SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 165
  • 708
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не съм мислела, че някога ще кажа подобно нещо, ама Джаред и така си ми харесва много, нищо, че има прекалено много брада дори за моя вкус.  Joy Blush В тази връзка, гласувах с последната опция на анкетата - стори ми се най-симпатична, а и ... така и така съм си продала душата на СПН и Шерлок, няма да се дърпам я.  Joy Joy

Белс, убийствена е тази картинка, ама като се замисля... Джони Деп още е прекрасен, та, ако не беше нелегално и не особено морално, не само те щяха да бягат така, навярно и аз щях да съм някъде на опашката.   Crazy

Това не знам дали е пускано, ама ми се стори забавно, напомни ми на картите Ю-Ги-О от моето детство.  Flutter

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 17:00 от Oniyuri

# 676
otivam za malko mnogo do sasedite

# 677

Joy

Eee, Белс Heart Eyes , защо профуча като експрес покрай моята врата Joy ? Нали и с теб сме съседки - аз ще гледам твоето дете докато си заета Whistling , ти - моето, като му дойде времето Wink .

Добавка след проверка:
Точно тази снимка и още няколко очаквам/искам да излязат като нови промо снимки. В UHQ, пък Crossing Arms .

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 20:32 от Impala

# 678
# 679
Точно тази снимка и още няколко очаквам/искам да излязат като нови промо снимки. В UHQ, пък Crossing Arms .
Супер огромнейши намерих онези четирите на Дженсън с коженото якенце. Направо трошат монитора като ги цъкнеш.

# 680
uf
napisash ujasno dalgo saobshtenie, zashtoto vidiah che ste sporili
obache mi izteche sesiata i go iztri
moje bi taka e traibvalo
shte kaja samo

MOMICHETA NEKA NE SE KARAME
V TEMATA VSIAKA IDVA ZA DA SE RAZTOVARVA
KARAME SE S DOSTATCHNO REALNI HORA V REALNIA SVIAT I POPADAME NA SERIOZNI PREPIADSTVIA VSEKI DEN

[shtiah da napisha neka pone tuk da namirame mir - ama stana mnogo traurno}

NEKA PONE TUK DA MOJEM BEZ STRAH I PRITESNENIE DA SI PISHEM KAKVOTO NI E NA SARCETO

osaznavam chee trudno i che kato ima poveche ot edin pishesh sporove vinagi shte ima - i ne znam kak da postignem mir - no tova e edinstvenia pat ako iskame da imame tema, kadeto da ni e dobre

zashtoto vsiaka ot nas e pisala v drugi temi i e vijdala da se razpadat strahotni saforumski grupi za po edna duma

neka ne go dopuskame

zavisi ot vsiaka edna ot nas

zatova

AZ SE IZVINIAVAM OFICIALNO AKO SAM ZASEGNALA NIAKOGO, NIKOGA NE SAM IMALA TAKIVA NAMERENIA I CHESTNO KAZVAM CHE NIKOGA NE SAM PRAVILA SAZNATELNO NAPUK

a che pisha za seks v epizodite - ne se izviniavam....
za tova moga - za tova pisha...

# 681

... и колко щеше да ни е хубавоооо  Hug  Peace

а споследния ти пост , те подкрепям с две ръце, и всичко що може да се вдига (с цел подкрепа  Peace ).

Злате мила, на мен нещо ми се губят огромнейшестите снимки  Sad

А Джаред такъв окосмен ...  Twisted Evil ... не знам защо, но ме кефи от всякъдееее, направо ми иде да ги намачкам, да го нагушкам, да го настискам ... сигурно щото ми прилича на плюшен мечок  Mr. Green

# 682
Бичи, и аз ги видях, че се губят сега снимките, а снощи си ги имаше.  newsm78 Ще дам сега само линка.

Извинявай, че ти краднах половината от подписа, но просто не се удържах. Дженсън е невероятен на това гифче.  Heart Eyes

Ето го линка, за огромнейшестия ефект като цъкнете на самите снимки после цъквате на zoom -> original size.

http://all-spn.livejournal.com/2136773.html

# 683
Бела Hug ,
Благодаря за поста ти   bouquet .

Нови книги:
Supernatural: Fresh Meat
Book Description: A rash of strange deaths in the Tahoe National Forest bring Sam, Dean and Bobby to the Sierra Nevada mountains to hunt a monster with a taste for human flesh. Soon walking corpses, bodies with missing organs, and attacks by a mysterious flying creature lead the trio to a cunning and deadly foe which can assume a human form and will do anything to survive. When a blizzard strikes the area, and not knowing who they can trust, they must battle not only the monster, but also the elements to survive.
A Supernatural novel that reveals a previously unseen adventure for the Winchester brothers, from the hit TV series!

Supernatural: Rite of Passage
Book Description: Thirty years ago, Sam and Dean Winchester lost their mother to a demonic supernatural force. Following the tragedy, their father taught the boys everything about the paranormal evil that lives in the dark corners of America... and how to kill it.
Laurel Hill, New Jersey is beginning to look like one of the unluckiest places on Earth when a series of mishaps hit the town. But Sam and Dean suspect it’s more than just bad luck. Along with Bobby Singer, the brothers soon realize that a powerful Japanese demon is encouraging the chaos. But the demon has bigger plans and they are going to need to make their own luck to stop it.
A Supernatural novel that reveals a previously unseen adventure for the Winchester brothers, from the hit TV series!

The Essential Supernatural: On the Road with Sam and Dean Winchester (тази ще купя Peace )
Book Description: Fill a flask with holy water and make sure your car is stocked with rock salt and shot guns, you’re about to drive headfirst into the world of Sam and Dean Winchester, hunters of demons, ghouls, vampires, and all things supernatural! Take a comprehensive and exhaustively detailed look at the hit Warner Bros. and CW TV show, now in its seventh season, from an insider’s perspective.
This deluxe coffee table book dissects the show season by season, state by state, tracing the Winchester brothers as they travel across the U.S. in their distinctive ’67 Chevy Impala hunting all things that go bump in the night while seeking ways to keep humanity safe from all sorts of otherworldly threats. Illustrated with behind-the-scenes photos, exclusive production art, posters, maps, blueprints, and other elements, and packed with exclusive cast and crew interviews, plus a foreword from the show’s creator, this is the ultimate visual guide for Supernatural and its legions of fans.

# 684
  • В две мънички очи...
Дали ще ги преведат на български?

# 685
Снимка от Себастиян, от обичайния за него тип Wink :

http://twitter.com/sebroche/status/216438748613849088/photo/1

Статия за сериал, в който ще участва Данийл.

Здравей, Ysabell   bouquet .
Дали ще ги преведат на български?
Eдва ли Confused .

# 686
  • # супернатурална #
Юхуу, какво правите  Laughing Аз таратор и мусака. Сончее, Сонче!  Joy

Белс, подписвам се под всяка твоя лилава латинска буква  Hug

Джаред може и така да се офръца, малко ще ми липсват буклите, но пък как ли ще му е заголено вратленцето  Heart Eyes Дженсън обаче е трагикомичен  Laughing

hahaha

# 687
Бичи, и аз ги видях, че се губят сега снимките, а снощи си ги имаше.  newsm78 Ще дам сега само линка.

Извинявай, че ти краднах половината от подписа, но просто не се удържах. Дженсън е невероятен на това гифче.  Heart Eyes

Ето го линка, за огромнейшестия ефект като цъкнете на самите снимки после цъквате на zoom -> original size.

http://all-spn.livejournal.com/2136773.html

Aaaa няма какво да се извиняваш .... така дори е по ефектно!!! Двоен Дженсън, двойно удоволствие  Mr. Green , особенно ако пишем една след друга  Hug

Ето и един морски Дженсън, моля, моля, моля ... нека ме повози малко  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 21:57 от bichito

# 688
Здравейте.

Много труден избор с анкетата, но гласувах с третата опция.

Още една заигравка със Здрач  Laughing

Забавни постери за седми сезон от The Winchester Family Business
http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/motivational.html?AG_ … form_scrollLeft=0

# 689
 hahaha
Kакво правят тези двамата по време на снимки Shocked Mr. Green ?!

Ето и един морски Дженсън, моля, моля, моля ... нека ме повози малко  Praynig Praynig Praynig
Това, значи, е 'Капитанът и Данийл' (май беше Rolling Eyes ).
Източник на снимката: https://twitter.com/theterrychen/status/216361069822746625/photo/1 (докато разбера, че татуираното не е госпожата ooooh! ...)

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 23:34 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт