Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 000
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте д-р Узунова ми води  ЖК много съм доволна от нея . Мила и добра е и винаги си вдига телефона независимо кога я търся . Много добър специалист е  според мен и добър човек. Въпроса ми е има ли някой раждал при нея защото мисля тя да ми води раждането което ще бъде секцио .

# 226
Здравейте,
аз също се записах при д-р Узунова и определено съм с много добри впечатления от нея

# 227
  • сф
на мен тя ми направи секциото, заедно с друг лекар. ама... секцио като секцио, т.е освен че е успешно, не знам какви отзиви бих могла да дам.  и на жк бях при нея.

# 228
  • София
Здравейте момичета, аз също мисля да посетя д-р Узунова. Кажете ми моля ви добра ли и е техниката, т.е. ултразвука ? Има ли шанс в средата на 7-а седмица да чуем сърчице ?

# 229
  • София
Невенa,техникaтa е нa ниво,a сърчице трябвa дa се чуе в тези седмици. Лекa бременност.

По стaите имa ли wi fi

# 230
Здравейте момичета, аз също мисля да посетя д-р Узунова. Кажете ми моля ви добра ли и е техниката, т.е. ултразвука ? Има ли шанс в средата на 7-а седмица да чуем сърчице ?
Да ще чуеш сърцето и ще видиш малката точица  Simple Smile може и снимка да ти даде. Ултразвука и е много добър и прави доста добри снимки .

# 231
по принцип знам, че има wi fi в стаите, но нека миналите от там да кажат става ли за ползване, или просто си го има Simple Smile

# 232
Тумбачета, знаете ли дали има раждане във вода в тази болница...?

# 233
  • София
Здравейте момичета,моля ви някой ако има GSM на Узунова да ми го напише на лични.Много е спешно-трябва да и кажа един важен резултат, а забравих да и поискам GSM...Благодаря предварително !

# 234
Здравейте,мами! Тази тема я четях,когато бях бременна и родих в края на октомври миналата година в Софиямед. Аз съм страшно доволна и признателна на всички,защото са просто прекрасни. Бях в болницата в 04.30часа сутринта и на врата ни посрещна една мила акушерка с огромна усмивка на лицето. Докато чаках д-р Кръстев,всички включително и санитарките ме наобикаляха. Отношението от всички беше прекрасно,дори едната акушерка ми държеше ръката,докато раждах. Престоя в болницата,го сравнявам,като почивка. Отделиха ми много внимание за кърменето, благодарение на тяхната подкрепа успях,защото си мислех,че съм най-нескопосаната майка. Таткото го пускаха да влиза по всяко време и аз си бях самичка в стаята. Два дни след изписването ми имах големи болки в таза и не можех да ходя, не спирах да рева. Обадих се на д-р Кръствев и той ми каза веднага да отида и аз така направих. Бога ми,цялото отделение ме посрещна,качиха ме на количка и започнаха да ме водят по кабинетите, докато не се разбра,че е нерв,който след 2 седмици мина. Благодаря на всички за топлото отношение и грижите! Голяма признателност на д-р Кръстев,също и на д-р Димитров,който ме наглеждаше,като го нямаше Кръстев и не на последно място на акушерката Деси.  bouquet За мен тази болница е номер едно и всички мами,които са решили да се оставят в техните ръце,няма да съжаляват.

# 235
  • София (Възраждане)
Болницата работи ли със ЗК Закрила?

# 236
  • сф
да, но само с незнам каква си карта - златна мисля беше.

# 237
  • София
Болницата е страхотна, екипите, които работят там са невероятно сърцати хора. За съжаление аз ги посетих по неприятен повод, но отношението и професионализма, както на д-р Узунова, така и на целия екип ми помогна да преживея умерено своята лична драма.
Много е чисто отделението, акушерките са изключително любезни, което както знаете е основния проблем в АГ отделенията.
Скъпичко е, все пак е предимно частна клиника, но си заслужава всеки лев !
Надявам се скоро да се запиша по приятен повод там !

# 238
Тумбачета, знаете ли дали има раждане във вода там..?

# 239
Мисля ,че няма но не съм сигурна!

Общи условия

Активация на акаунт