Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 655
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Да, само сутрин и вечер ги взимат. През другото време бебето е при теб /освен, ако не искаш/ и ти сама можеш да сменяш памперси. може и да ги помолиш да го направят. Какво те притеснява?

# 1 216
Момичета заинтригувахт ме, имат спешно в болницата и ако си бременна може по всяко време да идеш да те преглда и има дежурен гинеколог ли ?

Само да ви попитам ако искате само да раждате там примерно при доктор Хасан по кое време отидохте и той прие ли ви лесно ?

# 1 217
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
В АГ отделението има спеше кабинет, можеш да отидеш по всяко време, като прегледът се плаща.

За раждане, някъде в края на 8ми, началото на 9ти месец е добре да отидеш и да се запознаеш с лекаря, който си си избрала.

# 1 218
о супер това е мн добре, че аз все в майчин дом тичам а хич не ми допада там

# 1 219
о супер това е мн добре, че аз все в майчин дом тичам а хич не ми допада там

А, какво не ти допадна в Майчин дом?

Да, само сутрин и вечер ги взимат. През другото време бебето е при теб /освен, ако не искаш/ и ти сама можеш да сменяш памперси. може и да ги помолиш да го направят. Какво те притеснява?

Просто исках да разбера дали е вярно, че е само сутрин и вечер, сравнявам с други болници, защото там ги взимали през 3 часа. Притеснява ме бебо да не стои напикан, а аз да не разбера или просто, защото едва ли ще знам как да сменям памперс в началото Simple Smile и затова се чудех каква е схемата там..

# 1 220
  • София
 Grinning аз бях толкова ошашавена през целия си престой там, че дори и не се сетих да погледна памперсите, т.е. каквото те са сменили - това беше. След секцио и с бебе беше голям кошмар за мен.

# 1 221
То и да искаш да погледнеш, бебешорите са с толкова ката дрехи, че няма отмотаване.  Joy
Аз не си спомням предният път кога ги взимаха. Не съм и много сигурна дали бебетата пишкат толкова първите дни newsm78

# 1 222
Момичета заинтригувахт ме, имат спешно в болницата и ако си бременна може по всяко време да идеш да те преглда и има дежурен гинеколог ли ?

Само да ви попитам ако искате само да раждате там примерно при доктор Хасан по кое време отидохте и той прие ли ви лесно ?
аз отидох при Д-Р Хасан към 14 седмица,преди това бях при друг Д-Р,но не бях доволна. Записах час,взех от личната направление за преизбор на АГ. Взе ме без проблем. Пусна ми наново абсолютно всички изследвания които трябва да се направят. Много обяснява,внимателен е и съм много доволна от него и от сестрата!
В спешното винаги има дежурен. Ако имаш проблем Д-Р си вдига по всяко време на денонощието гсм-а,но винаги можеш директно денонощно в отделението да отидеш,ако имаш болки.

# 1 223
  • София
Здравейте, аз следя бременността си при д-р Кръшкова. Искам да ви попитам за цените при раждане - и естествено, и секцио, тъй като в сайта им няма ценоразпис (за разлика от сайтове на други болници). Става въпрос за раждане с избор на екип, защото предпочитам моята лекарка да ме изражда, както и други допълнителни услуги, ако сте ползвали и им знаете цените (като присъствие на таткото, упойка и т.н.)
Ще съм благодарна да споделите (изчисляваме бюджета Simple Smile )

# 1 224
Здравейте, аз следя бременността си при д-р Кръшкова. Искам да ви попитам за цените при раждане - и естествено, и секцио, тъй като в сайта им няма ценоразпис (за разлика от сайтове на други болници). Става въпрос за раждане с избор на екип, защото предпочитам моята лекарка да ме изражда, както и други допълнителни услуги, ако сте ползвали и им знаете цените (като присъствие на таткото, упойка и т.н.)

Естественото - малко по-малко от 1300лв.
Секцио - малко по-малко от 1500лв.

В цената на естественото не влиза упойка, която беше май около 200-300лв.

# 1 225
  • София
За секцио януари мисля, че платих 1200лв. дори не ми таксуваха самостоятелната стая.

# 1 226
  • София

Естественото - малко по-малко от 1300лв.
Секцио - малко по-малко от 1500лв.

В цената на естественото не влиза упойка, която беше май около 200-300лв.

Благодаря за инфото! Simple Smile

# 1 227
В АГ отделението има спеше кабинет, можеш да отидеш по всяко време, като прегледът се плаща.

За раждане, някъде в края на 8ми, началото на 9ти месец е добре да отидеш и да се запознаеш с лекаря, който си си избрала.

Малко ще дам фийдбек точно по тези въпроси, защото честно досега администрацията на тази болница ми лази по нервите. Миналата седмица се наложи спешно вечерта да отида с болки и бяха толкова неадекватни, че ми идеше да им извия вратовете. Първо ме насочиха към спешното, като казаха, те ще извикат лекар, но ще почакате, а аз едвам, едвам ходя, както и да е, слезнахме до долу.

Долу някакъв лекар и сестра полу-заспали ( беше 18.15) вечерта си цъкаха във фейса и ми казаха, че изобщо не съм за тях, а за АГ-то и кой ме е пратил при тях. Трябвало на вторият етаж да отида, там обяснявах първо на една сестра какво ми е, след това дойде вттора сестра и разгелеле дойде лекарката, която спомена, че е в края на смяната си.

Вчера тръгвам да се обаждам да си запиша час за пред родилна консултация и девойката от рецепция не се сдържа да ми зададе въпрос, как така се записвам при лекар да раждам, който не ме е следил  ooooh! ама да съм отишла, той можел и да ме върне  Laughing Не знаеше и аджеба, това частно посещение ли да го води, по здравна каса ли отивам, изобщо милата не знаеше на коя планета се намира.

Това, което искам да кажа е, че има доста добри лекари в София, има вече и избор на болници - частни и т.н и рецепцията е лицето на една болница, ако там всеки път се държат супер неадекватно мен лично е на път да ме откаже изобщо да ходя там.

Моя приятелкa роди наскоро там секцио и ми каза цена от 1400лв. тотал. Това към въпроса на addicttedd.

# 1 228
Мда,на рецепцията са малко неадекватни понякога.
За спешен преглед няма нужда да минаваш през тях. Качваш се директно в АГ-то и толкоз.

# 1 229

Малко ще дам фийдбек точно по тези въпроси, защото честно досега администрацията на тази болница ми лази по нервите. Миналата седмица се наложи спешно вечерта да отида с болки и бяха толкова неадекватни, че ми идеше да им извия вратовете. Първо ме насочиха към спешното, като казаха, те ще извикат лекар, но ще почакате, а аз едвам, едвам ходя, както и да е, слезнахме до долу.

Долу някакъв лекар и сестра полу-заспали ( беше 18.15) вечерта си цъкаха във фейса и ми казаха, че изобщо не съм за тях, а за АГ-то и кой ме е пратил при тях. Трябвало на вторият етаж да отида, там обяснявах първо на една сестра какво ми е, след това дойде вттора сестра и разгелеле дойде лекарката, която спомена, че е в края на смяната си.

Вчера тръгвам да се обаждам да си запиша час за пред родилна консултация и девойката от рецепция не се сдържа да ми зададе въпрос, как така се записвам при лекар да раждам, който не ме е следил  ooooh! ама да съм отишла, той можел и да ме върне  Laughing Не знаеше и аджеба, това частно посещение ли да го води, по здравна каса ли отивам, изобщо милата не знаеше на коя планета се намира.

Това, което искам да кажа е, че има доста добри лекари в София, има вече и избор на болници - частни и т.н и рецепцията е лицето на една болница, ако там всеки път се държат супер неадекватно мен лично е на път да ме откаже изобщо да ходя там.

Моя приятелкa роди наскоро там секцио и ми каза цена от 1400лв. тотал. Това към въпроса на addicttedd.

За цените акушерката, която ме проследява заедно с моя лекар ми каза, че са решили да ги вдигнат малко. Иначе аз платих също 1200лв. за нормално в началото на 2015

Общи условия

Активация на акаунт