SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 223
  • 708
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
Прочетох статията и според мен има резон в написаното. Да, като цяло пак единият ще спасява другия, нищо ново, както се казва. Но пък може интересното да е в детайлите този път. Човекът добре се е аргументирал според мен и ще ми бъде интересно да видя, дали ще познае Simple Smile

# 166
За да не ми е  Crazy само на мен - цък Mr. Green !

# 167
Импалкооо, как можа! Образува ми стрес за 5 години напред. Simple Smile

# 168
Ще ви замоля да спрете да отваряте дяволски порти, да трошите словото божие или каквито там други небогоугодни дела вършите, писна ми от тия земетресения.  Crossing Arms
 Wink Laughing

Айдеее, вампирчето изгорЕ  Mr. Green
[img width=300 ]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556929_10150804447901619_165571121618_9844506_1876747937_n.jpg[/img]
Много се смях на това  Joy Joy Joy Joy Joy

Още малко от CW Upronts. Пристигане и напускане  на Дженсън и Джаред.

# 169

Бааа! Баааа! Колко се зверих докато се сетя защо това лице ми е познато.  smile3532

# 170
  • # супернатурална #
Ще ви замоля да спрете да отваряте дяволски порти, да трошите словото божие или каквито там други небогоугодни дела вършите, писна ми от тия земетресения.  Crossing Arms
 Wink Laughing

Единствените порти, дето напиням да отварям са ето тези

и то от външната стана. После възнамерявам да ги залостя и да започна да споменавам името Господне ненапразно   Praynig

Злате, дано да не сте се изплашили много  Hug

# 171
  • КиТ

Бааа! Баааа! Колко се зверих докато се сетя защо това лице ми е познато.  smile3532

Ох и аз сега се загледах по задълбочено  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 172

Ох и аз сега се загледах по задълбочено  Shocked Shocked Shocked Shocked

и аз, и аз ... навремето си мислех, че с това лице Дженсън ще е идеален с каквато и коса да е - ама цъ....

а горките що викане и автографи е... аз бих се побъркала на тяхно мсято, но пое щях да имам пари за психотерапевт Simple Smile

# 173
Здравейте.Надявам се всички да са добре след земетресението.  Hug

Имало е кънвеншън в Бирмингам, но за съжаление Дж2 не са били.
Малко снимки.

Миша си е все толкова шантав  Laughing

Много палав е станал  Боби.  Laughing

Още снимки

И разказ на фенка

# 174
Импалкооо, как можа! Образува ми стрес за 5 години напред. Simple Smile
A сега как е Flutter ?

Злате Hug

# 175
  • # супернатурална #

Ми като се има предвид, че сме в навечерието на Спасов ден, а и не само това...силно овулиращо  Mr. Green за Дейна   Wink

Това два пъти го гледам и хем се пукам от смях, хем ми се реве, че не мога да се добера до него  Tired

# 176
Я Shocked , няма никой! Ми добре, тогава сама ще използвам това Mr. Green .

# 177
Така, по въпроса за Кас, не се интересувах какво има под мантията, а под нощницата  Laughing Нали ангелите бяха без отличителни полови белези и се бях замислила Кас, като мина през толкова неща, дали му порасна нещо. Joy

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 09:35 от silveto_

# 178
Ааа, той е въплътен в човешко тяло, тъй че си ги има със сигурност белезите.  Mr. Green

# 179

Само аз ли не зацепих? ooooh!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт