SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 288
  • 708
  •   1
Отговори
# 570

Чудя се на кой от двамата да завиждам повече  Rolling Eyes

Аз определено завиждам на ръката  Embarassed

# 571
  • # супернатурална #
Абе и на междубедрието може да се завиди  Joy

# 572
Да не заспахте, бре Laughing Laughing Laughing Много постно го раздавате от към коментари тоя път. Аз не знам да завиждам ли или да плача. Тая интимност на ръчиката на Дженсън и междубедрието на Джаред нещо не ме радва Confused Може би защото Солти ме дамгоса до живот Laughing като ми показа слаш разказчето на Беки, което аз имах неблагоразумието да прочета. И от тогава изтръпвам от ужас като видя такава картинка. Като цяло не съм голям почитател на слашовете и подобни изображения меко казано ме смущават, макар че осъзнавам, че това вероятно е по повод някакъв майтап.

# 573
  • гр. София
Понякога е добре да помним къде какво пишем...
Скрит текст:

Спирам да се занимавам с великите световни конспирации.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 23:32 от Зимна роза

# 574
  • # супернатурална #
Сега...понеже имам свободно време, дойде и моя ред да използвам скрития текст. Скрит е, защото повече от половината от пишащите тук не могат и не искат да взимат отношение, за това не искам да ги натоварвам излишно. Оф, не можах да го скрия, така че който не го интересува или му е писнало - да не чете.

Скрит текст:

Всъщност, понеже намеците и възпитанието не помогнаха, ще го кажа направо. Краули, изобщо не ставаше дума за теб, на първо място. Става дума за Импала.
Не знам дали аз не се изкзавам ясно, или ти четеш по диагонал, но проблемът не е в присъствието на секс сцени вулгарни или не, а това че стават самоцел. Проблемът не е просто в убития герой на друг, а факта, че е убит за да задоволи някакви си прищевки за секс сцена със Сам, която по никакъв начин не се връзва нито с форумния сюжет нито с характера на героя по канон.  Точно конкретен пример е епизода с българката Елена и самодивите и убийството на Хербьорг. За да задоволи желанието си Сам да спи с героинята й Елена, която О, ЧУДО, носи името на авторката, Импалка реши, че може ей така да убие Хербьорг. Това на първо място бе грубо спрямо Розето, второ по никакъв начин не се връзва с канония Сам, който погледна момиче едва около година след смъртта на Джесика. Та по каква ш*на  логика Сам ще скочи в леглото с някаква си непозната мацка веднага след смъртта на Хербьорг.

1. Диана да си изясни за мен или за Импала става дума. Въпросната секс сцена е мое дело Наричаш моята логика ш*на, а държиш друг отговорен за това.

2. Какво е грубо спрямо Розето, нека Розето да каже. Нема нужда некви пешки да го правят.

3. Какво и доколко се връзва с "форумния сюжет" и "характера на героя по канон" ще го реши този, който е написал ясни правила за писане на фен-фикшъни или бащата на героя, тоест или Крипки, или никой.

Държа да ми отговориш поне по точка 1, тъй като я поставям за гледане за втори път, а ти удобно я игнорираш. И не да ми се извиняваш, че не си имала предвид мен, а или да ме изправиш на подсъдимата скамейка  Joy или да се извиниш на несправедливо обвинения.

# 575
Аз обаче ще ти отговоря в скрит текст Laughing

Скрит текст:
Когато написах това си мнение 100% не визирах теб. Признавам, че паметта ми бе изневерила и бях останала с впечатлението, че Импала е написала секс сцената с Елена и Сам. А въпросната ш*на логика я считах за нейна, преди да прочета, че сцената е твоя. Съжалявам за недоразумението. Но това не означава, че Импала няма провинения от сорта да "прецакаме другарчето" в други случаи.

Пешки е доста силно казано. Не се изявявам и като адвокат на Розето, просто бях първата, която си отвори устата за проблема вместо да мълчи и да си търпи и то доста след като бях набирала впечатления.

Ние правим фенфикшън, който няма комерсиална цел - демек не го правим за пари. И все пак, колкото и да се отклоняваме от идеята на Крипки за героите, не можем да измислим напълно свои Сам и Дийн, защото това обезсмисля пък идеята на форумните епизоди. Нали идеята е да пишем за любимите ни персонажи  - Сам, Дийн и компания. Не можем да ги изкараме коренно различни от тези в сериала. Съгласих се с теб, че в сериала те израстнаха и поведението, както и реакциите им на определени дразнители да ги наречем, се промениха. Но ти би трябвало да се съгласиш, че има едни общовалентни техни характеристики, от които не би трябвало да се отклоняваме. А Относно форумния сюжет - тук става въпрос за съобразяване с конкретната ситуация, да вникнеш какво са написали другарчетата преди теб и да съобразиш дали можеш да тупнеш своята идея направо или се нужда от малка/голяма преработка. И ако не се връзва, просто изчакай или я преработи или просто напиши свой разказ с идеята си, в който никой няма да ти се меси - ще го прочетем с удоволствие( Не конкретно ти, Галче,  в момента, а по принцип всеки който пише в епизодите ни). Моята съвест е чиста, че винаги съм се съобразявала със форумна сюжет и не съм злоупотребявала с чужд персонаж.

Надявам се да бъда разбрана поне този път.

# 576
  • # супернатурална #
Само не разбрах, продължаваш ли да считаш логиката в секс сцената между Сам и Елена за ш*на, или сега, когато знаеш, че не е на Импала не ти се струва толкова ш*на  Laughing

# 577
Скрит текст:
Бум! пак смяна.
PS. "Част от този пост също ще се самоунищожи след няколко часа Joy ."

Да не заспахте, бре Laughing Laughing Laughing Много постно го раздавате от към коментари тоя път.
Това зависи изцяло от нас. Да сложим край вече? М?

За снимката - клипче с целия панел, от който мисля, че е този момент. Не успях да намеря само него.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 13:19 от Impala

# 578
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning

За снимката - клипче с целия панел, от който мисля, че е този момент. Не успях да намеря само него.

О! Ааа, ето защо не ми трепна особено. Имах някакви подозрения, че не е правилното междубедрие, но пуста надежда  Joy

Туит от Джаред, от който за сефте разбирам, че вчера е бил Ден на бащата  newsm78

Ех, как изпуснах повод да се позавъртя поздравително в съседния подфорум  Crossing Arms

# 579
  • гр. София
И каква беше темата ми за размисъл?

Натясно ме приклещват само братята Уинчестър Party . Kъде живея е известно още от светивалентинското стихотворение на Розето.

На интересни ли се правим или какво? Нали се оказа друго накрая?
Ако аз непрекъснато пишех разни изрази на френски из темата, превеждах статии и конвенции от френски, какво биха си помислили всички за мен - че живея във френскоговорящата част на Полинезия, или във Франция? Кое е първото, което идва на ум? Най-голямата държава с официален език френски или малкото местенце, което в случая може да е истинското ми място на живеене, само дето никой не би се замислил в кои части на света се говори френски освен във Франция, че да реши, че може и да съм там? Та и с другите езици е така.
Човек като пише разни неща трябва да се замисля какво биха си помислили тези, които четат и дали няма да си направят неправилен извод. В случая проблемът е в пишещия, а не в четящия.
Криворазбраната цивилизация  ooooh!

ПП: да прилагам ли цитата от стихотворението, за да потвърдиш, че в него е вярно написано, с което съм те издала, или разбираш, че повредата не е в моя телевизор?

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 10:28 от Зимна роза

# 580
# 581
Готина подборка. Само дето аз досега си мислех, че Сам не умря когато Захария го *баваше. Mr. Green

# 582
Е още ли? Чувствам се като в Доспат Laughing .

Скрит текст:
Зарязвам непривичния ми витиеват начин на изразяване. Хем се напрягам да пиша нещо повече от "ох” и "ах”, хем оставам неразбрана. Пфю!
По първото - никога не съм и твърдяла, че си молила за личната ми информация. Оправданието/Извинението с използването й "неволно, в изблик на яд” не минава. А дано ме разбереш накрая, и не само ти, ама надали...
По второто - Досега беше фъц-фъц, сега цъф-цъф. Искрените ми поздравления за напредъка, но пак или не четеш или не вдяваш, или се правиш на... интересна. Отказвам се.
"Целта ми не бе да те нападна на лична основа” - Моята също и нека остане така Wink .
"Мечът на истината (това второто едва ли си го чувала даже)” - Наистина не съм го чувала, но съм гледала сериала (дано се отваря). Със сигурност не се брои за знаене, но не ми хареса до степен да ме накара да се заинтересувам повече и да прочета поредицата.
Относно “не разбирам какво се опитваш да ми кажеш” и всичко останало от поста ти - Рядко се опитвам, обикновено казвам направо. „Пенчо, бре, чети...”

Да не заспахте, бре Laughing Laughing Laughing Много постно го раздавате от към коментари тоя път.
Това зависи изцяло от нас. Да сложим край вече? М?

Скрит текст:
Извинението беше искрено, а ти ако щеш го приемай. За Меча няма да се обяснявам и ще кажа само, че пропускаш нещо стойностно, заради погрешни впечатления от сериала. Сериалът е правен от Сам Рейми, който се изложи жестоко, както обикновено. Има адски много неточности. Толкоз за това.
А така и не ми стана ясно какво общо имаха мое интервю в Дейли Потър, темата ми за представяне в моя форум и героинята ми. Любопитно ми е да разбера. Стига да можеш да го обясниш първо сама на себе си.

А относно заспиването и коментарите - говорех за снимката на Дженсъновата ръка и нечието междубедрие. Много забавен опит за заяждане от твоя страна. Мисля, че беше достатъчно ясно какво имам предвид, стига човек да си направи труда да прочете целия пост.

Галя, все още мисля, че сцената със Сам и Елена е нелогична, но вече не ме дразни толкова, защото не смятам, че си направила на пук на някого, а просто така ти е дошло отвътре Laughing така да го кажем...

# 583
Toзи пост няма да бумне Joy .
Скрит текст:
Постъпвала съм според разбиранията си, както всички. Старала съм се да бъда полезна за темата - пак според възможностите си. Винаги е имало свобода постовете да бъдат подминавани, критикувани или докладвани на модератор. По-банално и ясно от това няма повече накъде Tired . Всъщност има - beer .
С темпото от последните дни е време да попитам - кой ще прави следващата тема?

# 584
  • # супернатурална #
Ти, кой  Laughing  Hug

Готина подборка. Само дето аз досега си мислех, че Сам не умря когато Захария го *баваше. Mr. Green

Аа, умря, умря. Дийн беше много сладък като заповядваше на Майкъл да го "оправи"  Laughing

Диано, като латерна си  Laughing Разбрахме, че си най-правата, айде стига толкова.
Ти пък ще кажеш, че не ми била логична сцената  Crossing Arms  Joy

Без никаква връзка, само да ми краси поста  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт