SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 233
  • 708
  •   1
Отговори
# 135
  • # супернатурална #

Да приемем, че ще опитам за мина за тийн по дух, ама как да гласувам, като отваряйки страницата ме посреща т’ва нещо. Бляк.

Mr. Green Ми явно е тест - ако го преживееш си тийн.

Въпросът за Кас какъв е? Вдига ли самолета или има ли го изобщо? Според мен и в двата случая отговорът е да. Нали Дийн щеше да го пуска на професионалистка. Освен това, докато гледаше "пица мен" много красноречиво наведе поглед надолу  Joy

Айдеее, вампирчето изгорЕ  Mr. Green

# 136
Стисни, брат! Стисни! newsm48

# 137
Айдеее, вампирчето изгорЕ  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

ама и Дженсън как се е присламчил.....
отивам да се опрвям с гифчетата

а това

ни Дженсън яла, ни Дженсън мирисала

е моят нов девиз

# 138
хайдеееееееееееееееее

първо за Импала

и специално за всички с чисто подсъзнание

след малко още

# 139
Галче,

тези горните малко на слаш бият... ама са хубави

# 140
Белс Heart Eyes ,
Благодаря   bouquet , обожавам гифчонаситените ти постове.

Такам, изгледах пак 7.23. Не го считам за не добър епизод, но нещичко ми липсваше, за да мога да го определя като много добър финал на сезон. В скромната ми класацийка на финални SPN епизоди се нарежда в групата за трето място, заедно с 6.22. Подхвърлиха ми идеята, че може би има недостатъци в монтажа: липсва “Don't get killed.” “Yeah, you too.” - сцената от промото, не става ясно, че всъщност Диййн си ме кара, а не Мег, което си беше странно Crazy . Доволна съм от ролите на Краули, Кас, Мег, от това, че убиха Дик. Пророка можеха да ми го спестят. Боби намери покой и си отиде - така и трябваше. Интригуващо ми беше оказването на Диййн в Чистилището при всички гладни и жестоки гадини, и без идея как да се измъкне или поне оръжия, изобщо нещо! Но си има(ше) Кас Mr. Green .
За следващия сезон имам нужда от нещо ново, различно. Противно на желанието на Дженсън, не държа на събирането на цялата стара банда за нови приключения. Искам нови персонажи. Учудващо, но подкрепям Джаред за това, че е по-интересно когато братята са разделени. Само че не единият да е в Ада, Чистилището или кой знае къде, разбира се. От друга страна, защо пък да са разделени? Не мога да се разкъсам или клонирам Mr. Green .
Не съм се отказала и от идеята да има сезон в Европа, даже ммммного искам такъв, ама и да го снимат тук Flutter .

Редактирам се заради клипче с наш'то Wink момче, Дейна:

Ш'го осмуча целия, ей. 'Айде на конвенцията в Лас Вегас другата година! Ще е гост на нея и си мисля, че лесно ще склони 4470 . Има само риск - въпреки че "Каквото стане във Вегас си остава във Вегас" -, да не можем да се гледаме двете в очите после Whistling Crazy .

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 23:58 от Impala

# 141
и понеже днес не съм пускала нито един пост....

да питам

липсва ли ви вече ловът на демони

# 142
обещавам последно тази вечер

това ме разрева

ще излъжа ако кажа, че не ми липсват онези емоции от 3, 4 и 5 сезон....

# 143
Импалко, мерси за поздрава! Ей тва наш'то момче бил голям палавник. Почти като Дженсън с петоръкия компютър! Mr. Green Mr. Green

А след това нагледно доказателство:

да ни разправяш "Ни Дженсън / Дийн яла, ни Дженсън / Дийн мирисала..." просто няма кой да ти се върже. Sunglasses

# 144
ами да, обещах да е последно за тази нощ - ама не се стърпях - точно това гифче, което е пуснала Дейна и аз си мислех да питам Импалката какво точно му прави там и да кажа - че това е идеалният подпис за нея - ако не я срам да си слага личните домашни филмчета акхъ кхъ....

нарочно пиша без цвят, да ви заблудя, че не съм аз и да си помислите, че съм си изпълнила обещанието да не пиша повече.....

ама тази вечер ме удари музата....

# 145
OК, слагам го, но като кадър, въпреки че не съм аз Twisted Evil . На Диййн и Другата мога да кажа:

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 00:10 от Impala

# 146
  • В средата на времето
Добре ли сте всички след земетръса?

# 147
Изи, не питай. Аз гледах до 2 часа филми и от 3 часа вече не спя, не мога. Такъв ужас не съм преживявала, на 8-я етаж не знам дали мога да остана повече. Добре поне, че детето не се събуди, въпреки че не знам от това бучене и тресене как остана заспала. Зле ми е, спи ми се, не мога да затворя очи обаче.
Дано всички са добре, по нощите се сетих за Фейчето и Злата.

# 148
  • # супернатурална #
Добре сме, да. Предполагам, че по високите етажи яко ги е разлюляло  Confused Чудех се през нощта, ако се наложи евакуация, кои животни да жертвам. Да ме прощават рибките, те бяха. Интересното е, че още през следобяда лудичките станаха по-луди. По-чувствителни са от котките.

Вероятно провокирани от вчерашната ни дискусия, тези девойки са се заели да проверят лично  Laughing

# 149
Злата е добре, но не са спали цяла нощ. И ние сме добре, хич даже не излязохме, но ние сме ниско. И пак беше стресиращо. Егати, сега като каза Краули за животиняците се сетих, че изобщо не помислих за котарака.  Embarassed

Аз не искам братята да са разделени, най си ми харесват заедно.

Общи условия

Активация на акаунт