Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 995
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 210
Аз раждах секцио, защото бебето беше седалищно. Аз исках да раждам нормално, но бебето не пожела да се обърне, но се оказа, че операцията не е толкова страшна.
Храната наистина е ужасна, но може би така е във всяка болница, а и аз през по-голямата част от престоя си не можех да ям нормална храна заради операцията.

# 211
мамчета ,вече съм в 6 месец и днес забелязах стрия на коремчето си. Мажа се с кремчета,но сега се чудя дали да не мина на мас Shocked въпреки ,че миризмата не ми допада много...но няма как.
Знам ,че всичко си е до кожа ,но все пак вие с какво се мажете и маста наистина ли помага и трябва ли да си опаковам коремчето с фолио след мазане?
  bouquet
И аз съм за нормално раждане ,но трябва да мина и през очен доки  Laughing за да проверя как са ми очите.Попринцип съм с нисък диоптер,но това не е било отзначение доколкото разбрах.
Притеснявам се и за бебо, има увеличено под бъбречно легенче Rolling Eyes доки каза да не го мисля,но няма как да не го мисля. Обясни ми че е възможно да отшуми преди да се роди малката калпазанка,но не ми излиза от главата този проблем. Някоя от вас да има такъв проблем?
било по срещано при момченцата,а аз чакам момиченце Simple Smile

# 212
  • София
Моето бебе беше с ракъв проблем от началото до края и като се роди и се изпишка проблема си замина!
Наистина няма какво да се направи преди раждането и наустина масово още в корема се оправят бебетата...
След като се роди ще направите преглет при детски нефролог Simple Smile
И според доц Буева (детски нефролог) няма зависимост дали е момиче и момче!
Гледай си спокойно бременността!!!

За стриите съм нного доволна от Елансил

# 213
Brayda  благодаря , дано и при нас всичко да е наред. Може да видя този крем за когото си писала,защото с мас не ми е много приятно .  bouquet

# 214
  • София
Аз не съм бременна Simple Smile но лекаря който посещавам работи там става въпрос за др.Димитров страхотен човек и специалист Peace
Живи и здрави до месец ще постъпя там защото ми предстои операция и се надявам всичко да е наред!  Praynig

# 215
  • София (Възраждане)
 И моята дъщеря пренатално беше с пиелектaзия, но ехографията след раждането не показа отклонения.

# 216
Здравейте!
Изчетох подробно темата и на мен ми предстои второ раждане с термин 01.05.13. Първото ми беше нормално в МД /но не искам да повтарям/. За сега все още не съм решила къде ще раждам за втори път. ЖК ми води д-р Узунова от самото начало на тази ми бременност и определено съм много доволна от нея, като човек и специалист е разкошна. До сега не сме разговаряли за раждане в тази болница с докторката ми. Но доколкото разбирам е и рано все пак. Тя ми каза че към 34 г.с. бебето се обръща, защото засега е седалищно разположено и тогава може да се уточнява какво ще е раждането.
Това което прочетох тук от вас е че чак в девети месец мога да избера да родя там ... Права ли съм? За избор на екип нямам никаква идея ... знам че д-р Узунова прави секциото на една приятелка.
На следващия преглед в началото на м.март ще я разпитам подробно за раждането там и какво точно трябва да предприема. Тъй като първият път родих по спешност с две седмици по-рано и сега очаквам да се случи така ... бебенцето ми върви с 5 дни по-голямо към момента. И като получа подробна информация от първо лице ще пиша и тук.

# 217
Когато ходих до болницата, забравих да попитам дали има някакво изискване за личния багаж, който си носим. Понеже в други болници искат нещата да бъдат в плик, което не е много удобно. В тази дали е така или може в сак или малък куфар, незнам ..?

# 218
Нямат никакви изисквания за багажа.

# 219
Момичета,аз нито съм ходила в болницата,нито при някой от докторите.Следя се в Доверие,а часния ми генеколог каза,че не изражда вече ooooh!
Бихте ли ми препоръчали някой от тях,че в нета търсих отзиви,ама само някъкви черни списъци ми излизат и не искам да чета такива неща.Това ми е първо бебче, а след 3 седмици влизам в 9м и още не съм взела решение за болница,а тази ми харесва.  bouquet

# 220
diliana - благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 221
Здравейте и от мен,
не знам дали съм за тази темичка, но...
След два дни имам записан час в тази болница при д-р Узунова с идеята да ми следи бремеността
Все още е много рано да говоря за раждане, в 11-12 г.с. съм, но ще споделя впечатленията си
Успех на всички

# 222
успех на всички бъдещи мами Simple Smile аз родих в Софиямед преди около месец и съм много доволна от обстановка, отношение, внимание, цена, персонала е на ниво и я препоръчвам на всички бъдещи майки Simple Smile
на нас ни е време вече за първото посещение при ортопед и се чудя някой може ли да даде препоръки за ортопед в тази болница или някъде другаде  newsm78?

# 223
  • София
smile79 - има един детски ортопед, който идва от Горна Баня и майките са много доволни от него, обади се на рецепция и си запази час, работи и със ЗК

# 224
Здравейте, някой може ли да даде информация за д-р Владова, има ли раждали при нея и какви са отзивите. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт