за новата тема. Загравието на second е много готино

Гол на плажа ще му е най-добре. Ако нещо окъснеем с пребирането и слънцето запече яко, ще му обличам тениска и толкова. На дупето нищо няма да му слагам. За басейна ми е малко по-трудно да реша как да е ,защото миналата година го топях без нищо, но незнам дали тази няма да предизвика злобни погледи. От еднократните памперс бански не мисля да взимам , защото са смотани и еднократни ... колко мога да го топя и колко трябва да си купя за да изкараме 10 дни
тц, няма да взимам, или пак гол ще се къпе или имам едни малки бански, който ще му обувам, ей така да замажа очите на хората

) Хубав и усмихнат ден и весело изкарване на празника
Това е по твоята част, че сме и в твоята фирма
ако има нещо ще свиркам.
гадно е ,но винаги съм мислила,че от това се запичам.А за детските разстройства още не съм се сблъсквала и не знам какво да очаквам,но веднъж чух от един педиатър,че юни и юли рядко ги хващали тези ротавируси,докато август и септември -масово
не знам каква връзка има точно,но си мисля че по-рано морето е по-чисто и има по-малко зарази ,а пък накрая вечеее е мазало голямо -не знам де ,това са си мои теории.
аз тъкмо бях влязла вече във форма и ето ме вече надувам пупата отново
, а от към пиенето-пуста бира как ми се пие не е истина ,само като видя и ми потичат лигите
така бях и предния път ,ма тук няма от къде да си купувам безалкохолна бира ,а с друго не мога да си утоля жаждата 
Аз мисля догодина есента да го пращам, а директорката каза че направо ще е за 1-ва група детска градина ,без ясла и каза да отида сега в края на август да проуча кога е датата за подаване на заявление . Каза,че за детска взимат 5,6 деца най-много след като всички от яслата са преминали и ,че имам шанс 0
ей такива идиотщини ,но и да не го вземат чудо голямо -нали ще съм по майчинство ще се гледаме с 2-те
Препоръчани теми