Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 679
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 185
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
При мен са влизали майка ми и сестра ми заедно без проблем.
Но за това и за влизането през деня си зависи кой е на смяна. Някой акушерки са по комунистически строги.  ooooh!
Единият ден една от по-старите се опита да ми дръпне лекцията "С какво можело да се зарази бебето", защото мъжът ми беше довел каката. Все едно точно на следващият ден нямаше да се съберат у дома.  Stop

# 1 186
.....

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 21:45 от jalana

# 1 187
А записали ли сте се при някой педиатър в Софиямед,доволни ли сте,колко рано го избрахте и при кой сте?

# 1 188
В кой момент отидохте в Софиямед , вече да се следите там за да родите при тях? Аз се следя засега по здравна каса и си мислч преди раждането да ида в тази болница , чудя се също мевду доктор димитров или Нецов какво ви е мнението ?

# 1 189
Аз съм чувала добри отзиви за Димитров, но съм и чувала, че прибягва често до секцио, не знам дали е така и дали има значение за теб, то това го чувам за всички лекари общо взето

# 1 190
  • София
В кой момент отидохте в Софиямед , вече да се следите там за да родите при тях? Аз се следя засега по здравна каса и си мислч преди раждането да ида в тази болница , чудя се също мевду доктор димитров или Нецов какво ви е мнението ?
Аз съм изключително доволна от Др.Димитров( личен гинеколог)той проследяваше  двете ми бременности едната от която с близнаци ,както и от Др.Нецов които в екип с Димитров ми направиха операция в София Мед през 2013 г.

# 1 191
а доктор Нецов преглежда ли все още в софиямед че не го виждам в саита никъде ? За раждането аз раждах със секцио първото ми дете и сега сигурно отново ще съм сексио та това не мие критерии, най вече кои от двамата е по съвестен и обръща повече внимание на пациентите ми е интересно ? За секциото втортия лекар ние ли си го избираме или доктора които ни води ж.к

# 1 192
  • София
а доктор Нецов преглежда ли все още в софиямед че не го виждам в саита никъде ? За раждането аз раждах със секцио първото ми дете и сега сигурно отново ще съм сексио та това не мие критерии, най вече кои от двамата е по съвестен и обръща повече внимание на пациентите ми е интересно ? За секциото втортия лекар ние ли си го избираме или доктора които ни води ж.к
Специално при Др.Димитров ходят още 4  мои приятелки които е израждал и всички те са родили нормално.

# 1 193
Не съм раждала нито при Нецов, нито при Димитров, но Димитров беше дежурен докато лежах. Много усмихнат и внимателен беше. Показс ми как дс ползвам помпата правилно при нужда. Абе  свестен е.
Вторият опериращ си го избира доктора, който ще ви реже.

# 1 194
Пациент съм на доктор Димитров от 10 години. Не съм раждала при него, но е следил и двете ми бременности и съм ходила на профилактични прегледи  при него.
Истината, че Димитров не е това, което беше преди 8-9-10 години. Вече сякаш го интересуват само парите. Така ще извърти нещата, че да ви вземе пари, било то в частния му кабинет или в болницата. Впечатленията ми са както лични, така и от няколкото ми приятелки, които ходят при него.
Добър човек е, прави добро впечатление с доброто си държание, омайва пациентките, но това ламтене за пари, не ми харесва.
Мнението ми разбира се е лично, не ангажирам никого с него.

# 1 195
Аз не съм била лично пациент на др Димитров, имам две познати, които са много доволни. На мене лично ми направи много лошо впечатление, когато родих при друг лекар и той ни каза да си платим инжекцията, която се бие при различни резус фактори на майката и на бебето. Тази инжекция се поема от здравната каса и струва 160-170лв. Обяснението, което е дал на ММ е, че въпреки че се покрива от здравната каса в болницата удържали тези пари от лекаря и ако не си я платим го "ощетяваме". Само да кажа, че моя лекар не е искал това от мен, а и жената, която прави болничните ни казваше да не плащаме. Ние дадохме парите, но изобщо не одобрих подхода - освен раждането са ми правили и операция там. С това моето мнение за Димитров се припокрива с горното.

# 1 196
  • София
В началото на годината родих естествено с подкрепата на д-р Узунова и м.с. Теди Simple Smile Ако има желаещи за естествено раждане и възможно най-малко индуциране и намеса мога да ги препоръчам горещо. Бяха безкрайно търпеливи, човечни и за миг не съм се чувствала притисната от нещо. Ако някой се интересува за нещо друго - бих споделила.

# 1 197
Да дам и аз един глас за д-р Узунова. Най-човечният доктор, когото познавам. И бремеността ми следи и операцията ми направи, и бебето ми даде да го кърмя след секциото и до леглото ми седя да ме следи.

# 1 198
От 12 г.с. Се записах при Д-Р Хасан,защото  исках доктора който ме изражда да е запознат с цялото протичане на бременността ми и аз да съм опознала и него и акушерката. Но мисля,че не е зле към 8 месец да отидеш на един преглед и да кажеш,че искаш да раждаш там и доктора който си избереш да те прегледа,да разговаряте и да си прецениш.

# 1 199
От 12 г.с. Се записах при Д-Р Хасан,защото  исках доктора който ме изражда да е запознат с цялото протичане на бременността ми и аз да съм опознала и него и акушерката. Но мисля,че не е зле към 8 месец да отидеш на един преглед и да кажеш,че искаш да раждаш там и доктора който си избереш да те прегледа,да разговаряте и да си прецениш.

lukytoo аз и за д-р Хасан, чувам добри отзиви, какви са твоите впечатления досега?
Някой знае ли и на добро ниво ли е неонтологията им?

Общи условия

Активация на акаунт