Слънчицето вънка грее, МАРТенчето по поляните лудее! - тема 17

• 43 209
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Anduliiiiiiiiiiii   Hug Hug Hug

Още една страхотна новина !!! Честитоооо! Да е лека и безпроблемна бременността ти, и на финала здраво, красиво и умно момиченце      bouquet  И второ момченце да имате - живо-здраво - пак си е супер - хубавото, освен останалото в случая е, че всичко ще си знаеш, и всичко ще си имаш от баткото Wink

Оздравявай напълно, и се пазете всички вкъщи  Hug

В лентичката на Пуфита пишеше името на юначето  Wink

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 11:40 от sirence

# 541
  • България моята родина
Още една радостна новина Anduli честито  Simple Smile лека и безпроблемна бременност  Hug
Възхищавам се на всички ви най-искрено за смелостта за второ бебче и то толкова рано,аз няма да успея признавам си го,за мен е голяма отговорност и психически не съм толкова силна да издържа на напрежението.

А за здравето ми да трябва да се погрижа и за мен за да съм до малкия.

# 542
Андули, честита радостна новина! Нека бременността ти премине леко, а раждането още по! Ама много хубави новини има напоследък  Grinning

# 543
  • Варна
Ани, страхотна новина! И почти мартенче ще е  Laughing Лека бременност, мила  Hug

# 544
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Anduli ,честито и от мен! Новината е страхотна, желая ти лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебче на финала!

Моята бременност върви много добре, в началото много повръщах, но сега се чувствам вече много добре. Е уморявам се лесно, но то по цял ден след такава хала като Живко - няма как. Качила съм само 3,5 кг., но бебчето си расте нормално, така че още по-добре. Мисля, че не съм споделяла, че бебчето ще е момче.

# 545
Здравейте мами!Ние се завърнахме от море и още не можем да се върнем в "реалността''.Прекарахме си страхотно,а Мартина се изкефи максимално.Само докато видя морето като взе да цвърчи,да подскача и да се радва и ние така  ShockedЗнаем,че й харесва,но не очаквахме толкова бурна реакция. Laughing CrazyТова дете буквално сън не спеше за да ходи там.Имаше дни ,в които ставаше в 6ч.и веднага отиваше до прозореца и показваше ,че иска да се къпи.Ох излюпи се ще пиша после.

# 546
Anduli, честито мила  bouquet Много лека бременност ти желая и едно пухкаво бебче на финала Hug, пък момче или момиче - няма значение, наши са си Hug

Надя81, и ти ще си мъжка мама, супер си е с две момченца Hug

# 547
  • София
Sirence, Ivelina, Petq Atanasova, Вили, Nadya, Ani4ka, Matza, правите ме щастлива с радостта си! Благодаря! Дано всичко е леко, както до сега. Финиширах 3-тият месец но пак чувствам неразположения и много се уморявам, особено в тези топлини.

Вили, мила, не ми се вярва да е мартенче ама знае ли човек, терминът се пада според календара на 17.02. Още не ме е регистрирал моят лекар та не знам какво той ще каже за термина!

Цитат на Ивелина : "А за здравето ми да трябва да се погрижа и за мен за да съм до малкия."

Браво момиче, само така! Hug

Надя, радвам се, че ти е леко. Мъжка мама- само така Simple Smile

Аничка, твоето момиче е малка русалка Simple Smile Те децата си обичат вода, но морето с тези вълни плаши някои. Твоята Мартина е смело дете Simple Smile

Отивам да легна, че днес Теди е особено плачлив и ме изцеди. НЯма апетит от антибиотика, който слава Богу днес приключихме. Саботира гърнето два пъти днес и не се отказва от манията си по врати - само ги блъска и затваря...И когато за 1000-ден път съм отворила вратата а той я е затворил ми идва да заплача...

Лека нощ !!! Hug

# 548
Пуфита, честито. Много да ви радва, да е здрав и късметлия.
Андули и на теб ти желая лека бременност. Момиче, момче, няма значение... Важното е да е здраво. Аз като притежателка на две деца от различен пол,мога да кажа, че всеки пол си има своите предимства и недостатъци.
Надя, прекрасно е,че си качила толкова малко,но че си и спокойна,че бебето си расте. Много е лошо да завършиш с едни 20кила отгоре. След два малчугана, да тичаш с наднормено тегло хиич не е лесно. Виж ме мен, с Александър качих 8 кила, но със София.... Сега си нося последствията. На диета съм и като гледам, още дълго време ще съм на диета.
Сиренце,ти защото не влизаш във ФБ,май затова още ме слагаш при бременните. Както казах там,нещата с моята трета бременост не се развиха добре. Сърдечната дейност беше спряла в 9тата седмица и се наложи да вляза в болница,беше около рождения ден на Александър и хич нямах намерение да чакам нещата да се случат естествено,така,както ми предложиха. И след дълги разговори след това с мъжа ми решихме,че две здрави деца са ни достатъчни. Имах две леки и прекрасни бремености,просто не можех да си представя, че 9 месеца ще съм в стрес,дали всичко ще е наред с това дете... Та приключих с деца и бремености,сложих си импланон,да нямаме изненади като снаха ми(очакват трето бебе януари,а най-голямото им дете ще навърши три април) и сега съм впрегнала всички усилия за влизанв във форма. До тук съм - 11кг,ама още много има.....
Това е от мен, София е добре,много обича якета и обувки. По цял ден пробва нещо,събличане,обличане.....

