Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 222
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
sirence, пиши ми skype на ЛС да ти пусна снимките.

# 481
За кърменето През деня по сто пъти (наистина не знам колко но е много) през ноща почти не цоця ако не броим това към 6 сутринта и това когато си лягам при него ако ме напипа:)

# 482
За кърменето През деня по сто пъти (наистина не знам колко но е много) през ноща почти не цоця ако не броим това към 6 сутринта и това когато си лягам при него ако ме напипа:)
Peace все едно аз съм го писала дума по дума.

# 483
Мами,какво давате за следобедна закуска на децата си?В последно време на Мартина не й се ядат топли неща заради жегите и предпочита кисело мляко с плод,/дори бисквити не иска вече вътре/или кремчета,но направо се изчерпвам вече какво да й правя. Rolling EyesДайте идеи моля ви. Praynig Hug
Ani4ka_ аз давам следобед плодове задължително,понякога кисело мляко със или без бисквити,сирене разни видове те са като кашкавал,правя и варена тиква и после слагам сирене,пасирам го и става нещо като крем-Ани го харесва  Simple Smile ,понякога по една две бисквитки-намерила съм с много ниско съдържание на захар-почти нямат.Ами май това се сещам за сега  Hug

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 06:17 от WithinTemptation

# 484
Аничка, плодовете са много добър вариант, а и сега има избор. Зимата ще е по-трудно Simple Smile

Аз окончателно приключих с кърмнето  Cry Не ми се искаше да свършва и то по този начин, но нямаше как. Радва ме, че Кирил не се сеща за мен и като цяло прояде всичко. Може би така е било писано, какво да направя. Мъчно ми е, но на него май не толкова, колкото мислех че ще бъде. Сега даже спи по цяла нощ  Shocked с баща си де. Помрънква чат пат и то от жега, защото се поти чак, но имайки предвид как ме тероризираше преди....аз ако знаех, че можело така по-рано щях да спра нощното, ама кой да ми каже  Simple Smile

Хубав ден на всички  Hug

# 485
И аз давам следобед плодове,но не става Мартина да се нахрани само с тях.Чуденката ми е какво да добавя към тях защото преди й правех да речем овесени,пшенични и т.н. ядки,грис,киноа и към тях слагах плод.
Атанасова,май мамите по-трудно приемаме/преживяваме отбиването от децата.И мен понякога ме тероризира нощем Мартина,но какво да се прави.За сега е така ,пък като позахладнее си мисля,че лесно ще се отбием,ще видим. Rolling Eyes

# 486
  • Пловдив
А има ли някой, на когото кърменето не му тежи и мисли да чака бебето само да се отбие (като мен)?

Така като ви чета, какво облекчение е като спре да суче и как почват да ядат и да спят спокойно, почвам да се чудя дали пък не бъркам нещо?

# 487
Commelina, на мен не ми тежеше толкова, само честотата ме притесняваше, исках да е поне 3 пъти на ден, но така стана, че и 3 не може  Confused Аз точно така исках, както ти и наистина се надявам да се получи при вас. Надявам се да имате едно хармонично кърмене и едно естествено отбиване, когато сами си прецените.

# 488
Че то има ли майка,която да не иска всичко да се случи постепенно,без травми и драми?И на мен не ми тежи кърменето.Просто нощните понякога са в повече/по скоро мрънкането за тях/,но както писах ще ги преживея. PeaceДано всички завършим кърменето с песен на уста. Simple Smile

# 489
  • София
Че то има ли майка,която да не иска всичко да се случи постепенно,без травми и драми?И на мен не ми тежи кърменето.Просто нощните понякога са в повече/по скоро мрънкането за тях/,но както писах ще ги преживея. PeaceДано всички завършим кърменето с песен на уста. Simple Smile

И при нас е така. Нощем, особено като го мъчат зъбките мрънка доста и само с цокане се успокоява. През деня ако съм му под ръка също си иска и задължително заспива с цокане след обяд. За сега сме ОК така. Докогато - дотогава!

# 490

И при нас е така. Нощем, особено като го мъчат зъбките мрънка доста и само с цокане се успокоява. През деня ако съм му под ръка също си иска и задължително заспива с цокане след обяд. За сега сме ОК така. Докогато - дотогава!
Нощем започна да спи, буди се само като ме усети, че лягам, но през деня не трябва да съм седнала или легнала иначе се сеща и ме наляга веднага и така по 100 пъти за по малко, цокне заиграе се пак цокне, е това не си е работа  Confused
sirenceее помахай от балкона, виждам те  Hug

# 491
Migeo  Hug
Нещо явно ни е полазило оня ден на Златните мостове (а може и с количката да сме си го донесли у нас), и днес сме с някакъв ту появяващ се на различни места, ту изчезващ притеснителен обрив, та преди малко се върнахме от дежурния кабинет. Предписаха ни аериус, калциев глюконат и фенистил. Надявам се да мине бързо.
Редрени  Hug

# 492
  • София
sirence Hug
Чакам те да дадеш знак Wink
Дано мине бързо раздразнението.

# 493
Има всякакви и такива за които важно да усетят детето си, други пък не са на това мнение предпочитат да планират и по този начин да отбият детето, трети пък си измислят причини, четвърти измислят аргументи хората се различни съответно и майките са различни. Аз мисля засега да не планирам нищо и да оставя времето да реши.

# 494
Сиренце, бързо да се оправяте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт