SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 301
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
Абе, момичета, какво ни става, да не сме в едновременна овулация  Joy
 hahaha
Аз овулирам, да Mr. Green

# 556
  • # супернатурална #
Значи сега е момента за едно синеоко момченце  Laughing

Чакайте по този повод да ви разкажа нещо, и без това яко оспамихме. Имах един млад колега, бях го видяла предишния ден с детенцето му и коментираме нещо по този повод. Един друг  колега (дърт мръсник) ни слуша и съвсем невинно - "Аа, хареса ли ти хлапето" и аз "Оо, голям сладур-един русичък, синеок, ангелче" и оня "Ми да ти направи и на теб едно" Нали съм си дивеч, изстрелвам - аа, ще ни хванат, моя ги прави тъмнокоси и тъмнооки  Shocked    ooooh! Joy

# 557
Аз съвсем категорично не.  Mr. Green Галче, от мойто си не ме е страх, размятам я както си искам от ден първи. hahaha От чуждите ме е страх и избягвам да пипам.

Joy Joy Joy Устатница.

# 558
Абе, Пуци, кой ще ти даде да пипаш чуждо бебе Joy Те някои не дават и да се гледат, че нали уроки нещо фащали.

Галиноооо Joy
По този повод пускам това

"Сексът е четири вида.
Трагичен - има с кого, има къде, има как, но няма с какво...
Комичен - има с кого, има как, има с какво, но няма къде...
Социалистически - има с кого, има с какво, има къде, но няма как...
Философски - има с кого, има къде, има с какво, има как, но защо???"

Последното кърти Joy

# 559
  • # супернатурална #
 Joy Joy

Преди да ми стане "в кърпа вързан"  Joy съм се сблъсквала с комично-философския аспект основно  Laughing

Ох, сега загрях защо мъжете най-мразят да философстваме  Joy

# 560
Ново гифче с Дженсън, каквото и там да прави Rolling Eyes :

# 561
Абе, Пуци, кой ще ти даде да пипаш чуждо бебе Joy

Едно 40-тина дневно ми го набутаха в ръцете, мани.  Shocked

Импалка, чини ми се, че чака да се появи звездно на някаква сцена. Така някак очаквателно се оглежда.  Rolling Eyes

# 562
Аз пък много обичам бебета. Моя приятелка си роди миналата година и дойдоха до варна, докато бебчо беше още на три-четири месеца и тя някаква абсолютно безцеромонно ми го тикна в ръцете и аз какво да правя - хващам и държа. А то такава душичка и толкова кротичък. Слънчице! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 563
 Joy Joy Joy

Ох Галчееее, спукаме ....

Сити, Честито и от мен, леко бременеене на племенницата ти!!!

Аз вече съм на мнение, че обичам бебетата докато са кротки, докато спинкат и докато се смеят. Нададат ли глас до Бога връчвам го на майка му/ баща му и се изнизвам тактично. Моето си ми стига за дяволиите и рева който ми сервира  Mr. Green (но ако имам второ няма да го върна де)

# 564
"Този пост ще се самоунищожи след няколко часа Joy ."

Иии бум! - смяна с поредно гифче:

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 01:39 от Impala

# 565
  • В средата на времето
Философски - има с кого, има къде, има с какво, има как, но защо???"

Joy

Много хубав Дженсън на новите снимки...много Heart Eyes

# 566
Мислех да ти отговоря на лично, но смятам, че всеки който се интересува трябва да може да прочете отговора ми, за да няма после "говорене зад гърба"

Скрит текст:
Първо, не съм молила никого за личната ти информация, беше ми дадена бих казала неволно. Вече се извиних, че я използвах, също неволно, в изблик на яд.

Второ, макар да се изясниха детайлите около Хербьорг, Сам и кой с кого е спал или не е, това не означава, че нямаш абсолютно никаква вина. Защото не става въпрос за единичен случай и нещата не опираха до самата секс сцена, а за това, че според мен и други хора правиш на пук, за да задоволиш свое моментно желание, без да се съобразяваш с труда на другите. Както каза и Розето, независимо, че не пишем нещо на сериозно и дори да не се придържаме съвсем към канона, е необходимо някакво уважение към идеите на другите. Това ни беше основният проблем. Убиването на героите   и секс сцените като самоцел бяха допълнение.

Относно моята героиня. Първо, смятам, че доста ясно съм казала кой ме е поканил във форума и защо искам да пиша. Второ, аз не съм се заиграла с чужд герой,  без разрешението на създателя на този герой, а съм измислила свой и съвсем спокойно мога да го кръстя на себе си. Също така мога да му дам каквото лице поискам. А вторият линк, който си пратила е към моят личен форум и аз доброволно съм поставила свръзка в профила си, така че ми е ясно как си влязла, но не и от какъв зор. Първият е към Дейли Потър, но не зависимо как си се добрала до тази информация,  която не е секретна, не разбирам какво се опитваш да ми кажеш. Защото не виждам какво доказва мое интервю в сайт, на който съм член, много преди да дойда в този форум, нито пък собствената ми тема за представяне в собствения ми форум. Би било смешно, ако е това, което си мисля. Създавайки герой и давайки му своето име (почти) не ме задължава да му дам и своето лице  Laughing Laughing Laughing Да, определено моята героиня имаше гореща сцена с Дийн, но нито съм го направила out of character - даже си беше супер типично за него, нито пък секс сцената е била самоцел, ако това се опитваш да кажеш. Още по-малко съм забъркала друг герой, опитвайки се да проваля нечия чужда идея, просто защото не ми е кеф. Не ,не съм започнала да пиша по епизодите, за да пиша секс сцени. Пиша фенфикшъни много отдавна и желаех да разширя мирогледа си така да се каже и да изляза извън сферата на Хари Потър и Мечът на истината (това второто едва ли си го чувала даже).  И никога, в никоя част, която аз съм писала от епизодите  не съм прецаквала идеята на друг умишлено, нито съм убила чужд герой, защото не го харесвам.

Както казах за 12 епизод - да, вярно, че отдавна не беше писано по него. Но това не оправдава край  в стил "карай през просото". Ако една работа ще се върши, дори да е за удоволствие - всъщност най-вече когато е за удоволствие, трябва да се върши качествено, а не просто да се свърши, за да ни се махне от главата.  Съжалявам, ако си се засегнала лично като  автор. Целта ми не бе да те нападна на лична основа, а просто казах как виждам нещата. И аз съм получавала достатъчно критики за свои неща, за да знам кога критиката е оправдана и кога просто се заяждат.

Не съм се заяждала с теб нито относно колегиалността, нито за края на 12 епизод. Просто казах това, което мисля по въпроса.  Но смятам, че най-малко ти имаш право да ме упрекнеш в каквото и да е по отношение на мой герой или героиня или моя част от епизод. Защото нека помислим, колко секс сцени съм написала в действителност общо и дали са били свързани със сюжета и героите, щам си тръгнала да се заяждаш с моя героиня.

Направих си труда, за да не се напрягаш ти. Участвала съм в осми, девети и десети(Коледния епизод), както и в този, който пуснах преди няколко дни, но нека него, още не го броим. За тези три епизода имам една единствена секс сцена, в която не се гавря с чуждия труд, използвам своя героиня, не убивам чужд герой и не развалям чужда идея. Особено след като преди края на осми епизод съм попитала в темата, дали някой има против аз да завърша епизода. Дали съм искала да напиша такава сцена когато съм започнала епизода - вероятно съм искала. Дали обаче тази секс сцена ми е била основна цел и център на вселената - определено не, защото до предпоследния пост, не знаех, дали ще мога да свържа събитията, за да ми се получи логическа връзка. Ето за такова съобразяване с обстановката говорехме. Мисля, че няма да ми стигне живота, за да преброя секс сцените в твоите постове, затова не се и заемам Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 22:42 от Diana Sunrise

# 567
  • # супернатурална #
Много хубав Дженсън на новите снимки...много Heart Eyes

Така е. Но защо, по дяволите, го няма Джаред  Crossing Arms Сигурно го чакат да се избръсне  Joy

Огосподибожемой, както би казала Пуци

Чудя се на кой от двамата да завиждам повече  Rolling Eyes

"Този пост ще се самоунищожи след няколко часа Joy ."

Сакън  Naughty Това обяснява доста неща.

# 568
  • В средата на времето
Сигурно го чакат да се избръсне  Joy

Или да мине през фризьор Grinning

Чудя се на кой от двамата да завиждам повече  Rolling Eyes

Бе тази снимка я виждам за втори път в темата...ама сигурно ли е, че е истинска? Laughing Какво по калинките прави Дженсън Crazy

# 569
Изида ми взе думите от клавиатурата - какво се предполага, че трябва да прави Джен, освен това, което виждаме, и заради което, ми се иска да си избода очите Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт