъкачи крачета на Вики 

много по-лесно ми е сега
До скоро според мен беше много модерно да си купиш нещо скъпо и ако не изглеждаше толкова "очевадно" имам чувството, че и с етикетите с цените биха ходили някои хора. Основното в разговорите беше "колко струва" или "за колко си го купил", без значение какъв боклук е, важното е да е марково и да си дал много пари. Иначе колкото и добре да изглежда, кажеш ли някаква нормална цена и веднага му пада "качеството" в очите на другите. Не си от класа просто. Напоследък ми се струва, че много хора се вразумиха или кризата си каза думата, но има нова мода - от къде купих по-изгодно.
на Ади съм давала мюсли с 5 вида плодове на Виола, има и с 6 вида ядки, то е любимо на баткото. 
Поне аз досега не съм чувала да има кухня като нашата в БГ.
Препоръчани теми