Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 018
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 330
Честито на всички обебили се Grinning
Искам и да попитам какъв багаж си носехте за себе си и детето?
Аз носих багаж като за хотел така ми бяха казали  Simple Smile За бебето нищо освен комплекта за изписване, всичко друго дават от болницата. За мен само бях си взела еднократни гащи защото сметнах че ще ми е по удобно и превръзки , другото са лични вещи , а и малки шишета вода за да ти е по удобно да ги вдигаш след раждането.

# 331
Здравейте, много ми хареса разказа на майката, която е направила сравнение между държавната болница и частната. И бих искала да попитам майката, която пише, че бащата е снимал раждането как става това? Таткото е бил в операционната ли? Много бих искала и моя мъж да присъсътва. Може ли малко повече подробности за това? Благодаря  Grinning   bouquet

# 332
Здравейте, много ми хареса разказа на майката, която е направила сравнение между държавната болница и частната. И бих искала да попитам майката, която пише, че бащата е снимал раждането как става това? Таткото е бил в операционната ли? Много бих искала и моя мъж да присъсътва. Може ли малко повече подробности за това? Благодаря  Grinning   bouquet

Да таткото беше в операционната само, че зад стъкло . След като извадиха бебето го поканиха при педиатърката и е заснел всичко което се случва с бебка през първите и минути живот. Много хубав е станал филма само се иска таткото да може да издържи. Аз самата операция не исках да я снима обаче да знаеш че се вижда . Не сме плащали нищо допълнително за това  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 333
 Grinning Ехаа, много хубаво звучи, живот и здраве и аз ще искам така. А на вас да ви е живо и здраво бебчето и много много да ви радва  Hug

# 334
  • СОФИЯ
Момичета,
Да ви питам знаете ли колко струва само запис на тоновете на бебето в Софиямед?
Не съм пациент на болницата искам просто да си направя записите там?
Много ще съм благодарна ако някой ми отговори.

# 335
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Би трябвало да е 20 лв. , като на всякъде. Thinking
Ако не ти е много спешно в четвъртък съм на тонове и ще знам със сигурност.  Grinning

# 336
  • СОФИЯ
Би трябвало да е 20 лв. , като на всякъде. Thinking
Ако не ти е много спешно в четвъртък съм на тонове и ще знам със сигурност.  Grinning
Ще съм ти благодарна ако ми кажеш. Simple Smileох много скъпо,как не ги е срам да взимат толкова пари на майките.

# 337
Не навсякъде са 20. На мен ми взимат 15лв, но на друго място, а може някъде да са и повече. Най-добре се обади на телефоните в сайта и ги питай  Peace

# 338
Моята гинеколожка има кабинет там и ми взимаше по 15лв , но в самата болница не знам колко струва меренето на тонове . Най - добре е да звъннеш и да питаш Simple Smile

# 339
Току-що се връщам от тонове и ми взеха 15 лв.  Peace

# 340
  • СОФИЯ
Току-що се връщам от тонове и ми взеха 15 лв.  Peace
Мерси много за инфото,
а записът ти го дадоха нали?

# 341
Да, докторката ми го разчете и после ми го даде.

# 342
  • СОФИЯ
Да, докторката ми го разчете и после ми го даде.
mersi mnogo za infoto

# 343
Здравейте, аз бих искала да попитам тоновете кога се правят? В смисъл в коя седмица? На мен досега не са ми правили.

# 344
Започват да се записват като влезеш в 9 месец.

Общи условия

Активация на акаунт