Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg

• 120 401
  • 696
  •   1
Отговори
# 555
  • Miami
Ох, и аз знам, че е така с тези антицелулитни кремове, ама пусто като все се надявам следващия да е по-добър...

# 556
Малко се поулях аз... Blush Mr. Green Дано да си заслужава. Ще споделя като дойдат нещата, а иначе за които се интересува Wink, сега ще се похваля в темата за придобивките.

# 557
Чакам още отзиви за парфюмите  PeaceОригинални ли са наистина-някой не получи ли тези дни Simple Smile

# 558
Аз си поръчах парфюм днес, (Thierry Mugler - Alien) та като пристигне ще дам отзиви. Макар че, до сега не съм го ползвала, така че като ми дойде една съфорумка на гости ще и пръсна и тя ще каже, защото го е ползвала. Peace

# 559
  • София
Аз си поръчах парфюм днес, (Thierry Mugler - Alien) та като пристигне ще дам отзиви. Макар че, до сега не съм го ползвала, така че като ми дойде една съфорумка на гости ще и пръсна и тя ще каже, защото го е ползвала. Peace

Сподели после, че точно обмислям дали да го поръчам; това е любимият ми парфюм (от него ми е ник-а) и тука цената е просто  Heart Eyes

# 560
  • Пловдив
Съфорумка, която е поръчала ми каза, че са ок парфюмите-аз заради това пуснах поръчка на 2 броя. Като дойдат и моите ще потвърдя. Иначе ако решим да връщаме някой поинтересувал ли се е как стоят нещата-защото от това,което прочетох в сайта, може да върнем дадена стока, но ако отворим пратката пред куриера  Thinking.

# 561
И аз поръчах парфюм днес. Осланям се на мнението на Атти, че са оригинални. На нейното мнение може да се вярва  Peace

# 562
  • София
Петя, поласкана съм от доверието ти  Blush Вярвам, че няма да си разочарована. Като получиш, сподели и ти  Hug Аз замислям и втори набег, да видим кога ще е Mr. Green

# 563
  • в 1001-та нощ
и аз се изкуших  Heart Eyes изключено е да се заблудя за аромата, вярвам, че всичко ще е наред  Peace

# 564
Ще споделя  Hug
И аз съм заплюла още няколко любими аромата  Mr. Green

# 565
  • В кошера...
И аз съм поръчала аромат, който не мога да сбъркам - дано да е наред, защото тук цената в магазина е х3.
Много са изкушаващи тези цени...

# 566
  • София
Така, и аз спретнах една поръчка да ми мине мерака  Laughing

Чаках Мythic Oil-а на Лореал, който трябваше да е наличен от 7 юни, но пък датата се промени на 11.

Поръчах шампоан на Лореал Проф., слънцезащитен спрей за коса пак на Лореал Проф, шампоан на Биодерма NODE и един лак за коса 500 мл ( Лореал Проф).

Ползвах си 5-те процента отстъпка, избрах си подарък, но от страницата със "специални за теб" оферти не харесах нищо, иначе не бяха лоши предложенията- Олео релакс маска 200мл беше 40 лв  Simple Smile

Сега ще чакам..

# 567
  • София-Лагера
Ще споделя  Hug
И аз съм заплюла още няколко любими аромата  Mr. Green
O ,Петя привет.И аз искам няколко парфюма.
Днес мисля да пусна поръчка.
Това ми е любимо Heart Eyes
http://www.enzo.bg/gucci/gucci-flora-by-gucci-tester-75-ml-toaletna-voda/
Чудя се м/у него и Ланвина  Thinking

Поръчах и аз.Ланвина за мен и 2 бр мъжки на Салваторе Ферагамо. Grinning

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 08:46 от Desi_2

# 568
Деси, хелоу и тук  Mr. Green Marry me ли поръча? Аз откога му се каня, не е истина. В интерес на истината, тъкмо се бях наканила да го поръчвам от друг български сайт, където го намерих на прилична цена, но с 20 лв. отгоре на тази, за която поръчах оттук. Добре, че междувременно открих тази тема  Laughing

# 569
  • София-Лагера
Да,същия поръчах. Crazy
Дано всичко е наред.И май това ,ще е моя сайт занапред.

Общи условия

Активация на акаунт