Избор на училище, София, р-н "Надежда"

• 636
  • 3
  •   1
Отговори
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравейте, мили родители!
Моля да споделите мненията и отзивите си за училищата в р-н "Надежда". И по-конкретно за 15, 102, 54, 141. Как се чувстват вашите малки ученици, осигуреността на занималня, качество на обучение...

# 1
здравейте, моите деца завършват втори клас на 141оу
плюсовете са:
-близо до вкъщи сами ходят и се прибират
-стават 7.30 т.е наспиват се
-само първа смяна
-в един клас със осем деца от детската/ безпроблемен преход от дг към първи клас/
-страхотен класен ръководител г-жа прахова
-отлично усвоен общообразователен учебен материал / участие в националното финално състезание към снуб/
-всички учителите по мой наблюдения са много добри / трябва им само малко повече хъс/
-директорката е решила да върне старата слава на училището и много се работи по този въпрос
-основно ремонтирани санитарни помещения и класни стай за начален курс
-малко деца и малък колектив- всички се познават и вероятността за проблеми с малките е сведена до минимум, а ако възникнат такива се взимат веднага мерки и не се повтарят
-вкусна храна в стола
минусите са:
- занималня, май че повече играят, а не учат / но това май е така на всякъде където не се заплаща/
- английски -  може би трябва да се смени преподавателя за начален курс
- физическо - часовете в началния курс се водят не от професионалния физкултурник
- няма извън класни занимания поради малкият брой деца, но пък плувният басейн и детският център са наблизо.

# 2
  • Върху лъчите на Слънцето.
А от къде идва вкусната храна в стола? Виждала съм, че стола на училището е необитаем.
В момента колко паралелки първи клас има?

# 3
не знам коя фирма доставя, храната в стола, но явно са случили на добър доставчик, защото децата я харесват както на обяд така и безплатната закуска/както я наричат/. самото помещение, в което се хранят не съм виждала. в момента има една парелелка първи клас с около 15-20деца. за мен това бе плюс когато записвах моите, не исках голям клас.

Общи условия

Активация на акаунт