SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 210
  • 708
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Бичи, и тук честит празник! От здраве да не се отървеш, от късмет, хубави мигове и от добри приятели, с които да споделиш тези хубавите мигове!

# 601
Бичи, специално за теб Hug   bouquet

С пожелания за много здраве, щастие и неизлечима СПН мания! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За не знаещите и бъкел испански( все пак мога да го различа Wink ), може ли да кажеш какво пише под една от най-любимите ми прегръдки евър?  Rolling Eyes

# 602
  • гр. София
Дианче, това Брюксел ли е?  Thinking

# 603
Нямам ни най-малка идея  Joy Joy Joy
Харесах картинката, която Чичко Гугъл ми предложи заради великолепния килим от цветя.  Но е възможно.

Да, върнах се и намерих сайта

Сори за спама, ама туй

ми се видя мноу фешън Laughing Laughing Laughing

Розите са лЮляФки Mr. Green

# 604
Честит рожден ден, Бичи! Здраве и любов ти желая, другото - по реда си.

# 605
Диана, това под братската прегръдка звучи така - защото обичам да те прегръщам. Абе Бичито май е по-добре да каже, аз не знам що се напъвам Joy

# 606
Както кажеш, Сити. приемам го на доверие, защото освен едно Грасиас, дето дори не мога да го напиша на испански, друго не знам. Е, знам и  Те кьеро (или както там се произнася) Laughing Laughing Laughing

# 607
Честит рожден ден, Бичи Heart Eyes ! Присъединявам се към чудесните пожелания дотук и добавям отбора по синхронна красота.
(задължително цъкабъл)
Талантът е налице, от теб здравата ръка и тренировките до изнемога.

Относно правенето на нова тема, ако някой е зает и не може, аз съм абсолютно свободна от доста време, така че бих могла да помогна  Peace
Имам възможност за следващата тема, но за по-следващата сигурно ще съм на почивка. Ако си съгласна да направиш нея, чудесно, благодаря предварително   bouquet .

# 608
  • # супернатурална #
Радвам се, че вече има повече
и по-малко А вие двечките да знаете, че ако тръгнете да се хапете една друга, трябва да минете първо (през) мен  Flutter Айде, от мен да мине, нека и той ме мине

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 19:40 от Г. Краули

# 609
  • София
Бичи, честит рожден ден и от мен, мила! На първо място ти пожелавам много здраве, любов и прекрасни моменти, които да споделиш с любимите хора! После може и една СПН конвенция, която да споделиш и с нас.  Laughing Party Heart Eyes Hug

# 610
Бичи, честит рожден ден и от мен!  Hug Пожелавам ти всичко най-хубаво, много здраве и щастие.
цък

Аз започнах да пиша моето предположение за първия епизод на осми сезон.Ако стане добре, ще ви го покажа.

# 611
  • # супернатурална #
 hahaha

Ейй, лошотийки  Joy

# 612
  • В средата на времето
Не знам защо, но тези бъзици със Здрачните са ми най-забавни  Joy

# 613
  • # супернатурална #
И на мен, и на мен  LaughingА не бих върнала Едуард от първата част  Naughty  Laughing

# 614
Ето това се казва невероятни и прекрасни момичета. Благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания и подаръци ....   Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Не знам защо, но тези бъзици със Здрачните са ми най-забавни  Joy

и на мен и на мен  Joy Joy Joy

Дианка, Сити го е превела много добре.
"Защото ми харесва когато се прегръщат".

P.S. Къде се изгуби Дейна?????  newsm78 Sad

Общи условия

Активация на акаунт