# 549
katilias - винаги има много позитивизъм в постовете ти  Hug А за килограмите - браво бе жена,супер си Simple Smile пожелавам да свалиш всичко желано  Sunglasses

Anduli - честитооооо,пожелавам ти прекрасна бременност и спокойно бебче. Това майките с породени деца сте си герои от всякъде за мен. Днес прекарах няколко часа с Анастасия и бебе на 5месеца - е вярвайте ми откачих.Единия иска едно,другия въобще не знае какво иска,а ММ ме навива за второ сега - АБСУРД! Дано твоите са кротки - в тази връзка Надееее,шапки долу и за теб и за pufita (как сте?)

Ani4ka - браво на вас

Лъки - ако беше само говоренето нямаше да се шашкам,но в комбинация с разни други признаци...абе пак не ме е толкова треснала паниката,ама все пак ще запиша разни профилактични прегледи септември.

# 550
Katilias, наистина нямах никаква представа ... :–(
Много съжалявам...  Hug

Май няма да ми се рамине този Фейсбук...

Ти си си все така готина  - а и с 11 кг по-фина, супер!

# 551
Катиланс, и аз не знех, искрено съжелявам, така се радвам, когато има двойки решили да имат повече от 2 деца. Важно е да сте всички здрави и ще се подредят нещата. А аз къде съм бляла, уж съм в групата във фейсбук   newsm78
Хубав ден

# 552
  • Sofia
Anduli  честито!!! Лека и безпроблемна бременност!!!
Ни е сме ОК. Раждането мина бързо, но все така болезнено Simple Smile Водите ми изтекоха в 7 вечерта, в 9.30 бях в Токуда и в 00.30 се роди малкия Владимир - 3,390кг,50 см.  Пак реших да се правя на героиня и бях без упойка, но мнооооого боля. Естествено болката си заслужаваше Simple Smile На сутринта бях все едно не съм раждала Simple Smile
Свекърва ми е тук и помага, таткото е отпуска и също помага, та нямам право да се оплаквам. Лошото е, че и двамата не са от спящите. Катрин никога не е спала цяла нощ от раждането си. Изкарахме 3 нощи четиримата заедно, но не се получиха нещата и сега Катрин спи при баба си, после ще се делим по двойки докато поне единия не започне да спи. Влади го почнаха коликите, но са леки  засега. С кърменето се справяме чудесно. Кърмим се на поискване по 1000 пъти на ден, определено му харесва, а и така е по лесно за мен да го приспя и успокоя Simple Smile Въпреки това от сега си прави по 2 часа бодърстване между храненията, пък ще видим като порасне. Това е с две думи, ще пиша пак като имам време.
Благодаря на всички за пожеланията Heart Eyes
За всички които се чудят за второ, трудното е първата година, после ще си играят заедно и ще е по-лесно Simple Smile

# 553
  • Варна
katilias, аз също не знаех. Съжалявам искрено   bouquet А за фейсбук групата мога да кажа, че аз никога не съм виждала и един твой пост, но виждам много други. Не знам каква е причината, но смисълът е, че във ФБ или не, пак може да не си в час с новостите около хората от групата Wink

За всички които се чудят за второ, трудното е първата година, после ще си играят заедно и ще е по-лесно Simple Smile

newsm09

Бихте ли ми препоръчали кракомобил, кола за яздене или както още се наричат тези колички за избутване с крака? Аслан се е влюбил в тази:

Изглежда ми стабилна, но не съм сигурна. Освен това е до 16 кг, а мисля, че има и до повече.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 12:20 от VSD

# 554
Пуфита, да не те плаша, но лесното е първата година. Сега непрекъснато са в спор за нещо. Единият като иска нещо, другият непременно ще иска нещо, което задължително е в другия край на къщата. Поне съм във форма и това не ми прави впечатление.
ВСД ако килата те притесняват, Александър е на 3 години и все още няма 16 килограма. Имаме някаква за 15 долара, голямо бутане я бута все още.

Общи условия

Активация на акаунт