Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 986
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, и аз до колкото разбрах в цената си влиза упойката, а това че не се налага да носиш е напълно нормално за частна болница. Мисля в нито една частна не те карат да носиш нищо освен лични принадлежности и козметика за теб, а за бебето нищо освен дрехи за изписването!

# 151
Може би имаш предвид епидурална упойка? Да, влиза си в цената, Спиналната се слага при секцио, секциото е 1400  Peace

# 152
Може би имаш предвид епидурална упойка? Да, влиза си в цената, Спиналната се слага при секцио, секциото е 1400  Peace

да епидурална имам предвид,,,благодаря за информацията и хубав ден Simple Smile newsm10 newsm44 newsm44

# 153
Здр на всички! Прочетох цялата тема, но нищо  по-конкретно за педиатрите????

# 154

Здравей, аз нямам инфо за педиатрите, но другата седмица влизам да раждам и  каквото разуча ще разкажа после. Стискайте ми палци, МАМИ!!!! Peace

# 155

Здравей, аз нямам инфо за педиатрите, но другата седмица влизам да раждам и  каквото разуча ще разкажа после. Стискайте ми палци, МАМИ!!!! Peace

Успех и леко раждане, ще чакаме информация Simple Smile Ти си с избор на екип ли си? Към кой лекар си се насочила?

# 156

Успех и леко раждане, ще чакаме информация Simple Smile Ти си с избор на екип ли си? Към кой лекар си се насочила?

Много мерси,, аз ще раждам секцио, защото бебето ми е седалищно,,иначе исках нормално, но няма как да рискувам, ,,Докторката ми е Павлова, която има договор със София Мед и тя ще ме оперира. Rolling Eyes

# 157
Mimi, за д-р Елена Павлова от Майчин дом ли става въпрос? Питам те, защото при мен също се очертава секцио и сега търся лекар Simple Smile

# 158
Mimi, за д-р Елена Павлова от Майчин дом ли става въпрос? Питам те, защото при мен също се очертава секцио и сега търся лекар Simple Smile

Не, не става въпрос за нея,, моята се казва Д-р Стояна Павлова, в момента преглежда в МЦ Кристал на ул. Осогово 55. Работи със здравната каса там. В София Мед е на договор и изражда нормално и секцио. Преди е работила в Шейново и Тина Киркова. Ако искаш виж сайта на МЦ Кристал
http://ehif.eu/
Успех, мила!

# 159
Много благодарна ще бъда за повече информация за педиатрите, тъй като за мен това е 1 раждане и си нямам никаква идея за тези неща! От други мами разбрах, че педиатър трябва да съм избрала и записала преди раждането. Близо ми е и 28 поликлиника, но по форумите препоръчват само д-р Царкова, която преди време ми беше личел, но я смених - не бях доволна. Новата болница ми е много удобна, но по-рано в този форум мамите са писали, че има само един педиатър - - - НАДЕЖДЕН ЛИ Е?? Може ли да се разчита на него и положението не се ли е променило от самото откриване на болницата до сега? 

Мами, можете ли да ми препоръчате пвдиатър, който да идва до вкъщи, тъй като термина ми е 12. януари и не ми се ще когато бебенцето е още съвсем не укрепнало да го разхождам по поликлиники в най - вирусното време.

# 160
  • София
Аз имам намерение да се обадя в болницата, да ми кажат кои са педиатрите и след като ги проуча (ако има някакви мнения за тях) ще пиша тук.
Аз съм вече в средата на 8-ми месец и нямам педиатър и ЛЛ за бебето, за това ще търся ЛЛ, който да е и педиатър. Дано има някой подходящ в София Мед, защото в поликлиниката в Дианабад се оказа, че никой не поема нови пациенти!

# 161
  • София
Момичета разбрах за 2 педиатри в София Мед, които са и ЛЛ. И за двете получих супер отзиви от познати и приятели на познати, а за едната лично от едни съседи, на които преди месец им се роди бебче.
Та лекарките са:
Сашка Порязова и Захариева Simple Smile
Аз смятам да се запиша бебето при някоя от тях и така Simple Smile

Ако има майки с бебенца при някоя от тях, може да сподели мнение! Дано да може само по телефона да се уговоря с едната и като се роди бебка да я запиша вече. Това е от мен като инфо, помагайте и вие!

# 162

Brayda, благодаря за информацията!

# 163
Милички, можете ли да ми дадете информация за д-р Лисичкова, звънях на рецепцията на болницата и ми препоръчаха нея - идеята ми е тя или някой друг /предпочитам жена/ от СофияМед да ми следи бременността. Ще си взема направление от Личната Лекарка и ще им го занеса. Можете ли да ми дадете съвет дали е добре Лисичкова, дали мога да я избера да ми води раждането? Или да ми препоръчате лекар там, който да нагърбя с тази отговорност? Решила съм, там ще раждам живот и здраве на 18-ти май Simple Smile И искам още от сега да си работим с лекаря, който ще ми води раждането, предпочитам и да е от тази болница, защото ми е много удобна...

# 164
LadyDaisy, ние с теб ще си бременеем едновременно. И моят термин е за 17-18 Май. Аз се записах на ЖК при Д-р Узуноова в Софиямед. Само веднъж съм ходила при нея. Даде ми направление за всички необходими изследвания, полагащи се от ЗК. За сега съм с добри впечатления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт