Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 993
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за мнението ти! Липсва ми увереност, нали съм новак във всичките тези неща...  Crazy но наистина много спокойна се чувствам при този лекар и не искам да търся друг и да го сменям само, защото няма много отзиви за него.

# 196
  • София
И за моята лекарка не бях чела много мнения, но като ходя на преглед има опашка пред кабинета й, това ще значат все хубави неща!
Аз не съм и търсила мнения за нея, избрах я защото работи в събота. След това се запознах с една жена, дето второ дете ще ражда при нея и тя ми каза, че е много доволна и ако аз се чувствам добре, значи да си проследя при нея. Хубавото е да знаеш, че ако нещо стане и те надразни или нарани винаги през цялото време имаш свободата да го смениш!

# 197
Така е. И при Димитров винаги е лудница пред кабинета и се чака доста докато ти дойде реда, а часа често е минал, защото прави много обстойни прегледи. Често не се съобразява с графика си, ако се налага да ти отдели допълнително време например, за да обясни неща, за които задаваш въпроси. Първият ми преглед, в който се разбра, че съм бременна ми отдели 1 час да ми разяснява какво следва.  Simple Smile Беше много полезно, макар че е желана бременност и бях се интересувала и чела някои неща. Преди него на какви съм попадала от Тина Киркова и др. места....не ми се говори какви печалбарки бяха и как ме тровиха с антибиотици без да имам проблем!  #Crazy

# 198
Мъничко ще се отклоня от темата,но ще бъде благодарна,ако някои знае дали в СофияМед се провеждат профилактични гинекологични прегледи и какви са цените!В сайта на болницата няма инфо.Бях там по други причини,но съм доволна от отношението и обстановката, и понеже не мога да си намеря добър гинеколог,си мисля да отида и там. Хубав ден!  Simple Smile

# 199
И аз съм при др- Иван Димитров,много съм доволна от него. Попринцип съм при него няколко години и сега съм спокойна той да ни следи с бебо.Няма много инфо за него в нета,но немисля че това е най-важното Чакам 1-во бебче (момиченце) Simple Smile юни месец и мисля да родя в София мед
лека бременост на всички мамчета и леко разждане   bouquet на красиви и здрави бебчета           ylinfant     newsm10

# 200
и моят АГ работи в софиямед. от години се преглеждам при него, мисля там да раждам април месец, но още се колебая, защото не съм от софия и незнам с пътуването как ще стане...
ако те интересува, мога да ти дам координати

# 201
neli_d - Ти си преди мен. На нас термина ни е Септември, но аз искам да си проуча от рано нещата. Аз също съм му пациентка от доста вмеме. Май трябва да спра да се притеснявам. Simple Smile Пожелавам ти приятна и безпроблемна бременност Simple Smile

# 202
Здравейте, някои от вас могат ли да дадат инфо за нормално раждане в Софиямед, без избор на екип дали се заплащат някакви такси или здравната каса поема всичко. Благодаря предварително Simple Smile

# 203
  • София
Аз мисля, че няма такава опция там, това е частна болница - нещо като токуда, има неща по здравната каса, но за раждането се доплаща 1200лв за нормално и 1400лв за секцио, а щом нямаш точно избран екип избираш който е на смяна...

Нека се включат и другите, но аз така мисля!

# 204
Благодаря, аз утре ще отида на място, за да проверя как точно стоят нещата и ще пиша после Simple Smile

# 205
Здравейте момичета Simple Smile И аз се записвам да следя темата,че събитието наближава и търсим болница.Много хубави отзиви за болницата,което ме радва,а и цената е доста добра.
Само се надявам,че това дето беше писано,че секциото,че е на 1 място,да не е истина,че искам нормално,само да сме ок и здрави.На мен ми е първо бебче и терминът ми е за началото на април,а времето си минава толкова бързо.Лека бременност на всички,а на тези които вече гушкат бебоците,много здраве Peace

# 206
Родих в София мед миналия месец със секцио по спешност. Изключително доволна съм от целия екип на АГ отделението, големи професионалисти с прекрасно отношение към пациентите си. Нямам никакво съмнение, че за секциото имаше основатели причини и беше абсолютно наложително. Горещо препоръчвам тази болница на всички, на които им предстои раждане. Единственото нещо, от което не съм доволна на 100 % е храната, но това не е най-важното.

# 207
Здравейте, днес ходих до болницата. Много ми хареса и обстановката, и отношението с което ме посрещнаха. Относно заплащането няма значение, че работят със здравната каса, задължително се заплаща 1200 нормално, 1400 секцио, но си заслужава. Определено там ще родя Simple Smile

# 208
HelLLy  ще споделиш ли какво не ти допадна в храната. Аз лично неочаквам много,но ми стана интересно какво представлява храната Simple Smile

# 209
наистина би било интересно раждалите вече там да споделят дали са били с планово секцио, или се е наложило в последствие. има ли родили в софия мед нормално?
моят док за сега казва, че съм за нормално раждане, надявам се и за напред всичко да е ок Shocked

Общи условия

Активация на акаунт