Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 775
  • 686
  •   1
Отговори
# 465

Бобо затвори си устата,не е възпитано така hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Как си е издула шкембата и си е подпряла лапичките отгоре му hahaha

# 466
Чибурашке,видях Тъ кат булка,много си Убавка hahaha

Малей чак сама си се възхитих от себе си.  smile3521
А що ми скри младоженеца. Такъв левент за криене ли е.  Mr. Green

Тук вече е осъзнал каква грешка е допуснал, ама беше къснооо.  hahaha

На тези дето още бачкат е следното

# 467
  • загубено

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Как си е издула шкембата и си е подпряла лапичките отгоре му hahaha

Само да каже после че не е яла днес Фафличка hahaha hahaha hahaha hahaha

Тук вече е осъзнал каква грешка е допуснал, ама беше къснооо.  hahaha

Верно тъжно гледа hahaha hahaha hahaha

После ви видях на разходка по плажа,нещастен е милият душичката си му извадила hahaha hahaha

# 468
Е че как, на един мъж не му ли се качиш на главата отначалото, после го пиши бегал.  Joy Joy Joy

Ако не вервате на мен, питайте Делта.  Whistling

# 469
оФФФФФФФФФФФ.....еЙ мЪ
...тАМЪН ПРОЧЕТОХ И сложих цитати - митати и други картинки и кво натиснах и изчезна.....

На Чебурашка -  Добре Дошла!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ако имаш чувство за хумор - тука се умира от смях......

# 470
Мастърче и на мен ми се е случвало така мноо гадно  hahaha, ама то е щото си загубила тренинг да пишеш тук  Joy

Нери тенкю че си ме показала и в профил, да може да се види че от всякъде изглеждам добре  Crazy Joy Joy Joy А устата си как да я затворя от кат видях Зуза как се е издокарала  Whistling hahaha hahaha hahaha

# 471
Мастърче и на мен ми се е случвало така мноо гадно  hahaha, ама то е щото си загубила тренинг да пишеш тук  Joy

.....мЪ Ич нИ мЪ успокоявай......Така съм бясна...Чееееее.........Гле'й и мустаците ми са напред даже..... ooooh!

# 472
  • София
Ааа, Мастър май има и друга причина да си ядосана  hahaha hahaha  Някой ти е направил мамба с брашното  Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Ей, Бобе , откога не сме се виждали  Mr. Green Дай 5  Joy Joy
hahaha hahaha hahahahahaha hahaha

Нерке, май си прекалила с розовите хапченца днес  Crazy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 473
Ели , кО речИ????????  (нищо не виждам от снимките...само рабрах,че нещо с брашнотУ)  hahaha

# 474

Нерке, май си прекалила с розовите хапченца днес  Crazy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Бобо, кво не ми харесваш на панделката Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 475
  • София
не се ли вижда Thinking Никой ли не ги вижда.? аз си ги виждам...
п.п. а Зузата ги видяла  Mr. Green

Ели къде си я поставила тази табела  newsm78 hahaha hahaha

Пред читалището бе, Бобе, ма нещо хич не ми връзва  Joy Joy Joy Joy

Точе, помиярката се вози на трамвай..и не че съм лоша, но ще й се върне...да знаеш...някое куче ще й го върне  Twisted Evil

# 476
Ели, аз виждам всичко.  Peace

# 477
  • София

Бобо, кво не ми харесваш на панделката Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

Не съм Боба, но да кажа, че панделката ти е пИрфектна, само рогите малко мъ притесняват  Crazy Сигурна ли, че това си ти...май е Зузан  Crazy Joy Joy Joy

# 478
Ели, аз виждам всичко.  Peace

А мен видя ли мЪ мА оУуууууу........ЗабраЙхмИ сЪ! (то по моя вина де...мА пак миЙ мъчно.....)

А,Елииии...Тая да ме викнеш аз да я понатупам....Че оня ден зашлевих една 'патка" в трамвая,че удари дете дето било застанало на пътя й....вЕрвай ми - откачих!.....Та на първата спирка сама си слезе,щот след моята намеса целият трамвай щеш да я бие......А детето ме гушнало и вика "Нали ще дойдеш до моята спирка ????? Там ще ме чака моята мама.......Ти си ми "мама" за трамвая........" Joy hahaha

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 20:25 от TheNMaster

# 479
Ели, аз виждам всичко.  Peace

А мен видя ли мЪ мА оУуууууу........ЗабраЙхмИ сЪ! (то по моя вина де...мА пак миЙ мъчно.....)

Мастърчо, естествено, че те видях  Hug Hug Hug И на мен ми липсваш много Heart Eyes Правих пица, та се бях забързала  Whistling Нагрухтяна съм като свин Blush Ти как я караш, душа? Що така липсваш Sad

Ели, не е Зузан, неговите роги ги чупя, че само си удря пачата във вратите у нас и причинява материални щети hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт