Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 287
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Честит рожден ден на matza83 ! Здраве и любов в семейството!   bouquet
VSD мдааа хладничко е тук  Simple Smile И ние сложихме жилетките  Simple Smile Парковете са хубави и подържани,няма фасове и боклуци.Радвам се че ви е харесало  Peace
Ani4ka_ за съжеление не мога да ти бъда в помощ,защото се приспиваме само на гърда и по никакъв друг начин  ooooh!
Mur,matza83 много са ви сладки дечицата!  Hug
Бързо оздравяване на Бобо  Praynig

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 04:33 от WithinTemptation

# 361
Привет момичета   bouquet

Уж днес трябваше да бъде още хладничко ама нещо на вън хич не ми се стори такова.  Rolling Eyes
Да ви се оплача вчера имах страхотни спазми в коремната област от ляво. Имах чувството, че ще пукна. Sick И по обяд се обадих на ММ да дойде и да вземе Вики, защото не мога да се оправя с него. Едвам ходех. А днес съм ОК без никакви проблеми  newsm78

Маца Честит Рожден Ден! Все така позитивно настроена към живота. Бъди много щастлива!   newsm51  А момчетата ти са страхотни да ги нацелуваш! Hug А на мен съвсем малко са ми спаднали гърдите т.е. си се върнаха в предишния си размер. За сега нямам видими поражения, може би съвсем леко са се отпуснали, но много малко. Но при мен може и да е от възрастта  hahaha   

Мър Браво на юнака. Мнооого е готин. ДА го нацелуваш. Къде в Гърция сте били? Ние бяхме в едно село до Слънчев бряг - Кошарица. В к-с Сънсет. Голямо спокойствие, нямаше навалица и много добре си починахме. Самия комплекс има детска площадка, 6 големи и 3 детски басейна. Единственото неудобство е, че плажа е далеч и трябва с кола да се ходи. Но пък спокойствието е невероятно. Отделно на това и прохладно.  Peace

Бета Сега прочетох, че Бобо се е обринал.  Sad  Дано по бързо да му минават пъпките, че много е гадно особено в жегите. Дидката беше на 1. и 6м. когато я хвана. И като си спомня още ме побиват тръпки, почти не спах. Стискам палци да минава по леко.  Praynig

Ani4ka_ Ти казваш че ставала по късно, може това да е проблема и за това да заспива по късно. Остави я по дълго да си играе преди да я сложиш да спи. Може да не е достатъчно уморена и за това да се получава така. Снощи уж беше уморен към 20:30 сложих го да спи обаче след малко стана и не пожела повече да легне. Ами вдигнах го и го оставих да си поиграе още и към 22:30ч. след като легна заспа бързо.  Peace  Защо и моя мъник не става по късно  Tired 6:30ч най късно е вече кукуряк.

Момичета благодаря ви за отговорите за Хималайската сол.  Hug

VSD Дано и на връщане да е толкова леко пътуването. Приятно изкарване във Ванкувър. И чакаме снимки  Grinning

Хубав ден!

# 362
Mur, Matza, Beta - страхотни дечица  Hug
Маца, ЧРД със закъснение   bouquet

Бета, за добро я карате Баба Щарка сега, да знаеш  Hug Леко да минава на миличкия Бобо     bouquet
ВСД, Ванкувър значи ... Радвам се за вас Simple Smile
А ние сме на обратния полюс на термометъра... Все си казвах, че в Южна Гърция не се ходи през юли, но то явно още от средата на юни тука не се диша... Иначе на малкия му харесва много. Толкова чак, че спи само по час на ден, а сутрин продължава да става все така в 6 часа в трескаво очакване на новия ден ... От рано е разбрал, че от сън спомен няма  hahaha, и си е прав, ама моите лагери направо се стопиха от умора и тичане по него. Ех, това морето и пясъкът са голяма работа! Варненки, направо сте си супер там  Hug (Пипилотата    bouquet не се е вествала скоро - как е Белославка?, Томасито - за теб знаем, че си едновременно навсякъде   bouquet; Таша     bouquet )
Мама Веси   Hug
Аничка, макар че все още предимно на ръце заспива Марио (ама без да ми е никаква тежест това - както съм писала преди), от няколко месеца през деня и сам си заспива в кошарката, когато е уморен. Най-сигурно е да го оставя с малко млекце в бутилката и да изляза от стаята, и когато се върна  - вече е със Сънчо на игри в Спанчевци   Joy
Ако скоро е ял, давам по същия начин 100мл чайче на Хипп червено (от шипка и малини) и то може да свърши същата работа. Но винаги трябва да се е наиграл, за да заспи, иначе няма да стане.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 13:37 от sirence

# 363
Мър,надявам се да е период,че  Crazy.
Мама Веси,по едно време и аз имах съмнения,че спи повечко или не се уморява достатъчно и предприех мерки.Тати ни буди в 7ч.,следобед не я оставям да спи повече от 2 ч./понякога спи по 3ч./и през свободното време сме на вън,а тя не знае да върви,а само тича. Mr. GreenВъпреки това до днес/!/този план не сработваше и не искаше да заспива.Снощи толкова й се спеше,че щеше да заспи права облегнала глава на леглото.Аз също не искам да има ревове и т.н.пробвах като не иска да спи да я оставя да си легне по-късно,да си поиграе още докато й се доспи,но тя става непоносима.Виси по крачолите,мрънка,реве и всички екстри с една дума реве защото не я припивам и пак реве защото се опитвам да го направя.Абе луднах.
Сиренце,и този метод го изпробвах. TiredВикам си като не иска да се гуша и суче поне да й дам шише с мляко,вода.В началото започна да смуче,но по едно време умишлено започна да си отваря устата и го оставяше да потече и цялата й гуша стана в мляко.Първо помислих,че греша дадох и втори път пак същият сценарий и се отказах,а тя изобщо не се приспиваше.Отглеждам си едно малко инатливо магаре. Mr. Green
Днес не знам къде да отбележа/чукна си заспа нормално е пак с рев ,но защото искаше вече да спи като се върнахме от разходка Tired и заспа  за 5 мин.Стискайте палци и вечерта да е така.
PraynigБлагодаря на всички мами,които се включиха с идеи. Hug

# 364
Цитат
Томасито - за теб знаем, че си едновременно навсякъде

Тук съм аз и там съм аз... Mr. Green Стачкува ми нещо с яденето Елия...топло ли и е мойте манджи ли взе да не харесва....не иска да я хранят трябва да яде сама.....ма супата много разлива .....ама седи гладна ще прояде...ма много слабо си седи 9 500 кг на 90 см  Joy 3 чифт сандали купувам все малки стават до 22 номер стигнахме  Mr. Green мислех сезона с 1 чифт да изкараме.
Неще да яде сама....иска компания, бяла покривка, салфетка и шарени прибори....отсега романтичка го раздава .... да питам мамите с девойки как да накарам да не си маха фибите и ластиците от главата  newsm78 на 3 минута е като глухарче в главата...аз съм упорита де....кат неще аксесоари ходи с шапка на главата...иначе се кипри...рови в шкафа слага си гривнички, герданчета...ма пуста и коса какво да я правя ...ще играят ножици явно Crossing Arms   ааз котарака го остригах , че нея ли няма  Whistling

# 365
Момичета, благодаря ви за пожеланията, много сте мили Hug

VCD, много хубаво да си изкарате, целувки и за двамка ви Hug

sirence, весело изкарване и на вас Hug

mama_vessy, то и моите не са увиснали, но така си бях свикнала с големки и сега ми е малко кофти като намалиха размера си Simple Smile
Някой знае ли колко време трябва да мине след приключване с кърменето, за да се отиде на мамолог?
Ани4ка, за приспиването - Вики заспиваше само на гърда. От както се отбихме за 2 седмици само на ръце заспиваше, а снощи се пробвах да го оставя на спалнята, легнах до него и той започна да си пее и заспа Simple Smile. Сега на обяд също така стана. Също така от както се отбихме започна да става в 6:30ч., но от 2-3 дни си промени режима самичък и вече към 8 - 8:30 става, непробудно от вечерта Grinning. Майка ми ми казваше да му давам водичка през нощта, вместо да го кърмя и така да се отбием, но аз и казах, че тепърва няма да го уча да пие от шише с биберон и добре, че не я послушах - сега щеше да се буди за вода, може би Simple Smile

Thomasito, манекенка си отглеждаш, а за фибите и ластиците ще свикне няма къде да ходи Hug

# 366
 beer2 Черпя ви с една биричка, по случай именния ми ден. Честито на всички празнуващи, да са живи и здрави!

# 367
  • София
beer2 Черпя ви с една биричка, по случай именния ми ден. Честито на всички празнуващи, да са живи и здрави!
Честито! А как е името ти, че и Петър и Павел са с П и няма как да отгатна Simple Smile Бъди жива и здрава!

Маца83 Честит рожден ден  и на теб! Тортата е перфектна, много любима!

Сиренце, как си?
Мигео, радвам се да те "видя" тук.
Вили, детето ще преодолее всякакви обриви, пожелавам ти да пътувате удобно и да се завърнете живи и здрави с много прекрасни впечатления и разкази.

За солта в храната - Аз взимам ДК, там каквото сложат. Когато го опитвам е безсолно и ако има някаква сол е пренебрежимо малко за да е проблем. Солети давам безсолни, като количествата са по 3-4 дневно, други бисквити или зрънчовци със сол или без сол дори и да са детски - не. Правя му десерти и в тях внимавам със захарта. Ако му правя нещо аз- не соля. Изварата наистина е чист продукт и не може да се фалшифицира, аз давам и нея и сирене, което кисна във вода.

Южният парк ни е далече, но е чудесно да има ден и час, в който може да срещнеш някого някъде- идеята е хубава.

Гледам снимките ви от моретата и си мисля как пораснаха мартенчетата ни! Ние няма да отидем на море тази година. Живот и здраве догодина Simple Smile

Вчера направихме прощъпулник на Теди - хвана калкулатора, който беше наречен за финансист. Не пожела друг предмет и така твърдо си защити избора детето Simple Smile

Поздрави от нас!

# 368
Matza83,да ти кажа и Мартина така заспа снощи,днес също.Явно това ще е компромисния вариант.Обаче много се върти,като шило е и все ме е страх да не падне.Снощи заспа сравнително лесно е пак не се предаде без бой,но и по-тежки случаи сме имали. Mr. GreenЗа водата и аз пробвах,но тя твърдо ми отказва да пие нощем.Някои път и с оглушки от моя стана не става и си мрънка да й дам да цокне.И Честит рожден ден!
[/b]Атанасова[/b],Честит имен ден!И двете да сте живи и здрави и с много късмет!  bouquet

# 369
atanasova, Честит имен ден Hug. Бъди много здрава и щастлива с любимите ти хора Hug

Честит имен ден и на близначето на Стефо - Петър Hug marys, весел празник Hug
Честито и на другите именници в отбора Hug

Anduli, браво на Теди, знае какво да си избере детето Hug

# 370
Аз съм Петя и за това празнува Simple Smile
Ние няколко дена ще отидем при майка ми, че да му е спокойно на таткото да чете за изпита, който пък се пада на 4-ти (моя рожден ден).
Ще се "видим" след 4 дена. Дано малко си почина  Praynig

# 371
Честито, Атанасова Simple Smile   bouquet
И на Петърчо на Марис също   bouquet
Андули, жалко, че ще пропуснете морето тази година - за пореден път се убеждавам колко е каляващо и развиващо за хлапетата. Добър избор на Теди  Hug
Да ви кажа, че "памперсите за във вода" (аз взех на ДМ - ама все едно на коя марка, ако има на други фирми тук  изобщо), са много ненужна покупка - никаква полза от тях няма, поне на море. По пи..к си е най-добре, и това си е. За басейн може би вършат работа.

# 372
p.atanassova, честит имен ден! Здраве и късмет ти пожелавам!

Anduli, честит ти финансист!

За водата и аз пробвах,но тя твърдо ми отказва да пие нощем.
И аз опитах една вечер и ми отказа  Whistling

mama_vessy, бяхме във Вурвуру на Ситония. Пълен релакс  - спокойствие и тишина.

Да ви кажа, че "памперсите за във вода" (аз взех на ДМ - ама все едно на коя марка, ако има на други фирми тук  изобщо), са много ненужна покупка - никаква полза от тях няма, поне на море. По пи..к си е най-добре, и това си е. За басейн може би вършат работа.
На мен така ми бяха казали приятелки и не купих за морето. Сега ще ходим на басейн и се чудя дали да вземам или да си караме с обикновен памперс и по дупе  Crazy

аз котарака го остригах , че нея ли няма  Whistling
Joy
Наистина ли е 90 см твойта девойка?

Спокойна вечер на всички  Hug

# 373
p.atanassova, честит имен ден!Здраве и радост ти желая!   bouquet
Anduli честито за прощъпулника!Браво на детето!  Hug
Честито и на Петърчо на Maris ! Да е много щастливо и здраво дете и много да ви радва!  Hug
За памперсите,не знам може би за басейн са добър вариянт...Аз бих взела,просто за всеки случей въпреки,че много добре знам кога ака  Simple Smile
За фибичките и ние имаме същия проблем-всичко маха на 2рата минута е като развълнуван диригент  ooooh! Опитвам се като и сложа фиба да и отвлека вниманието към нещо друго,за да забрави за нея-понякога успявам ама понякога пак се сеща за фибата я маха.
Лека вечер или може би вече сутрин  Simple Smile

# 374
matza83, sirence, WithinTemptation, благодаря за поздравите от името на Петьо!  Hug
Честито на всички именици!  bouquet
Anduli, честит ти финансист и от мен!
matza83, честит рожден ден на патерици! Жива, здрава и много обичана! smile3525

Ние в момента сме на гости на баба и дядо, а утре заминаваме към морето  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт