SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 281
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
Е, значи е било за кратко, щото хич не съм забелязала. Пък и не е като, да речеш, за пръв път, нали...  hahaha

# 586
Потвърждавам и аз, че Сам умря в тази сцена. Ама, Пуци, не беше чак толкова кратко бе Grinning

Относно правенето на нова тема, ако някой е зает и не може, аз съм абсолютно свободна от доста време, така че бих могла да помогна  Peace

# 587
Ми на мен ми се видя кратичко. Аз реших, че е припаднал от задушаването...  Mr. Green

# 588
Чакайте бе, какъв Майкъл в 5.1?  Shocked Shocked Shocked Там Беше само Заки, който искаше Дийно да стане ангелски презерватив, както се изрази самия батко Уинчестър.  Поизпоти момчетата и после се появи Кас и ги отърва. Обаче пропускате умирането на Сам в 5.13 The Song Remains the Same, когато Ана или Уриел  (не помня кой точно от двамата) намушка Сам с някаква тръба и той умря, а Майкъл се всели в младия Джон и тогава Дийн му нареди да оправи Сам. Rolling Eyes Тъй де... Laughing

# 589
Леле, кви ги пиша - потвърждавам, че умрял ooooh!. Друг път. Сега прочетох сцената, той тук не може да диша, щото му взеха белите дробчета или нещо подобно Grinning

# 590
Аз имам спомен за рак на белия дроб в последен стадий - туй дето ще го получа евентуално, ако продължа да си пафкам. Mr. Green

# 591
Начи кво ся - умря ли или не? Намушкването го помня, там издъхна, да.  Mr. Green

# 592
Не, не е умирал Mr. Green

# 593
А аз се обърках и в друго. Заки "подари" на Дийн рак на стомаха в последен стадий, а на Сам махна белия дроб. Но не съм сигурна дали умря или не. Беше поприпаднал нещо, докато Кас и Заки дискутираха дали дядо Боже го върнал или не. Не знам дали е умирал.

# 594
А такааа! Точно! Дийн плюеше кръв, Сам хъхреше без дроб.  Mr. Green

# 595
  • # супернатурална #
В тези жеги извънредни
толкоз много дни поредни
тук съм да поканя Би
плаж със мен да сподели
(аз да споделя със нея
тялото си-как копнея!)

Я пази се бързо, мус!
Бичито дама е със вкус
отлежало, в малка бъчва
питието тя поръчва.
Ще изпие ме на екс
няма пет и няма шес(т)

Ще те пие, ама утре
днес заета е със мен
Знам, това си тя поръча
за РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН!

О, какви сте интересни,
сакаш мога да деля
три подаръка чудесни!
Всички ще ви уважа  Flutter

Алекс, мила моя  Hug Бъди все същата чаровна ненаситница   bouquet

# 596
Айде сега забравете за малко враждите, че ми дотегна от вас  Joy Joy Joy и задружно ме поздравете и ми изпейте ЧРД, че днес навършвам 18 години (отново  Mr. Green)

и дано след постната почерпка стигнем задружно (леле колко михаресва тая дума) до това (дай Боже някой ден и аз да съм между тях ... ох мечти. Ама нали на РД-то се сбъдвали ...  Whistling)

П.С. Галче, скъпа моя   bouquet Hug как ме изпревари .... Благодаря ти, страхотно е!!!  Heart Eyes Blush

# 597
Айде Бичи и тук да ти попея Grinning
Честит рожден ден  Hug
Сутринта лалета, сега рози и целувки

# 598
Честит рожден ден, Бичи! Жива и здрава да си, много щастие ти желая!  newsm51

# 599
  • В средата на времето
Алекс, честит рожден и от мен! Hug Да си все на 18 с много усмивки на лицето и щастие в сърцето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт