Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg

• 120 988
  • 696
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз си направих поръчката в петък след обяд.От вчера сутринта стои уредена и готова за експедиране или нещо такова.До момента обаче още не е изпратена.Какви са тези доставки от по една седмица незнам.Не са експресни със сигурност.

И на мен ми беше със статус уредена, до деня, в който си я получих  Simple Smile

# 541
  • Пловдив
 Joy Ама , че съм и аз! Полша-Чехия , хич ме няма по география! Моята в момента е със статус "уредена" на всички подточки, без " цената" Simple Smile) тя е със статус "урежда се" , така си е де, хахах докато не вземе куриера парите  Joy  . Казаха ми следващия вторник, но ми се вижда много време, надявам се да дойде в петък или събота  Embarassed .

Ох, сега погледнах отново описанието пред едното парфюмче, което поръчах и ме напуши един смях...
Скрит текст:
"Този парфюм е опакован от завода без целофан. След като го получите, не се плашете, опаковката е в ред и напълно съответства с стоките в нормален магазин."
Не , че не го бяхме коментирали и преди , но не можах да се сдържа - уплаших се хаха

# 542
  • Чукарландия
Joy Ама , че съм и аз! Полша-Чехия , хич ме няма по география! Моята в момента е със статус "уредена" на всички подточки, без " цената" Simple Smile) тя е със статус "урежда се" , така си е де, хахах докато не вземе куриера парите  Joy  . Казаха ми следващия вторник, но ми се вижда много време, надявам се да дойде в петък или събота  Embarassed .

Ох, сега погледнах отново описанието пред едното парфюмче, което поръчах и ме напуши един смях...
Скрит текст:
"Този парфюм е опакован от завода без целофан. След като го получите, не се плашете, опаковката е в ред и напълно съответства с стоките в нормален магазин."
Не , че не го бяхме коментирали и преди , но не можах да се сдържа - уплаших се хаха

Ани, кое е парфюмчето, ще кажеш ли? Grinning

# 543
  • Пловдив
Simple Smile) Опакованото без целофан в завода, от което не трябва да се плаша е Eaudemoiselle de Givenchy  . Другото няма да ме плаши  hahaha .

# 544
Хайде и аз се престраших и поръчах тази сутрин  Simple Smile
Веднага получих мейл, че поръчката ми е приета. Даже ми звъннаха да потвърдя адреса, не знам защо  newsm78. Пуснах и код за намаление, -4 лв Даже се чудих, че го прие. Даде ми да си избера и мостричка подарък и намален продукт също  Hug Разбира се си избрах  Embarassed Регистрация обаче не съм си правила. До тук всичко добре, казаха че ще дойде във вторник. Дано всичко е наред  baby_neutral

# 545
  • Miami

Mikkey,това има ли загряващ ефект? Търся антицелулитен без загряване.

# 546
# 547
И друг път съм споделяла из форума че имам белия(този е нощен,белия дневен).Аз лично ефект не видях.При мен ефекта идва като отслабна,дори да не правя разни гимнастики,да не слагам гелове,целулита изчезва Peace Wink

# 548
  • София
Хайде и аз в кюпа
поръчах си :
 Macadamia Natural Oil Care маска за суха и повредено коса  и
Bioderma Sébium вода за лице за смесена и мазна кожа

# 549
  • в 1001-та нощ

аз имам лилавия, който е с фактор, честно казано - при мен само с мазане няма особен ефект, но съчетано с други похвати - да  Peace

# 550
Четох ви няколко дни, пък се метнах и аз в кюпа  Laughing
Поръчах Marry Me на Lanvin, както и шампоан и балсам от серията Biolage на Матрикс.

# 551
  • In transit

аз това го ползвам за втори път, хареса ми цената, затова си го купих пак, и, че има масажор. Добра работа върши.  Peace Иначе концентрата няма загряващ ефект. Много е икономичен. Той е с една пипетка и нанасяш с нея на мяколко места по тяло и разтриваш после. Много лек е, приятно ароматизиран (ползвала съм и гадно миришещи затова го споменавам). Ефекта при мен е заглаждане на кожата и след нанасяне стана като коприна. Аз го съчетавам с масажи от време на време. Доволна съм.  Peace

# 552
  • Miami
Благодаря, Mikkey    bouquet

# 553
Благодаря и на двете за отзивите!      bouquet

Алена, абсолютно съгласна съм - с едно голо мазане нищо не става. Аз комбинирам със спорт и масажи.   Peace

Аз взех Елансил, между другото. Ще ползвам за пръв път, да видим как ще е.

# 554
Благодаря и на двете за отзивите!      bouquet

Алена, абсолютно съгласна съм - с едно голо мазане нищо не става. Аз комбинирам със спорт и масажи.   Peace

Аз взех Елансил, между другото. Ще ползвам за пръв път, да видим как ще е.
А,мазала съм се и с него преди няколко години.Две опаковки изхабих.Ефект нула.После се ядосах,зарязах кремовете,минах на хранителен режим,без спорт че съм мързелива.И като станах 45-46кг,целулита се изпари Laughing Peace Иначе заглаждане на кожата има,но това го постигам с всеки един по-хубав крем или лосион за тяло Peace

Общи условия

Активация на акаунт