Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 659
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 200
jalana с теб на едни и същи места сме се ориентирали за следене и раждане, неонатологията от предната ми бременност имам наблюдения че не е на много добро ниво, дано са променили малко нещата защото тогава това ме отказа да родя там

# 1 201
В кой момент отидохте в Софиямед , вече да се следите там за да родите при тях? Аз се следя засега по здравна каса и си мислч преди раждането да ида в тази болница , чудя се също мевду доктор димитров или Нецов какво ви е мнението ?
От 12 г.с. Се записах при Д-Р Хасан,защото  исках доктора който ме изражда да е запознат с цялото протичане на бременността ми и аз да съм опознала и него и акушерката. Но мисля,че не е зле към 8 месец да отидеш на един преглед и да кажеш,че искаш да раждаш там и доктора който си избереш да те прегледа,да разговаряте и да си прецениш.

lukytoo аз и за д-р Хасан, чувам добри отзиви, какви са твоите впечатления досега?
Някой знае ли и на добро ниво ли е неонтологията им?
за Д-Р Хасан мога да ти кажа с ръка на сърцето: държи на естественото раждане(разбира се ако се налага секцио-няма да рискува), преглежда много обстойно,което за мен е важно, обяснява всичко когато преглежда,таткото винаги присъства, отговаря подробно на всякакви въпроси,били те и глупави, обръща внимание на цялото ти здравословно състояние и те праща с направление за други специалности когато имаш нужда( не съм искала или молила). Прати ме на дерматолог защото имах обрив на корема,после на ендокринолог. Всеки месец ми пуска ПКК, урина и ме праща на ендокринолог, защото по време на бременността ми се появи проблем с щитовидната жлеза. Вдига си телефона по всяко време, акушерката е прекрасна и двамата ми вдъхват страхотно доверие. Преди това бях при Д-Р Кръстев, добър АГ е, но не обяснява подробно, не казва какви изследвания предстоят( добре,че от интернет се информирах за първата фетална морфология,защото много по рано се записва час,а той в 11 сед. ми изтърси- да отидеш на ФМ следващата седмица😂.Ако не си бях записала час нямаше кой да ме вземе.Това беше причината да потърся др. АГ и след много мнения се спрях на Д-Р Хасан и не съжалявам!)

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 16:37 от lukytoo

# 1 202
В неонатология има всички задължителни диагностично-лечебни апарати за гледане на здрави новородени,но ако бебето е недоносено отива в Майчин дом!
Има лекции-безплатни всяка сряда http://www.hospitalsofiamed.bg/red/upload/uploads/main3206.jpg?t=1466516881
Може преди тях да видиш родилното и да зададеш всякакви въпроси

# 1 203
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
В неонатология има всички задължителни диагностично-лечебни апарати за гледане на здрави новородени,но ако бебето е недоносено отива в Майчин дом!

Преди 3 години имаше кувиози и недоносени бебета  newsm78

Иначе бебенца с (недай си Боже) усложнения и от други болници редовно препращат към Токуда или Майчин дом.

# 1 204

Преди 3 години имаше кувиози и недоносени бебета  newsm78

Иначе бебенца с (недай си Боже) усложнения и от други болници редовно препращат към Токуда или Майчин дом.
След побоя на бебчето http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/moskov-ponizhi-nivoto-na-n … sofiiamed-6035958
Помниш ли какво изследвания правят на бебчето след раждане?

# 1 205

Преди 3 години имаше кувиози и недоносени бебета  newsm78

След побоя на бебчето http://m.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/moskov-ponizhi-nivoto-na-n … sofiiamed-6035958
Помниш ли какво изследвания правят на бебчето след раждане?

Обикновенно ми е странно когато, човек вземе една жълтина и я развява като прани гащи.
Неонатолофията в  Софиямед има назначени много нови и качествени специалисти.
Поради факта, че след като стане готов новият корпус на болницата ще се отдели в абсолютно самостоятелно отделение. Такива каквито са в Токуда или Майчин дом.
Изследваният коите се правят са същите включени в пакета на Токуда или Щерев.

Така че информация от началото на 2015 далеч не е адекватна.
Болницата организира училище за родители на което може всеки да зададе въпросите си.

# 1 206
Aз не мисля, че това е жълтина, а са някакви факти, кито макар и да са се случили не толкова скоро, притесняват много от нас.  Аз също искам да знам повече подробности за изследвания, мерки и т.н, защото иначе болницата ми допада, от това, което чета, но съм внимателна.

Да попитам, всяка сряда има лекция, а след нея ли са отворените дни, изобщо някой ходил ли е, да знам какво представлява, т.е дали ви развеждат или пускат клипче?

# 1 207
jalana преди лекцията по групи по около 5-6 човека слизате в отделението и ви развеждат, разговаряте с главната сестра каквото ви интересува, така беше преди 3 години като ходих с първата ми бременност. лекциите са хубави заслужаваха си посещението поне тогава

# 1 208
  • София
аз съм ходила само на Отворените врати. бях сама. Позвъних на звънеца в 13 часа. като отвориха обясних за какво съм и ме разведоха. Показаха ми стаите, родилното, операционната през прозореца и неонатологията през прозореца. Задаваш си въпросите и това е.

# 1 209
Aз не мисля, че това е жълтина, а са някакви факти, кито макар и да са се случили не толкова скоро, притесняват много от нас.  Аз също искам да знам повече подробности за изследвания, мерки и т.н, защото иначе болницата ми допада, от това, което чета, но съм внимателна.

Да попитам, всяка сряда има лекция, а след нея ли са отворените дни, изобщо някой ходил ли е, да знам какво представлява, т.е дали ви развеждат или пускат клипче?
всяка сряда от 13:00 до 16;00 има отворени врати и тогава можеш да разгледаш отделението

# 1 210

всяка сряда от 13:00 до 16;00 има отворени врати и тогава можеш да разгледаш отделението

Мерси много, трябва ли предварително записване или не?

Друго искам да питам, ако знаете. Ако се извършва секцио с лазер ли се прави или скалпел? Сори за тъпият въпрос, но една приятелка в друга болница, каза че й го правили с лазер и аз се замислих всъщост дали във всички болници в днешно време е така  newsm78

# 1 211
Jalana не е нужно предварително записване!

Правили са ми две операции в Софиямед-премахване на сливици(с лазер) и операция от апандесит(лапароскопска).
Имат лазер,но Незнам дали го изпилзват при секцио. Днес на 29 юни има лекция за раждане със секцио,а на 6 юли темата е нормално или секцио-предпоставки,митове,плюсове и минуси. Ако имаш възможност отиди на лекцията от 15:00 на 6 ет.. Можеш да зададеш въпросите си!

# 1 212
Мерси много за инфото Simple Smile

# 1 213
Можете ли да ми препоръчате педиатър в Софиямед?

# 1 214
Да побутна темата малко, днес ми се наложи за първи път да отида по спешност в болницата и ме прегледа д-р Кръшкова. Беше любезна. Не искам да коменирам или да давам мнение, само ще кажа, че това е третият лекар, който се запознава с бременността ми и всичките са на различни мнения относно какво да приемам и как.....

Имам обаче въпрос, прочетох назад в темата, че бебетата се взимали за тоалет само сутрин и вечер, вярно ли е това? Не, че не можеш да помолиш смяна на тоалет или да го нахраниш, но не било на 3 часа както при останалите болници  newsm78 Някой да има инфо?

Общи условия

Активация на акаунт