Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 985
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 165
Здравей LadyDaisy,

аз родих преди 15 дни в София Мед

Мога да ти препоръчам д-р Димитров и Д-р Кръстев,,,те бяха на моето раждане и съм им изключително благодарна за всичко, което направиха за мен.  Hug  bouquet  bouquet
И двамата са в АГ отделението на София мед.
д-р Нецов също е много добър, но аз нямам впечатления от него,,само препоръки от приятелка.
Условията в болницата са много добри,,,горещо ви я препоръчвам. Заслужава си всеки лев. Храната на мен не ми харесваше много,но аз съм капризна по принцип,,иначе има кафе на партера и може да си купите всичко от там.

Милички, можете ли да ми дадете информация за д-р Лисичкова, звънях на рецепцията на болницата и ми препоръчаха нея - идеята ми е тя или някой друг /предпочитам жена/ от СофияМед да ми следи бременността. Ще си взема направление от Личната Лекарка и ще им го занеса. Можете ли да ми дадете съвет дали е добре Лисичкова, дали мога да я избера да ми води раждането? Или да ми препоръчате лекар там, който да нагърбя с тази отговорност? Решила съм, там ще раждам живот и здраве на 18-ти май Simple Smile И искам още от сега да си работим с лекаря, който ще ми води раждането, предпочитам и да е от тази болница, защото ми е много удобна...

# 166
Аз също родих при доктор Димитров и съм много доволна от неговото внимание!

# 167
Д-р Димитров беше на смяна и по време на моето раждане, така че участваше във всичко, въпреки че бях избрала друг лекар, който също беше там - страхотен е, много внимателен, аз също съм във възхита от него!  Hug

# 168
Здравейте момичета Simple Smile след нова година и аз мисля да раждам секцио в тази болница и се радвам, че само добри отзиви срещам тук. Въпроса ми е всички прегледи преди операцията влизат ли в цената от 1400лв или се заплащат допълнително?

# 169
Здравейте момичета Simple Smile след нова година и аз мисля да раждам секцио в тази болница и се радвам, че само добри отзиви срещам тук. Въпроса ми е всички прегледи преди операцията влизат ли в цената от 1400лв или се заплащат допълнително?

Аз раждах съвсем скоро в Софиямед, секцио и мога да гласувам с две ръце и за болницата, и за персонала, и за условията там. Всеки лев си заслужава. Аз бях пациент на д-р Нецов - страхотен специалист, много внимателен търпелив и отзвичив.
Относно таксата - 1400 лв, в нея влиза всичко от приемането ти в болницата до напускането. Т.е. ако се налагат някакви изследвания и прегледи преди това, те се заплащат отделно. Аз отидох в началото на 9 - ти месец и след това имах две - три посещения за измерване на тоновете. Всички други изследвания като ХИВ и кръвна група си ги имах отпреди, но ако ги нямаш, ще трябва да ги направиш. Доколкото знам цените са като във всяка една лаборатория или болница, няма разлика.

# 170
Здравейте мами,
аз нямах изследването за кръвна група и ми го направиха в София Мед в деня в който ме приеха за секциото. Не съм плащала нищо повече от 1400 лева,,т.е. само таксата

Аз раждах съвсем скоро в Софиямед, секцио и мога да гласувам с две ръце и за болницата, и за персонала, и за условията там. Всеки лев си заслужава. Аз бях пациент на д-р Нецов - страхотен специалист, много внимателен търпелив и отзвичив.
Относно таксата - 1400 лв, в нея влиза всичко от приемането ти в болницата до напускането. Т.е. ако се налагат някакви изследвания и прегледи преди това, те се заплащат отделно. Аз отидох в началото на 9 - ти месец и след това имах две - три посещения за измерване на тоновете. Всички други изследвания като ХИВ и кръвна група си ги имах отпреди, но ако ги нямаш, ще трябва да ги направиш. Доколкото знам цените са като във всяка една лаборатория или болница, няма разлика.

# 171
благодаря ти Pepe_R и честито бебче, да Ви е живо и здраво Simple Smile аз си имам изследванията за кръвна група и всички останали май  newsm78, а каква е цената за слушане на тонове там?

# 172
Правят ли там биохимичен скрининг ? Мога ли да отида просто за да видим бебето на 2Д или 3Д, каквото имат, каква е цената без направление?

# 173
neli_axl, 15лв е запис на тонове  Peace

# 174
edna ot nas, благодаря ти  Simple Smile

# 175
благодаря ти Pepe_R и честито бебче, да Ви е живо и здраво Simple Smile аз си имам изследванията за кръвна група и всички останали май  newsm78, а каква е цената за слушане на тонове там?

Благодаря за пожеланията и стискам палци при тебе всичко да мине спокойно Simple Smile Цената за тоновете е стандартна - 15 лв. Като цяло оставам с впечатление, че цените там с нищо не се различават от всяка една друга клиника или болница. Да се надяваме, че и качеството ще се запази на сегашното ниво Simple Smile

# 176
Здравейте ,по наред в темата има въпрос за присъствието на бащата ,дали някой знае възможно ли  и доплащали се за това?
И аз мисля да раждам там ,през май при д-р Кръстев

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 23:16 от noa2

# 177
Здравейте, аз родих в Софиямед преди 10тина дни и искам да ви споделя, колко съм благодарна за всичко на екипа на родилното. Аз раждах планирано секцио и не знам как стои въпроса с присъствието на бащата, но понеже имаше малко пациенти по това време в отделението през цялото време бях сама в стая и съответно нашият татко можеше да идва и да стои често при мен, а накрая и при нас (когато вече бяхме заедно с малката бебка), без да прекаляваме разбира се с търпението на персонала.
Още веднъж всичко от ражденето и престоя ми беше чудесно. Някои от акушерките от неонатологията ми се караха вместо да ми обеснят, но и те го правиха с добро, просто такъв им е подхода.

# 178
 И това да може да влиза да ни вижда таткото  е много важно.При първото ми раждане във Втора градска не пускаха никакви посетители.Мъжа ми видя детето си на третия ден на изписването .

# 179
  • сф
казаха ми, че може бащата да присъства по време на раждането, не се заплаща допълнително.
от друга страна, в отделението се влиза с магнитна карта вече, а преди това съм била свидетел как се карат с един баща да не влиза, защото "това не е хан". говоря за посещения при вече родила жена и детето.

Общи условия

Активация на акаунт